13. Cato Is Sick?

10.6K 153 35
                                    

"Beterschap met je chick"

A/N
Heb even wifi dus even een snelle update
Veel leesplezier!! Xx

POV Cato
Ik werd wakker en zag mijn liefste vriendje liggen. Ik kreeg een sms van Kaj.

Hi sissieeee, ik zit op dit moment in LA. Wil je me komen opzoeken? X K

Ik schreef terug

Hi bro, ik ben over een paar dagen in LA. Ben op vakantie met mijn vriendje. Nee, ik hoor je denken. X C

Ik stond op. Ik hoorde Luke zachtjes snurken. Ik glimlachte en ging naar de badkamer. Ik deed Lukes shirt uit en stapte onder de douche. Twee minuten later voelde ik twee armen om me heen. "Goodmorning sunshine" zei Luke. "Hi Lukey" zei ik. Ik droogde me af en ging me aan kleren. Ik bond mijn haar in een staart. Zo kwamen mijn krullen beter uit. Ik pakte een jurkje. De badkamer deur ging open. "Sorry, ik had geen boxer in de badkamer" zei Luke. Ik keek recht tegen zijn geslachtsdeel aan. Ik schrok echt. "Je bent niet goed bij je hoofd, niet zo groot, niet zo groot" zei ik. Luke kleedde zich aan en stelde me gerust. "Ik ga ontbijten" zei ik. "Neenee, eerst een kusje" zei Luke en legde zijn handen op mijn heupen. Ik gaf hem een kusje en hij deed me een blinddoek om. "Luke, doe normaal, als ik je nu kon zien dan pakte ik je" zei ik. "Ik heb een verrassing" zei Luke. Hij droeg me naar beneden. En zette me in de auto.
We reden een kwartiertje en toen stopte hij. "We zijn er" zei Luke. Hij droeg me weer een stukje. Hij legde me neer. En deed de blinddoek af. Ik zag een bos en tegenover waar wij zaten een meertje. "Ik heb een picknick voor je georganiseerd" zei hij verlegen. "Wat lief, OMG, I love you so damn much" zei ik. "Love you much more" zei Luke. "I want you so damn much" zei hij. "Zullen we gaan zwemmen?" Vroeg hij. Ik trok mijn jurkje uit. Hij had al zijn shirt en kniebroek uit. Hij pakte me op in bruidsstijl en droeg me het water in. "Luke, lieve Luke, zet me neer" zei ik lachend. Hij drukte een kusje op mijn lippen. "Ik laat je nooit los, nooit meer" zei hij. We liepen het water in. Hij zette me neer. Opeens hield hij zijn boxer boven water. "Luke, je bent helemaal naakt" zei ik droog. Hij maakte mijn bh slotje los. En ik mijn slipje en legde het op de kant. Ik zag twee mensen. "Shit, Luke" zei ik. "Ik schaam me nergens voor" zei Luke en liep zo het water uit. De mensen keken op en lachten. "What's up?" Vroeg hij. Ik glimlachte. Hij is zo grappig. Ik was natuurlijk weer te klein om mijn ondergoed te pakken. "Luke, wil je me mijn ondergoed aangeven?" Vroeg ik. Hij gaf het aan me. We kleedden ons aan en liepen hand in hand naar de auto. Hij startte de motor en we reden weg. Ik streelde zachtjes met mijn vingers zijn bovenbeen. Hij gaf een kreuntje. Hij schoof mijn hand naar zijn kruis. En jep, hij had een stijve. Hij grijnsde. Ik kreeg een stoute gedachte. Ik aaide zijn bobbel die steeds groter werd. "Je maakt me gek" kreunde hij. "Oh Caat" kreunde hij. "Je pest me, Cato" zei hij. Hij ademde snel en zwaar. Opeens gaf hij een luide kreun en begon te grijnzen. "Je liet me klaarkomen, ALWEER" hijgde  Luke. Hij probeerde zijn ademhaling onder controle te krijgen. "Wil je les 6 doen?" Vroeg Luke. Ik knikte. "Morgen" zei ik voordat hij die gebruikelijke zin zou zeggen. Ik citeer: "bij knikken twijfel je". Ik lag de hele dag bij het zwembad terwijl Luke me stukjes fruit voerde. Totdat ik opeens moest overgeven. Ik rende naar de wc.

POV Luke
Waar ging zij heen? Ze zag krijtwit. Ik rende achter haar aan. Ze zat gehurkt voor een wc. "Ik voel me niet zo goed" zei ze. Ik hield haar haren uit haar gezicht, toen ze weer moest kotsen.

POV Cato
Ik voelde twee sterke vertrouwde armen die me optilden. Ze droegen me weg van het zwembad. Hij zette me in de badkuip en spoelde me met warm water af. Ik werd in bed gelegd met blijkbaar een pyjama. De deken lag tot onder mijn kin. Ik klappertandde. "L-Luke, wil je naast me liggen? Ik heb het zo koud" zei ik. Hij kwam naast me liggen en sloot mij in zijn armen. Ik kreeg het weer iets warmer. "Ik denk dat je iets verkeerds gegeten hebt" zei Luke. Hij streelde met twee vingers mij wang. "Jesus, je hebt flink koorts" zei hij. "K-kun je me naar de badkamer brengen?" Vroeg ik. "Ik zie er niet uit" zei ik. "Zelfs als je ziek bent zie je er goed uit, je blijft gewoon liggen, hoor" zei hij. Hij legde een kruik bij mijn voeten. En haalde een termometer. "39.5" zei hij. "Shit, en dit zou een romantische vakantie worden" zei ik. "Het spijt me" zei ik en kreeg tranen in mijn ogen. En toen hield ik ze niet meer binnen. Hij trok me voorzichtig bij hem op schoot en wiegde zachtjes heen en weer. "Sorry, ik verpest alles" zei ik snikkend. "Helemaal niet, je wordt weer beter en dan gaan we allemaal leuke dingen doen" zei hij. Hij bleef wiegen totdat ik langzaam in slaap viel.

POV Luke
Arme Caat. Ze lag te slapen op mijn schoot. Ik legde haar voorzichtig in bed en streelde haar wang. Ze murmelde wat in haar slaap. "Luke, I love You" kwam eruit. Ik grijnsde. "Ik hou van jou" zei ik. Ik deed mijn shirt aan en zwembroek uit. Met een boxer. Ik appte nog wat met Joey.

Joey: ha Lukey

Luke: ha Joey

Joey: is het gelukt om Caat terug te veroveren?

Luke: jep, dankje voor de tip, bro

Joey: geen probleem, bro

Luke: ze is ziek...

Joey: beterschap voor je Chick

Luke: dankje, ik ga nog ff

Joey: oki, tot snel

Ashton appte me ook nog.

Ash: hoe gaat t met Caat?

Luke: ziekjes...

Ash: beterschap, jullie gaan nog wel naar LA toch?

Luke: ze zal over een paar dagen wel beter zijn ✋

Ash: gelukkig, want Mike, Cal en ik hebben een verrassing voor je verjaardag.

Luke: Oeeeeh, vurteeel!!

Ash: Neej, dan is het geen verrassing meer. Maarreee, ikke moet gaan bye

Luke: oki, spreek je nog. Byee

Ik voelde Cato tegen mijn been schoppen. Ze werd wakker. "Hey schatje" zei ik en gaf een kus op haar voorhoofd. Ze wilde opstaan. Maar ik hield haar tegen. Ze greep de emmer naast het bed die ik had neergezet. Ik hield haar haren voor haar gezicht weg. Ze gaf over. Arm ding. Ik kiepte de emmer om in de wc. Ze zat op dat grote bed. "Je hebt de griep" zei ik toen ik terugkwam. Ik gaf haar een knuffel. "Je wordt wel beter" zei ik. "En de lessen, morgen zouden we les 6 doen" zei ze. "Dan stellen we dat toch uit, het belangrijkste is dat je beter wordt" zei ik geruststellend. "Kun je me naar de dokter rijden?" Vroeg ik. "Ik krijg een griepsspuit, bij mij gaat t dan snel over" zei ze. Ik tilde haar op. Ze legde haar hoofd tegen mijn borst. Ik zette haar in een stoel en deed een broek aan. Twee minuten later zaten we in de auto. Bij de dokter moest ik buiten wachten. Ze kreeg inderdaad een spuitje. Dat vertelde ze me. In de auto viel ze weer in slaap. Ik droeg haar naar de kamer. En legde haar weer in bed. Ik legde mezelf ernaast en sloeg mijn armen om haar heen. Zo vielen we samen in slaap.

A/N
Waarom zou Cato ziek zijn? Luke is nog steeds even lief voor haar. En bezorgd. Ik merk nu pas dat ik Luke's vriend, Joey heb vernoemd naar mijn favoriete personage uit Friends, Joey Tribbiani. Friends is great! ❤.

Byeeexxxx

✔Sexlessons ft. L.H✔ Where stories live. Discover now