Τέντι Λούπιν

1.2K 60 17
                                    

Οι επόμενες δύο εβδομάδες ήταν δύσκολες για όλους και κυρίως για τον Χάρι. Σχεδόν καθημερινά παρεβρισκόταν σε κηδείες πεσόντων στη μάχη του Χόγκουαρτς. Ένοιωθε ότι ήταν το λιγότερο που μπορούσε να κάνει για να τους ευχαριστήσει που βοήθησαν στην μάχη ενάντια του Βόλντεμορτ και των Θανατοφάγων.

Ξημέρωσε η μέρα της κηδείας του Ρέμους και της Τονκς. Ο Χάρι είχε ακόμα αυτόν τον κόμπο στο στομάχι που του προκαλούσε ναυτία. Η ενοχή που ένοιωθε τον έτρωγε μέρα νύχτα. Την ημέρα με τη μορφή αυτού του κόμπου στο στομάχι και το βράδυ με τη μορφή εφιαλτών.

Όταν ο Χάρι κατέβηκε στην κουζίνα, την βρείτε συνωστισμένη όπως πάντα. Οι 9 Ουέσλι και η Ερμιόνη κάθονταν στο τραπέζι παίρνοντας το πρωινό τους, συζητώντας ζωηρά μεταξύ τους.

"Καλημέρα Χάρι, χρυσό μου," τον καλημέρισε η κυρία Ουέσλι "Αυγά με μπέικον ή φρυγανιές με μαρμελάδα;"

"Οι φρυγανιές μου φτάνουν κυρία Ουέσλι," είπε ο Χάρι και κάθισε σε μια καρέκλα ανάμεσα στον Ρον και την Τζίνι. Η κυρία Ουέσλι του σέρβιρε σχεδόν αμέσως και άρχισε να τρώει το πρωινό του σιωπηλά. Ωστόσο, ένοιωθε σαν να κατάπινε πέτρες κάθε φορά που έσπρωχνε μια μπουκιά προς τον οισοφάγο του. Έφαγε λίγο, ίσα ίσα με το ζόρι, για να μην ακούσει την γκρίνια της κυρίας Ουέσλι ότι ήταν πετσί και κόκαλο και ότι επρεπε να φάει κι άλλο.

Μόλις τελείωσε, ακούμπησε την πλάτη του στην πλάτη της καρέκλας και έκλεισε για μια στιγμή τα μάτια του.

"Χάρι, είσαι καλά;" ακούστηκε μια ανήσυχη φωνή. Ο Χάρι άνοιξε τα μάτια του απότομα και κοίταξε προς την πηγή της φωνής.

"Καλά είμαι. Απλά δεν κοιμήθηκα καλά," εξήγησε ο Χάρι στην Τζίνι.

"Εφιάλτες, ε;" ρώτησε.

"Ναι," είπε όλος έξαψη "Πώς το...;"

"Κι εγώ τα ίδια περνάω," είπε λακονικά η κοπέλα. Ο Χάρι απόρησε με τον εαυτό του που δεν το αντιλήφθηκε νωρίτερα: οι μαύροι κύκλοι στα μάτια της κοπέλας μαρτυρούσαν ένα δύσκολο βράδυ. Δεν ήταν λοιπόν ο μόνος που υπέφερε από εφιάλτες.

Έσφιξε το χέρι της κοπέλας κάτω από το τραπέζι και αφού έριξε μια γρήγορη ματιά γύρω του και αφού αντιλήφθηκε ότι κανένας δεν κοιτούσε προς το μέρος τους, έσκυψε και της έδωσε ένα γρήγορο φιλί στο μάγουλο.

Η Τζίνι γύρισε και τον κοίταξε ξαφνιασμένη καθώς τα μάγουλα της γίνονταν πιο κόκκινα και από τα μαλλιά της. Δεν ήταν συνηθισμένη σε ξεσπάσματα τρυφερότητας από τον Χάρι, παρόλα αυτά φαινόταν κάπως πιο καθησυχασμένη.

Χάρι Πότερ: Τα 19 Χρόνια [Υπό Διόρθωση]Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα