Δικαιοσύνη - Μέρος 1ο

827 36 3
                                    

Η επιστροφή της Τζίνι έγινε μέσα σε ένα κλίμα απερίγραπτου ενθουσιασμού και φυσικά με πολλά κλάματα εκ μέρους της κυρίας Ουέσλι. Ωστόσο τέλος καλό, όλα καλά. Οι εφιαλτικές αυτές μέρες τέλειωσαν και μπορούσαν να κοιτούν με προσμονή το μέλλον. Η ανακούφιση του Χάρι ήταν σαφώς απερίγραπτη. Αυτές οι τελευταίες εβδομάδες ήταν σκέτο μαρτύριο για εκείνον. Ήλπιζε πως ποτέ ξανά δεν θα ερχόταν αντιμέτωπος με μία τέτοια κατάσταση. Βέβαια, όταν είσαι ο Χάρι Πότερ, το Αγόρι Που Έζησε, πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για κάθε ενδεχόμενο.

Πάντως, η όλη ιστορία είχε προκαλέσει μεγάλο πανικό ανάμεσα στους Ουέσλι. Ακόμα και ο Τσάρλι είχε επιστρέψει άρον άρον από την Ρουμανία. Ο φόβος ότι θα έχαναν ένα ακόμα μέλος τους βρισκόταν ακόμα εκεί και τους στοίχειωνε όλους.

Η ίδια η Τζίνι είχε ελαφρώς σοκαριστεί από την όλη υπόθεση. Μέρα με την ημέρα όμως ο Χάρι παρατήρησε ότι φαινόταν καλύτερα, σαν να είχε αποφασίσει πως η όλη εμπειρία ήταν απλώς μία κακή ανάμνηση. Εξάλλου, η ίδια είχε περάσει πολύ χειρότερα στα χέρια Θανατοφάγων. Όλες οι πληγές κάποτε επουλώνονται, άλλες πλήρως και κάποιες άλλες άφηναν κάποιο σημάδι, αυτό ήξερε ο Χάρι. Κι αν η όλη περιπέτεια είχε αφήσει κάποιο σημάδι πάνω στη Τζίνι, αυτό δεν μπορούσε να το πει με απόλυτη βεβαιότητα.

Ο Ημερήσιος Προφήτης είχε για πρώτο θέμα του την σύλληψη του Λούσιους Μαλφόι κι άλλων δέκα Θανατοφάγων για πολλές μέρες. Εκτός από τους Χρυσούχους που είχαν συμμετέχει στην όλη επιχείρηση, πυκνά συχνά γινόταν και αναφορά στον Χάρι. Βέβαια, το Τμήμα Χρυσούχων δεν επιβεβαίωσε την συμμετοχή του - μετά από δικό του αίτημα - όμως η φήμη κυκλοφορούσε και ο Χάρι γνώριζε πολύ καλά πώς μπορούσαν να εξελιχθούν οι φήμες που αφορούσαν τον ίδιο.

Εκείνο το πρωί της 10ης Αυγούστου, ο Μπιλ Ουέσλι διάβαζε ένα ακόμα τέτοιο άρθρο στο πρωινό τραπέζι. Δίπλα του καθόταν και ο Τσάρλι, διαβάζοντας πάνω από τον ώμο του αδερφού του. Ο δεύτερος γιος του Ουέσλι με τα μακριά μαλλιά θα έφευγε μετά τα γενέθλια της Τζίνι.

"Καλημέρα Χάρι," είπε ο Μπιλ όταν μπήκε ο Χάρι στην κουζίνα.

"Καλημέρα," αποκρίθηκε ο νεαρός καθώς η κυρία Ουέσλι τού σέρβιρε πρωινό."Δεν πήγες στην δουλειά σήμερα;" ρώτησε.

"Η άδειά μου τελειώνει μεθαύριο," εξήγησε ο Μπιλ.

"Τι λέει ο Ημερήσιος Προφήτης;" ρώτησε ο Χάρι, βλέποντας την εφημερίδα στα χέρια του, αν και η αλήθεια είναι ότι δεν τον ενδιέφερε και πάρα πολύ.

Χάρι Πότερ: Τα 19 Χρόνια [Υπό Διόρθωση]Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα