Οικογένεια

897 54 15
                                    

Λίγες μέρες αργότερα, ο Χάρι και η Τζίνι επέστρεψαν στο Μπάροου ανανεωμένοι και ξεκούραστοι. Στο μεταξύ, ο Χάρι δεν ξαναρώτησε την κοπέλα για τα γεγονότα του «Χόγκουαρτς» ούτε εκείνη τον ρώτησε ξανά ο,τιδήποτε για το δικό του ταξίδι. Είχαν αποφασίσει σιωπηλά να μην ξαναθίξουν αυτά τα θέματα, τουλάχιστον όχι άμεσα.

Αργά το απόγευμα, λίγο μετά την άφιξη τους στο σπίτι των Ουέσλι, οι Ουέσλι άρχισαν να επιστρέφουν στο Μπάροου. Ο Πέρσυ όλως περιέργως ήταν ο πρώτος που γύρισε στο Μπάροου. Έπειτα ήρθε ο Τζόρτζ, μεταφέροντας μερικά ευχάριστα νέα.

"Καταφέραμε να αγοράσουμε το παλιό μαγαζί του Ζόνκο στο Χόγκσμιντ," είπε χαμογελώντας, καθώς καθόταν στο τραπέζι. "Βέβαια, χρειάστηκε να βρούμε έναν συνέταιρο αλλά και πάλι! Σε λίγους μήνες θα ανοίξει το παράρτημα των «Μαγικών Τρικ Ουέσλι». Ελπίζω να έχει ανοίξει το μαγαζί πριν την πρώτη επίσκεψη των μαθητών του «Χόγκουαρτς» στο Χόγκσμιντ."

Ο Χάρι χαιρόταν που ο Τζορτζ δεν το είχε βάλει κάτω μετά τον χαμό του Φρεντ. Ήταν σίγουρος ότι δεν θα επιθυμούσε να συνεχίσει τα «Μαγικά Τρικ Ουέσλι» μετά το θάνατο του δίδυμου αδερφού του. Όμως αυτή ήταν η κληρονομιά του και ο Τζορτζ Ουέσλι δεν θα την εγκατέλειπε έτσι, ακόμα κι αν τον πονούσε ακόμα η απώλεια του Φρεντ. Όμως αυτό είναι το νόημα της έκφρασης «Η ζωή συνεχίζεται».

"Μα αυτό είναι θαυμάσιο, Τζορτζ," αναφώνησε η κυρία Ουέσλι και έτρεξε να αγκαλιάσει τον γιο της.

"Ανυπομονώ να επισκεφτώ το μαγαζί!" σχολίασε η Τζίνι ενθουσιασμένη. "Κρίμα που η πρώτη επίσκεψη στο Χόγκσμιντ θα είναι μάλλον τον Οκτώβριο."

"Ώστε λοιπόν, τα «Μαγικά Τρικ Ουέσλι» ζουν και βασιλεύουν;" ρώτησε ο Χάρι.

"Ο κόσμος έχει ανάγκη να ξεχάσει όσα συνέβησαν τον Μάιο και για αυτό καταφεύγουν στα «Μαγικά Τρικ Ουέσλι». Τα αποθέματα εξαντλούνται παρά πολύ γρήγορα. Να φανταστείτε, το απόθεμα των πονηρών ζαχαροτών εξαντλήθηκαν σε ένα απόγευμα! Γενικά, τα προϊόντα μας έχουν μεγάλη ζήτηση τώρα τελευταία, παρόλο που δεν μπόρεσαμε ακόμα να ανοίξουμε το μαγαζί σε Διαγώνιο Αλέα."

"Μα τότε πώς πουλάτε τα προϊόντα σας αφού το μαγαζί είμαι ακόμα κλειστό;" ρώτησε ο Πέρσυ

"Με κουκουβάγιες. Περνώ παρά πολλές παραγγελίες κάθε μέρα. Με τα λεφτά που θα βγάλω το καλοκαίρι, θα ανοίξω το μαγαζί στο Χόγκσμιντ. Ελπίζω ότι έτσι θα κερδίσω περισσότερα χρήματα σε λιγότερο χρόνο για να μπορέσω να ανοίξω το μαγαζί στη Διαγώνιο Αλέα μέχρι τον ερχόμενο Απρίλιο."

Χάρι Πότερ: Τα 19 Χρόνια [Υπό Διόρθωση]Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα