Η Εξουσιαστική Κατάρα

550 37 27
                                    

Ο Χάρι έσφιξε το ραβδί του. Δίστασε όμως να ρίξει κάποιο ξόρκι στην Λόρεν. Δεν μπορούσε να ελέγξει τον εαυτό της και δεν ήθελε να της κάνει κακό. Εκείνη όμως δεν φαινόταν να έχει τέτοιους ενδοιασμούς, καθώς έστρεψε το ραβδί της προς το μέρος του. Η Αθηνά ωστόσο ήταν πιο γρήγορη και πέρασε αμέσως στην αντεπίθεση χωρίς κανέναν δισταγμό. Η Λόρεν, παρά τις προσπάθειές της και παρά το γεγονός ότι βρισκόταν υπό την επίδραση της Εξουσιαστικής Κατάρας, δεν είχε τις ικανότητες να τα βάλει μαζί της, έτσι κρύφτηκε πίσω από μία μάντρα. Η Αθηνά δεν επιχείρησε να την κυνηγήσει. Αντίθετα, τράβηξε τον Χάρι μέσα σε ένα στενό.

"Τι στο καλό κάνεις;" τους σφύριξε. "Θα μπορούσες να έχεις σκοτωθεί!"

"Εγώ..." Ο Χάρι σάστισε. Είχε χάσει τα λόγια του. Η έκφραση της Αθηνάς μαλάκωσε κάπως.

"Άκου, καταλαβαίνω ότι όλο αυτό είναι δύσκολο και πολύπλοκο, αλλά αυτή δεν θα διστάσει να σε καταραστεί όπως εσύ. Αυτή τη στιγμή είναι ο εχθρός σου και θα πρέπει να την αντιμετωπίσεις με αυτόν τον τρόπο," είπε.

"Μα-" Ο Χάρι έκανε να διαμαρτυρηθεί αλλά τον διέκοψε.

"Αν θέλεις να την βοηθήσεις, θα πρέπει να την πολεμήσεις," τον προειδοποίησε. "Πρέπει να την ακινητοποιήσουμε πάση θυσία. Κατάλαβες, Πότερ;"

Ο Χάρι δίστασε αλλά τελικά έγνεψε καταφατικά. Δεν του άρεσε η προοπτική να πολεμήσει την Λόρεν αλλά ήταν προφανές ότι δεν είχε άλλη επιλογή.

"Άκου, θα της αποσπάσω την προσοχή για αρχή. Εσύ να φροντίσεις η δεσποινίς Τέιλορ να βρεθεί σε ένα ασφαλές σημείο. Δεν μπορούμε να την αφήσουμε εκτεθειμένη," είπε στη συνέχεια η Αθηνά.

"Εντάξει," συμφώνησε ο Χάρι.

Χωρίς δεύτερη κουβέντα, η Αθηνά όρμησε στον δρόμο ρίχνοντας ξόρκια προς την κατεύθυνση της Λόρεν. Ο Χάρι περίμενε μερικές στιγμές προτού κάνει κι αυτός την εμφάνισή του, τρέχοντας προς την αναίσθητη Μέγκι. Κατάφερε με κάποια δυσκολία να την σηκώσει πάνω από τον ώμο του και να την κουβαλήσει μέχρι το στενό στο οποίο κρυβόταν και πριν. Η κοπέλα βόγκηξε σιγανά αλλά δεν εμφάνισε κανένα σημάδι που να έδειχνε ότι θα ξυπνούσε σύντομα.

"Και τώρα τι;" αναρωτήθηκε ο Χάρι. Η καρδιά του χτυπούσε τόσο δυνατά που νόμιζε ότι θα βγει από το στήθος του. Τι είχαν απογίνει οι υπόλοιποι Χρυσούχοι; Δεν υπήρχαν σημάδια της παρουσίας τους στο σημείο. Γιατί η Λόρεν φυλούσε μόνη της το δρόμο; Άραγε τους περίμεναν; Υπήρχαν κι άλλοι Χρυσούχοι που βρίσκονταν υπό την επίδραση της Εξουσιαστικής Κατάρας; Αν ήταν έτσι τα πράγματα, τότε θα ήταν πολύ δύσκολο να εμποδίσουν τους Θανατοφάγους να το σκάσουν.

Χάρι Πότερ: Τα 19 Χρόνια [Υπό Διόρθωση]Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα