Μια νέα αρχή

3.2K 141 69
  • Αφιερωμένο στον/ην _taengie_
                                    

Ο Χάρι Πότερ βγήκε από το γραφείο του διευθυντή της σχολής «Χόγκουαρτς» ακολουθούμενος από τον Ρον και την Ερμιόνη.

Περιπλανήθηκαν στους κατεστραμένους διαδρόμους του κάστρου. Μετά από τη μάχη που έλαβε χώρα στο κάστρο, είχαν μείνει ελάχιστοι ή ίσως και καθόλου ανέπαφοι διάδρομοι. Συντρίμμια υπήρχαν σκορπισμένα παντού. Σε άλλα σημεία υπήρχαν μικρές φωτιές που έκαιγαν κομμάτια ξύλου.

Ο Χάρι κατευθύνθηκε προς τον πύργο του Γκρίφιντορ, ή μάλλον για να είμαστε πιο ακριβείς, τα πόδια του τον οδήγησαν κατευθείαν εκεί.

Η Χοντρή Κυρία του πορτραίτου που έφραζε τη είσοδο του εντευκτιρίου, κοιτούσε γλαρομένη το κενό και σιγοτραγουδούσε κάποιο, άγνωστο στον Χάρι, τραγούδι. Μόλις αντίκρισε τον Χάρι, αναφώνησε τόσο δυνατά που έσπασε το τζάμι που ήταν ζωγραφισμένο στο διπλανό πίνακα. Οι ένοικοί του καθώς και μερικά ακόμα πορτραίτα άρχισαν να διαμαρτύρωνται ενοχλημένα. Η Χοντρή Κυρία τους αγνόησε και απευθύνθηκε στον Χάρι.

"Χάρι Πότερ! Τι χαρά που σε ξαναβλέπω ζωντανό!" τσίριξε.

"Είναι χαρά μου πους σας ξαναβλέπω και για μένα," είπε κάπως αμήχανα ο Χάρι. "Θα μπορούσαμε να περάσουμε; Δεν ξέρουμε το σύνθημα όμως..."

"Μα και βέβαια, περάστε!"αναφώνησε ενθουσιασμένη η Χοντρή Κυρία και περαμέρισε για να αποκαλύψει την είσοδο του εντευκτιρίου.

Καθώς ο Χάρι προχώρησε μέσα στον άλλωτε καθαρό και φιλόξενο χώρο του εντευκτιρίου. Τώρα, ήταν σε σχετικά άθλια κατάσταση. Μόνο οι άνετοι καναπέδες παρέμειναν ανέπαφοι. Οι τουλάχιστον είχαν επισκευαστεί. Καθώς ο Χάρι, ο Ρον και οι Ερμιόνη ανέβεναν στους κοιτώνες των αγοριών, ο Χάρι πρόσεξε νια φυγούρα ξαπλωμένη στον καναπέ.

"Πηγαίνετε εσείς," είπε στους φίλους του. "Θα έρθω σε λίγο."

Εκείνοι ένευσαν καταφατικά και ανέβηκαν τις σκάλες. Ο Χάρι πλησίασε τον καναπέ έτσι ώστε να μπορεί να δει καλύτερα την φυγούρα. Έσκυψε πάνω από τον καναπέ και αντιλήφθηκε ότι ήταν η Τζίνι ξαπλωμένη στον καναπέ. Κοιμόταν κουλουριασμένη και τα χέρια της τυλιγμένα γύρω από το κορμί της. Ο Χάρι δεν μπόρεσε να μην προσέξει μερικές γρατζουνιές στο πρόσωπο της αλλά κατά τα άλλα ήταν εντάξει. Παρόλο που τα μαλλιά της ήταν ανακατεμένα και τα ρούχα της σκισμένα, ο Χάρι σκέφτηκε ότι δεν μπορούσε να δίξει πιο όμορφη.

Έκανε τον γύρω του καναπέ και βρέθηκε μπροστά από την κοπέλα που κοιμόταν του καλού καιρού. Με αργές και προσεχτηκές κινήσεις, ο Χάρι την πήρε στα χέρια του και την κουβάλησε μέχρι τους κοιτώνες των αγοριών. Βρήκε ένα κρεβάτι το οποίο έχει παραμείνει ανέγγιχτο και την άφησε εκεί. Την έβαλε κάτω από τα στροσίδια και την σκέπασε με αυτά. Ύστερα, πήγε και ξάπλωσε στο διπλανό κρεβάτι που είχε καεί λίγο αλλά κατά τα άλλα ήταν εντάξει. Στο ακριβώς απέναντι κρεβάτι, ήταν ξαπλώμένοι ο Ρον και η Ερμιόνη. Από ότι μπόρεσε να δει ο Χάρι, η Ερμιόνη είχε κουλουριαστεί πλάι στον Ρον...

Χάρι Πότερ: Τα 19 Χρόνια [Υπό Διόρθωση]Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα