41. Displacement Graduation Party

3.9K 112 41
                                    

"Hij is geen klootzak"

Heyy iedereen, nieuw hoofdstuk. Alvast heel erg sorry :) Ik pest jullie. :P

Straight to the point: ik heb een instagram account sinds nu. xlukehemmingsmydrugx. Ik zou het leuk vinden als jullie me volgen. Ik plaats updates over wanneer er updates komen en de reden als ze er niet zijn. Vragen mag ook altijd. Ik volg iedereen terug.

Nou ja, veel leesplezier!

POV Cato
Morgen is het feest. En mijn verjaardag. Toen ik beneden kwam had Zoë alles al versierd. Het is lief van haar. "Oooh, Caat, van wie is dit shirt?" Vroeg ze terwijl ze het shirt in haar hand had. "Van MIJ" zei ik en greep het shirt. "Van Luke" zei ze. Ik knikte. "Het ruikt naar hem" zei ik. "Lekker fris en zo heb ik het gevoel dat ie dichtbij is" zei ik. "Dat is zo lief" zei ze. Ik bloosde een beetje. Ik at een boterham en ging douchen. "Ik ga met Vicki ergens naartoe" zei ik. "Tot straks" zei Zoë. Ik liep naar onze school want daar had ik afgesproken met Vicki. Een meisje met een vrolijk gezicht kwam op me aflopen. "Cato?" Vroeg ze. Ik knikte. "Zolang niet gezien" zei ze en gaf me een knuffel. En voor de zoveelste keer vertelde ik het hele verhaal. Soms lachte ze maar werd al snel weer serieus. "Aahw, hij is wel lief" zei ze. "Ik mis hem" zei ik voor de zoveelste keer.

POV Zoë
De jongens van 5SOS waren in mijn huis. Na wat foto's gemaakt te hebben gingen we het hele huis versieren. Cato's tassen stopten we in Luke's auto. We zetten ook al onze cadeautjes bij elkaar. Die van haar vader was er. Van mij. Van Sam. Vicki, Clare, Kaj, Julia, Joey en Bella's ook. De jongens hadden een cadeautje voor haar. Ik hoorde de deur opengaan en Vicki en Cato praten. De jongens kregen grote ogen en Luke's gezichtsuitdrukking veranderde naar gebroken. Ik stuurde hen om de beurt het raam uit. Ashton als laatste. Ze mocht niet boven komen! "De bagage staat op jou kamer, we mogen niet meer erin" zei ik tegen haar. Ze knikte. "Ik slaap wel op de bank" zei ze. Ze is echt een goed persoon. Ze greep het shirt. Ik zag dat er een handtekening opgezet was. "Jaa, Ash was er" zei ik. "Maar dit is Luke's handtekening" zei ze. "Hij kende de handtekeningen van Luke, Calum en Michael uit zijn hoofd en kan ze goed tekenen" loog ik. Tuurlijk was Luke het. Ik appte meteen.

Hee Luke, Cato vond het shirt en jou handtekening stond erop. Verklaar het!

Hee Zoë, ja sorry kon het niet laten. Zie je morgen wel! Doei

Ik deed een spelletje met Cato. "Morgen hebben we allebei een afspraak met de kapper, nagelstudio en make-up zaak" zei ik. Cato gaf me een knuffel. "Het was bijna helemaal vol met al die meiden" zei ik. "Het wordt geweldig" zei ze. "Je gaat naar een examenfeest" zei ze. "Ja jij ook" zei ik. "Ik weet niet of ik wel moet gaan" zei ze. Ik trok mijn wenkbrauwen op. "Je moet gaan, Cato, laat je examenfeest niet liggen. Je hebt maar een kans, en die laat je niet verpesten door een of andere klootzak die vreemdgegaan is" zei ik. "Hij is geen klootzak" zei ze. Ik hield wijselijk mijn mond. "Hij is super lief, hij is knap, en ja hij is vreemdgegaan, ik vertrouw hem niet meer. Maar dat betekent niet dat ik niet van hem hou, ik hou super veel van Luke" zei ze. Ik was met mijn telefoon aan het opnemen. Ze had het niet door. Ik stuurde dat fragment naar Luke. Hij stuurde me meteen een bericht terug: "OMG, wat is ze lief ;)". Ik glimlachte. Het zou allemaal goedkomen tussen Cato en Luke. " Zoë, ik heb een paar vragen" zei ze. Ik knikte. "Als je het gaat doen met een jongen, hoe gaat dat precies. Je leest wel vanalles en in films is het allemaal zo perfect" zei ze. "Het gaat nooit zoals in films" zei ik. "Hoe dan wel?" Vroeg ze. "Je begint met elkaar te zoenen en te strelen" zei ik. "Je raakt opgewonden van elkaar. In de kamer trekken jullie elkaars kleren uit" ging ik verder. "Als het goed is, gebruiken jullie een condoom. En dan komt ie in je" eindigde ik mijn verhaal. "Kan je niet doodbloeden?" Vroeg ze. Ik schoot in de lach. "Nee, je bloed niet dood, je kunt wel een beetje bloeden, maar dat hebben veel meiden" gaf ik als antwoord. "Moet je elkaar al langer kennen voordat je het gaat doen?" Vroeg ze. "Dat is wel handig, meestal vertrouw je elkaar dan wat meer" zei ik. Ze gaf me een knuffel. "Ik ga naar het feest" zei ze. "Waarom opeens wel?" Vroeg ik. "Ik heb me bedacht, ik moet afleiding, Luke vergeten" zei ze. Ik knikte. "Je vergeet hem niet als je nog van hem houdt" zei ik. "Ja dat weet ik" zei ze. Samen keken Cato en ik naar de regen. Het druppelde langs het raam. Plotseling zag ik Luke buiten lopen. Ik sleurde Cato mee naar de keuken. "Zullen we samen koken?" Vroeg ik. Ze knikte. We maakten lasagne. En aten hem gezellig samen op. We kletsten weer net zoals vroeger. Over 5SOS, 1D, leuke jongens bij ons in de buurt en nog vele andere dingen. We waren allebei nog steeds fan van de twee bands.

POV Cato
Zoë vond Drag Me Down perfect. Zij was het meest fan van Harry. Ik van Niall. Er werd gebeld. School?

Ik: hallo, Met Cato

School: het feest wordt uitgesteld in verband met het overlijden van Mirjam.

Ik: w-wat? Is Mirjam dood?

School: ja, het wordt verplaatst naar een week later.

Ik: oke bedankt

"Het feest wordt uitgesteld" zei ik. "Mirjam is dood" zei ik. "Dat weet ik" zei Zoë. "Hoe dan?" Vroeg ik. "Ze had een auto ongeluk" zei ze. Ik moest best wel huilen. Ook al mocht ik haar niet. "Morgen gaan we naar de herdenking" zei ze. "Ik bel ook wat mensen, dat het uitgesteld is" zei Zoë.

POV Zoë
Ik belde Luke, Kaj, Julia, Vicki, Joey, Clare, Bella. Luke klonk gebroken. Hij had zich erop verheugd. De reserveringen in het hotel waren ook al veranderd. Alles was anders.

POV Cato
Ik appte Juliet.

Ik: Hee, Juliet, ik wens je heel veel sterkte x

Juliet: dankjewel Cato, ik wil ook mijn excuses aanbieden dat ik je zo gepest heb, en dat is niet alleen omdat je met Luke had. Sorry, Caat x

Ik: ik accepteer je excuses. Wil je eens praten, ik ben er.

Juliet: dankjewel Cato, ga je ook naar de herdenking?

Ik: ja, met Zoë, zie ik je daar?

Juliet: is goed, wil je bijpraten?

Ik: ja, is goed, ben er voor je!

Juliet: dankjewel

Ik sloot app af en ging op youtube kijken. Drag Me Down alweer. En she's kinda hot. Zoë had de kapper, nagelstudio en schoonheidssalon al verzet. Ik zat op Twitter rond te dwalen. Ik keek op de profielen van de jongens. Hun foto's waren zo vaak leuk gevonden. Ik luisterde ook het liedje "Close As Strangers".

"I haven't seen your face in eight years. I feel like we're as close as strangers" Werd er gezongen. Ik vond dit een heel mooi nummer. Zoë besloot om uit te gaan vanavond. Ik ging maar mee voor de gezelligheid. Zoë belde allemaal mensen. De laatste keer dat ik uitging was met Harry in Londen. Dat was super gezellig. Met Zoë samen zou het super leuk worden!

A/N
Sorry mensen, er is iemand dood gegaan. En het feest is later. Sorry... ghe ghe. Ik pest jullie. Luke's comeback is on the way.

Byeexx

✔Sexlessons ft. L.H✔ Where stories live. Discover now