Σχέδια για το μέλλον

1.1K 67 19
                                    

Οι Ουέσλι είχαν μαζευτεί στην άκρη της Μεγάλης Τραπεζαρίας και περίμεναν υπομονετικά να μαζευτούν όλοι για να γυρίσουν στο σπίτι.

"Λοιπόν, Ουέσλι -Χάρι και Ερμιόνη - θα γυρίσουμε στο Μπάροου με μια Πύλη σε περίπου ένα λεπτό. Είσαστε όλοι έτοιμοι;" ρώτησε ο κύριος Ουέσλι. Η απάντηση ήταν ένα ξεψυχησμένο «Ναι» και όλοι οι Ουέσλι μαζί με τον Χάρι και την Ερμιόνη πιάστηκαν από ένα παλιό παπούτσι.

"Πότερ! Πότερ!" ακούστηκε η φωνή της Μινέρβα ΜακΓκόναγκαλ.

"Τι συμβαίνει κυρία;" ρώτησε ο Χάρι

"Πρέπει να μιλήσουμε στο γραφείο μου."

"Μα Μινέρβα," αντιγύρισε η κυρία Ουέσλι. "Φεύγουμε για το Μπάροου σε λίγα δευτερόλεπτα με μια Πύλη και ο Χάρι θα ερχόταν μαζί μας."

"Νομίζω Μόλι, ότι ο κύριος Πότερ μπορεί να διακτηνηστεί πλέον, έτσι δεν είναι Χάρι;" ρώτησε η ΜακΓκόναγκαλ.

"Μάλιστα," απάντησε ο Χάρι.

"Πολύ ωραία. Ακολούθησε με στο γραφείο μου," διέταξε η καθηγήτρια ΜακΓκόναγκαλ, και ο Χάρι, αφήνοντας την Πύλη, την ακολούθησε.

"Να είσαι πίσω πριν το μεσημεριανό!" φώναξε η κυρία Ουέσλι.

"Μην ανησυχείτε, θα είμαι!" την καθησύχασε ο Χάρι και ακολούθησε την διευθύντρια στο γραφείο της.

"Τι συμβαίνει, κυρία; Γιατί θέλετε να μου μιλήσετε;" ρώτησε ο Χάρι
την πρώην καθηγήτρια των Μεταμορφώσεων.

"Μας περιμένει στο γραφείο μου ο Κίνγκσλι Σάκλμποτ, ο Υπουργός Μαγείας. Θέλει να σου μιλήσει ιδιαιτέρως," απάντησε η ΜακΓκόναγκαλ. Ο Χάρι δεν μίλησε. Είχε βυθιστεί στις σκέψεις του. Γιατί να ήθελε ο Υπουργός Μαγείας να του μιλήσει; Η πρώτη σκέψη που έκανε ο Χάρι ήταν ότι απλά ήθελε να τον συγχαρεί. Ωστόσο, σύντομα αναθεώρησε την σκέψη του και είχε πειστεί ότι για κάτι άλλο ήθελε να του μιλήσει ο Κίνγκσλι.

Πριν καν καλά καλά το καταλάβει, είχαν φτάσει στην είσοδο που οδηγούσε στο γραφείο της διευθύντρια. Η τερατόμορφη υδρορροή είχε τοποθετηθεί πίσω στην θέση της, φράζοντας τα σκαλοπάτια που οδηγούσαν στο γραφείο.

"Σύνθημα;" ρώτησε η υδρορροή

"Χάρι Πότερ," απάντησε η ΜακΓκόναγκαλ και χαμογέλασε στον Χάρι που της ανταπέδωσε το χαμόγελο.

Φτάνοντας στο γραφείο, βρήκαν τον Κίνγκσλι στο παράθυρο να χαζεύει έξω. Ακούγοντας τους να μπαίνουν μέσα, γύρισε το κεφάλι του προς την πόρτα και χαμογέλασε.

Χάρι Πότερ: Τα 19 Χρόνια [Υπό Διόρθωση]Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα