Σελ Κότατζ

911 52 7
                                    

Ο Χάρι, όταν επέστρεψε στο Μπάροου, έσπευσε να στείλει μια κουκουβάγια με τα ευχάριστα νέα στον Ρον και την Ερμιόνη. Ήταν απίστευτη η χαρά του για το γεγονός ότι δεν ήταν αναγκασμένος να δουλεύει όλη του τη ζωή για να ξεπληρώσει το χρέος του στην Γκρίνγκοτς και ανυπομονούσε να την μοιραστεί με τους καλύτερούς του φίλους, παρόλο που βρισκόταν χιλιόμετρα μακριά.

Αυτό που τον έκανε ακόμα πιο χαρούμενο, ήταν το γεγονός ότι και οι Ουέσλι χαιρόταν μαζί του, κάτι που τον έκανε να νιώθει περισσότερο μέλος της οικογένειας.

Έτσι, οι επόμενες μέρες κύλησαν ευχάριστα, αν και η ζέστη που επικρατούσε έκανε το κλίμα αφόρητο. Για αυτό, ο Χάρι αποφάσισε να περάσει κάποιες μέρες κοντά στη θάλασσα, ώστε η ζέστη να γινόταν πιο υποφερτή.

Ο Μπιλ και η Φλερ ήταν κάτι παραπάνω από πρόθυμοι να φιλοξενήσουν στο σπίτι τους τον Χάρι και την Τζίνι. Το μόνο πρόβλημα ήταν η κυρία Ουέσλι, που αν και στην αρχή, ήταν διστακτική, τελικά πείστηκε ότι λίγος καθαρός αέρας θα έκανα καλό στους δύο νέους.

Έτσι, λίγες μέρες αργότερα, ο Χάρι και η Τζίνι αναχώρησαν για το Σελ Κότατζ με τον ενθουσιασμό να τους κατακλύει, μιας και το παραθαλάσσιο σπίτι είχε μια γοητεία και για τους δύο. Ο Μπιλ, που βρισκόταν σε άδεια εκείνες τις μέρες, και η Φλερ τους υποδέχτηκαν θερμά. Καθώς το ζευγάρι ζούσε σχετικά αποκομμένο από τους υπόλοιπους μάγους, ήταν μια ευχάριστη αλλαγή να έχουν φιλοξενούμενους.

Το Σελ Κότατζ ήταν όπως ακριβώς το θυμόταν ο Χάρι. Μικρό και φωτεινό, με τα περισσότερα παράθυρα να βλέπουν προς τη θάλασσα. Με ένα τσίμπημα στην καρδιά, είδε τον τάφο του Ντόμπι από το παράθυρο του σαλονιού. Σημείωσε νοερά να τον επισκεφτεί αργότερα.

Αργότερα, αφού τακτοποίησαν τα πράγματα τους, κάθισαν όλοι μαζί να απολαύσουν την μαγειρική της Φλερ.

"Έγετε νέα από τον Γον και την Εγμιονη;" ρώτησε η Φλερ.

"Σποραδικά. Από τα γράμματά τους φαίνεται ότι δεν βρήκαν τους γονείς της Ερμιόνης ακόμα," αποκρίθηκε ο Χάρι.

"Η μαμά έχει αρχίσει να ανησυχεί," πληροφόρησε η Τζίνι "Έχει αρχίσει να νομίζει ότι κάτι έχουν πάθει."

"Θα ήταν ψέμα αν έλεγα ότι εξεπλάγην," είπε ο Μπιλ και γέλασαν.

"Δηλαδή δεν ξέγετε ακόμα ποτέ θα γυγισουν;"

"Όχι και δεν νομίζω ότι θα γυρίσουν σύντομα," απάντησε ο Χάρι.

"Τελικά Χάρι, σκέφτηκες τι θα κάνεις με τα λεφτά;" ρώτησε ο Μπιλ

Χάρι Πότερ: Τα 19 Χρόνια [Υπό Διόρθωση]Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα