Καλοκαιρινά ταξίδια

1K 62 21
                                    

Μέσα στις επόμενες μέρες, τα πράγματα για τον Χάρι και τους Ουέσλι βελτιώθηκαν. Οι εφιάλτες του Χάρι είχαν μειωθεί δραστικά και συνήθως απολάμβανε έναν ήρεμο και ήσυχο ύπνο. Ο Χάρι παρατήρησε επίσης ότι οι Ουέσλι έδειχναν λίγο πιο ξεκούραστοι τα πρωινά, πράγμα το οποίο πιθανόν οφειλόταν σε έναν καλό ύπνο.

Τα πράγματα σιγά σιγά άρχισαν να επιστρέφουν στο φυσιολογικό. Αν και ο Χάρι ήξερε ότι θα έπαιρνε πολύ καιρό για να γίνουν όλα όπως πριν, κάποια πράγματα ήδη είχαν αρχίσει να γίνονται όπως πριν.

Ο Χάρι είχε ξεκινήσει να παρακολουθεί τα μαθήματα των ξορκιών δια αλληλογραφίας με τον καθηγητή Φίλτγουικ.

Ο κύριος Ουέσλι, ο Πέρσι και ο Μπιλ είχαν επιστρέψει στις δουλειές τους.

Ο Τζόρτζ είχε πάψει να κλείνεται ώρες ατέλειωτες στο δωμάτιό του. Αντίθετα, περνούσε πολύ χρόνο με την υπόλοιπη οικογένεια, πειράζοντας κυρίως τον Ρον και τον Πέρσι, κάνοντας τους να γελούν με την ψυχή τους. Όταν τον ρώτησαν που οφειλόταν αυτή η ξαφνική αλλαγή, είπε:

"Δεν έχει νόημα να κάθομαι μόνος μου και να στεναχωριέμαι για κάτι που έγινε και δεν αλλάζει. Εξάλλου, δεν θα το ήθελε αυτό ο Φρεντ. Θα ήθελε να είμαι δυνατός και να σπάω τα νεύρα του Πέρσι και του Ρον και γενικά να σας κάνω να νιώθετε καλύτερα". Επίσης, είχε αποφασίσει ότι θα ξανάνοιγε το μαγαζί που είχε στήσει με τον Φρέντ, τα «Μαγικά Τρικ Ουέσλι» με τη βοήθεια του Λι Τζόρνταν και της Αντζέλικας.

Ωστόσο, αυτήν την ομαλότητα ήρθαν να διαταράξουν ο Ρον και η Ερμιόνη με μία απόφαση τους.

Το πρωί της 25 Μαΐου, το ζευγάρι κατέβηκε κάτω για πρωινό, όπως έκαναν συνήθως. Ωστόσο, υπήρχε κάτι το διαφορετικό στη συμπεριφορά τους. Ήταν και οι δύο ιδιαίτερα σιωπηλοί και περιορίζονταν σε μονολεκτικές απαντήσεις.

"Μαμά;" είπε κάποια στιγμή ο Ρον, αφού όλοι τους είχαν τελειώσει το πρωινό τους. "Θέλω, δηλαδή θέλουμε, εγώ και η Ερμιόνη να σου πούμε κάτι," είπε διστακτικά.

"Σε ακούω, χρυσό μου," είπε η κυρία Ουέσλι καλοσυνάτα.

"Εγώ και η Ερμιόνη αποφασίσαμε... Να, αποφασίσαμε να πάμε στην Αυστραλία για... Για να βρούμε τους γονείς της..."

"Τι πράγμα;!" αναφώνησε έκπληκτη η κυρία Ουέσλι "Δεν μιλάς σοβαρά, έτσι Ρόναλντ;"

"Δυστυχώς, μιλάω σοβαρά. Η Ερμιόνη θα πάει έτσι κι αλλιώς. Δεν μπορώ όμως να την αφήσω να κάνει ένα τόσο μεγάλο ταξίδι μόνη της," είπε ο Ρον.

Χάρι Πότερ: Τα 19 Χρόνια [Υπό Διόρθωση]Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα