34. Red Roses!!

4.7K 120 28
                                    

"OMG, OMG, OMG"

POV Luke
We hadden een uitnodiging gekregen van de leerlingenraad van Cato's school. We moesten optreden op hun eindfeest. 16 augustus. We besloten om nog niks tegen haar te zeggen. "Dan is Cato's verjaardag" zei ik. "Ik heb gehoord dat ze in het ziekenhuis lag" zei Ash. "Ja, ze was depressief, en veel te dun, net op het randje van anorexia" zei ik. "Ga je nog actie ondernemen om haar terug te krijgen?" Vroeg Calum. "Ja, ik stuur haar een paar cadeautjes" zei ik. "Daarvoor waren die rozen dus" zei Michael lachend. Ik knikte. Ik stuurde een sms naar de bloemenwinkel in Londen en vroeg of ze 100 rozen in de tuin van Joey wilde droppen. Vanmiddag werd het uitgevoerd. En er werd een kaartje in de brievenbus gegooid. "Hopelijk vind ze het leuk" zei ik. "Ze vindt het echt wel leuk, Luke" zei Ash.

POV Cato
Ik zat tv te kijken. Opeens zag ik wat uit de lucht vallen bij het raam achter de tv. Ik liep naar buiten. Er lagen allemaal rode rozen op het gras. "Wat moet dat?" Gilde ik tegen de helikopter boven de tuin. Ik verwachtte niet dat ik antwoord kreeg. De rozen waren wel super mooi trouwens. Ik raapte ze allemaal op en zette ze in een vaas. Er werd aangebeld. "This is a letter for Cato" zei de postbode. "I'm Cato" zei ik. Ik kreeg een brief in mijn handen gedrukt. Ik maakte hem verbaasd open.
Lieve Caat,
Ten eerste: sorry voor de rozen. Maar je verdient dit.
Roses are red
Violets are blue
I love you
xLuke

Luke weer. "Wauw, hij is zo romantisch" zei ik tegen mezelf. Mijn telefoon ging. "Ma penguin❤" stond op het scherm. Ik pakte op. "Luke?" Vroeg ik. "Heb je mijn brief gelezen?" Vroeg hij. "Ja, ik heb hem gezien" zei ik. "En de rozen ook?" Vroeg hij. "Ja, ze zijn prachtig" zei ik gemeend. "Je bent nog niet van me af, Caatje" zei hij. "Oh, fijn om te weten, is er iets waarop ik me moet voorbereiden" zei ik. "Haha, nee" zei hij. "Oke, byee Luke" zei ik lachend. Ik kan weer lachen. Er is vooruitgang. De rozen zijn echt mooi. Ik hoorde weer geluiden uit Joey's kamer. Ik bonkte op de deur. "Kan het wat zachter?" Giechelde ik. "Jaja" zei Clare. Ik ging maar weer eens telefoneren met Kaj. We hadden een gesprek over vanalles. Over Luke, over mijn depressie en over Juliay. Na het telefoongesprek kwam Clare de kamer binnen lopen. In een overhemd van Joey. Ja, ze hadden wat. "WOW, die rozen" zei ze. "Van Luke" grijnsde ik. "Hij is echt romantisch" zei Clare. Ik knikte. "Je wilt hem terug?" Vroeg ze. "Ik weet niet, ik hou van hem maar ik weet niet of ik hem vertrouw" zei ik. "Dat weet ik maar wil je hem terug, volg je hart" zei Clare. Ik knikte zachtjes. "Ik denk erover na" zei ik.

Ik ging koken vandaag. Ik maakte pannenkoeken. Joey en Clare zaten aan tafel. Ze hadden elkaars hand vast. "Clare, wat is er eigenlijk met je vorige vriendje gebeurd?" Vroeg ik. "Hij zit in de gevangenis voor drugsdealen" zei Clare. Ik zette de pannenkoeken op tafel en at met hun twee mee. Ik at zes pannenkoeken. Clare en Joey gaven me een duim omhoog. Mijn telefoon gaf een geluid. Harry stuurde me een bericht via Twitter. "Haa Caat, waar zit je? Zullen we wat leuks gaan doen? xHazza" stond er. "Hii Hazza, ja is goed, ik zit bij een vriend maar we kunnen ook daar afspreken xCaat" stuurde ik terug. "Ok, bij de Big Ben?" Kreeg ik. "Ja, hoelaat?" Vroeg ik. "Rond half 8, ik ken een goeie tent" kreeg ik terug. "Ok, tot dan" zei ik. Ik sloot twitter af. "Ik ga vanavond uit met Harry, als vrienden" zei ik tegen Joey. Hij knikte. "WELKE HARRY?" Gilde Clare. "Harry Styles" zei ik. "Ja, ik ben bevriend met hun". Clare schudde me door elkaar. "Caat wordt eens wakker, je gaat uit me de knapste jongen ooit" zei Clare. "En ik dan?" Vroeg Joey. "Jij ook" zei Clare. Ik pakte een skinny jeans met een shirt met nirvana erop. "Ben weg" zei ik. "Doei" zeiden Clare en Joey in koor. Ik liep richting Big Ben. Ik wachtte even. Want ik was te vroeg. "Hi Caat" fluisterde hij in mijn oor. "Hi Hazza" zei ik. Harry is veel groter als ik. Ik ben echt klein. 1,64. We gingen naar een tent die we ook in Nederland hadden. "The 21". Harry haalde alcohol en we hadden een super leuk gesprek over vanalles. Ik lette nu wel op hoeveel ik dronk. Harry maakt me aan het lachen. Ongeacht hoe rot ik me voel. Nadat we daar waren geweest maakte ik een selfie voor Insta. "Ik plaats hem thuis anders gebeurt hetzelfde als met Niall" zei ik. "Ohja, hij vertelde het aan ons" lachte Harry. "Kom, ik breng je thuis" zei Harry. We liepen kletsend naar mijn huis. "Byee Hazza, bedankt, ik heb weer even kunnen lachen" zei ik. "Geen probleem, Caatje" zei hij. Ik deed de deur open en liep naar binnen. Clare kwam op me afstormen. "Hoe was het?" Vroeg ze. "Super leuk" zei ik. "Dat vond ik ook" zei Harry die nog achter me stond. "OMG, OMG, OMG" zei Clare. "I love you" zei ze. "Aaahww, wat lief" zei Harry. Ze gingen op de foto en Harry ging weer weg. Clare gilde in mijn oren. "Harry was in het huis" zei ze de hele tijd. Ik ging maar slapen. Aan Clare had ik niks meer vandaag. Joey was ook al weg. Ik keek op mijn telefoon. Alweer had Luke gebeld. 20 keer. Ik zuchtte. Ik belde terug. Shit, tijdsverschil. "Caat?" Vroeg hij slaperig. "Ja, sorry, ik dacht niet aan het tijdsverschil" zei ik. "Dat geeft niet, je kunt me altijd bellen" zei hij. "Je had 20 keer gebeld" zei ik. "Ja, sorry, ik moest je stem horen, ik luisterde steeds je voice mail" zei hij. "Okee, that's kinda cute" zei ik. "Ik ga maar weer eens slapen, morgen heb ik een optreden hier in Sydney" zei hij. "Oke, welterusten" zei ik. Ik hing op. Zijn stem is zo sexy. Ik viel met mijn telefoon in mijn hand in slaap.

A/N
OMG, Cato heeft zoveel geluk. Ze is vrienden met 1D en 5SOS. Maar jah. T is ook maar fictie.

Byeeexxx

✔Sexlessons ft. L.H✔ Onde histórias criam vida. Descubra agora