46. Another Day

3.6K 109 45
                                    

Heee, ik heb een nieuw boek. Adopted By 5SOS. Voor als jullie het willen lezen, dankjewelll... xxx. Een aantal hebben al gelezen. Dankjeeee. Eindelijk mocht ik Sounds Good Feels Good bestellen van mijn ouders. Yesssss! Morgen is ie er!!!! Xx

"Wanneer zien we elkaar weer?"

POV Cato
Ik werd wakker omdat ik gehuil hoorde. Het was half twee in de nacht. Ik liep naar Fleur's kamertje. Ze stond recht op in haar bedje. Ik tilde haar op en kalmeerde haar. "Wat is er gebeurd?" Vroeg ik. "Mama ging dood" zei ze. Ik nam haar mee naar mijn kamer. "Mama, blijf bij mij" zei ze. "Altijd" zei ik en drukte haar tegen me aan. "Mag ik bij jou slapen?" Vroeg ze toen ze gekalmeerd was. Ik knikte. Ze nestelde zich in mijn armen. "Welterusten, schatje" zei ik. "Welterusten, mammie" zei ze. Ze sliep weer heel snel. Ik lag lang wakker. Te piekeren. "Wat nou als ze bij me weggehaald wordt?" Vroeg ik me af. Ik moet bij haar blijven. Daar hoef ik me nog niet druk om te maken. Ze is van mij, en niemand neemt haar van me af! Met die woorden in mijn hoofd viel ik in slaap.

De volgende dag werd ik wakker. Morgen is het feest. Zoë zat al helemaal te stressen. Ik belde Bo op. "Hee, zou jij morgen de hele dag kunnen oppassen?" Vroeg ik. "Vanaf hoelaat tot hoelaat?" Vroeg ze. "Vanaf twaalf uur tot de volgende dag" zei ik. "Voor de nacht mag je in mijn bed, ik zoek wel iets in een hotel" zei ik. "Is goed, tot morgen, krijg ik dan ook de uitleg?" Vroeg ze. "Ja, tot morgen" zei ik en hing op. "Morgen komt er een oppas. "Wat is dat?" Vroeg Fleur. "Iemand die op je let als mama er niet is" zei ik. "Is die mevrouw aardig?" Vroeg ze. "Ja, ze is lief" zei ik. Ze ging weer spelen met haar barbie's. Ze had weer mijn telefoon te pakken. "Jij bent die jongen" riep ze door de kamer. Ik pakte mijn telefoon terug. "Wat had ik nou gezegd, Fleurtje?" Vroeg ik. "Niet aan mama's spulletjes komen" zei ze onschuldig. "Knuffel" zei ik. Ze sloeg haar armpjes om mijn nek. "Sorry voor het bellen alweer, excuses" zei ik door de telefoon. "Het maakt echt niet uit, ze heeft zo'n schattig stemmetje" zei Luke. "Gelukkig" zei ik en hing op. "Wie is die jongen, mama?" Vroeg ze. "Luke, hij was mijn vriendje" zei ik. "Daar ben jij nog veel te jong voor" zei ik daarna. Ze speelde weer met de barbie's. Ik ging Zoë zoeken. Ze zat op het bankje in de tuin. "Hee, hoe is het?" Vroeg ze. "Fleur is oke, sorry dat ze je wakker maakte" zei ik. "Wat? Ik was helemaal niet wakker, heb de hele nacht met Sam gepraat, nou ja gepraat" zei ze. "Je hebt niet eens geslapen" zei ik lachend. Ze schudde haar hoofd. Fleur kwam naar buiten rennen. "Mama, mama, jongen aan telefoon" zei ze en legde mijn telefoon op tafel. "Hoe weet zij hoe dat werkt?" Vroeg Zoë. Ik haalde mijn schouders op. "Caat, mag ik jou wat vragen?" Vroeg Luke die weer aan de telefoon was. "Vraag maar, ik geef antwoord" zei ik. "Wanneer zien we elkaar weer?" Vroeg hij. "Dat weet ik niet, zodra we er allebei klaar voor zijn en over elkaar heen zijn" zei ik. "Oke, ehm. Dat duurt nog wel even" zei hij. "Hoezo?" Lachte ik. "Ik kan je niet vergeten, ik kom maar niet over je heen" zei hij. "Wat schattig" zei ik. "Vind je, ik vind het juist niet leuk" zei hij. "Fleur roept, ik moet echt gaan, sorry" zei ik. "Oke, ik spreek je nog, doei" zei hij. Ik liep naar Fleur. Ze had het hoofd van haar barbie afgerukt. Ze keek sip. "Kom, we gaan een nieuwe barbie kopen" zei ik. Ze pakte mijn hand en ik pakte geld. "We gaan een nieuwe barbie kopen" zei ik tegen Zoë. "Tot straks, zoek een mooie uit, schatje" zei Zoë. We liepen naar de stad. Ze rende de speelgoed winkel in. Ze wees meteen naar een pop met lang haar en met drie shirtjes die je zelf kon bespuiten met verf. En er zat een jurkje bij. En het jurkje dat ze aanhad. Ik rekende af en Fleur omhelsde me. "Dankje, mammie" zei ze. "Moeder?" Vroeg de verkoopster. Fleur was zo druk bezig. "Ja, voor een deel" zei ik. "Eigenlijk is ze mijn zusje, mijn moeder kon niet voor haar
zorgen, dus zie ik haar als mijn dochter" zei ik. De verkoopster knikte. Ze zwaaide naar Fleur. Die trok me de winkel uit. "Wil jij een ijsje?" Vroeg ik. Fleur knikte hevig en liep mee naar de ijssalon. "Welke smaak wil je?" Vroeg ik. "Die blauwe en roze" zei ze. De duwde haar neus tegen het glas. "Kijk eens, jongedame" zei de verkoper. "Ik wil graag een chocolade en cookiedough" zei ik. Ik rekende af. We aten gezellig het ijsje op. Ik werd wel wat zenuwachtig voor het feest. Toen het ijsje op was liepen we naar huis. Fleur maakte haar barbie open en ging ermee spelen. Ik maakte eten voor iedereen. Wij kregen Kip, aardappeltjes en wortelen. Zij kreeg een potje "Vitamine C groentjes". We aten het allemaal op. Fleur zat steeds te giechelen en dat potje leeg te eten. Wij moesten daardoor ook lachen. Na het eten mocht ze een halfuurtje spelen. Daarna stopte ik haar in bed. Ik las een verhaaltje voor. Ze viel in slaap. Ik zette me de TV aan en keek een film. The Titanic. Ik moest weer huilen. Ik viel in slaap tijdens de film.

"Caat, Caat?" Vroeg een bekende stem. Ik kon niet plaatsen wie dat was. "Hier, ik ben hier" zei de stem. Ik liep richting het geluid. Ik merkte nu pas dat ik een korte witte jurk aanhad. En er waren madeliefjes in mijn haar gevlochten. Ik volgde het geluid. Opeens zag ik hem, Luke. Hij stond bij een grote boom met een roos in zijn mond. "Je bent er" zei hij en liep op me af. Hij gaf me een knuffel. "Ik wil je wat laten zien" zei hij en trok me mee. We liepen langs een riviertje. "Wauw, wat mooi" zei ik. "Net als jij" zei hij. Zijn gezicht kwam dichterbij. Totdat onze lippen elkaar raakten. Ik kende ze ondertussen wel maar toch voelde het anders. Hij trok mijn jurkje over mijn hoofd. We deden het, zes keer die nacht, in het veld.

"CAAT, WORDT EENS WAKKER" zei Zoë. Ze stond naast de bank. De aftiteling was afgelopen. Ik ging ook maar eens slapen. Fleur lag nog heel lief te slapen. Ik viel als een blok in slaap.

A/N
Morge is het feestjee, aw ma gawd, yaaas. Ik zeg dat er een verrassing inzit. Een leuke. Maar het is zo voorspelbaar dat jullie het al weten :).

Byeexx

✔Sexlessons ft. L.H✔ Where stories live. Discover now