4 ~ Knust av Calum

1.8K 125 26
                                    

04

Waste the Night

+

~ Leona ~

"Jeg har skrevet opp noen ting vi kan gjøre," begynner Luke og finner frem en side med mange punkter listet opp.

"Road trip, bade i elva, sove i telt..." leser Ashton opp og nikker imponert over kameraten som har forberedt en hel side proppfull av gærne påfunn.

"Surfing, tivoli, spillkveld, opptre på den store scenen, kakesalg, lage vannsklie..." fortsetter Luke, som blir avbrutt av Michael.

"Tivoli?!"

Michael lener seg over bordet og drar boka ivrig ut av Lukes hender.

"Det er visst et stort tivoli her på festivalen," forklarer Luke. "Det er bare det jeg har hørt. Spør Max og Leona, de vet det helt sikkert," fortsetter han og tar boken tilbake. Jeg blir med ett glad for at han allerede har lært seg navnene våre.

Michael ser på meg med et spørrende blikk, med et stort smil klistret fast i fjeset.

"Det er sant at det er et tivoli her, men jeg har ikke vært der før, så ikke spør meg om du lurer på noe," sier jeg og trekker lett på skuldrene.

Jeg har ikke vært på tivoliet før, mest fordi mamma og pappa i hovedsak kom hit på grunn av musikken, og ikke for at barna deres skulle spy av å ha tatt for mange karuseller. Jeg har aldri fått lov til å gå rundt uten noen voksne sammen med meg heller, siden det er så mange folk her som liker å drikke. Jeg har dessuten alltid også vært for ung til å traske rundt alene, det er en aldersgrense på seksten år her på festvialen. Det er kanskje litt strengt, men det er jo for sikkerhetens skyld.

"Vi må dra," nikker Michael så fort at jeg nesten ikke kan høre hva han sier og lener seg bombesikkert tilbake i sofaen og legger armene sine oppå ryggstøtten så den ene hviler bak meg.

Jeg ser bort på Calum, som ikke har sagt noe enda. Han sitter lent tilbake i sofaen med armene i kryss over brystet, og lytter observant uten å si et ord.

De store, mørke øynene hans hviler på Michael og flytter seg til Luke når han fortsetter å ramse opp forslagene. Munnen hans er presset sammen til en strek, og når han åpner munne for fukte leppene, ser jeg hvor rosa de er naturlig, og ikke bare fordi han nettopp har sovet og gnidd ansiktet ned i puten. Leppene hans er fyldige og delikate, og...

Plutselig slår det meg at jeg faktisk sjekker ut gutten. Jeg rødmer for meg selv og drar håret bort fra den småsvette pannen min.

Calum har enda ikke lagt noe spesielt merke til Max eller jeg, kanskje det er vanlig av dem å bare invitere nye folk inn i vogna deres? Når jeg ser på bildene på veggen, svekkes ikke mistanken. Bildene viser i hovedsak de fire guttene som gjør forskjellige ting, sånn som å spille musikk, kle seg ut og masse annet forskjellig. Mange av bildene inneholder andre folk jeg tipper er venner av dem, mange også tatt i denne vogna her.

"...Male Michaels vogn, ha vannkrig, fotballturnering..." fortsetter Luke, og jeg merker hvordan Calum lyser opp når han sier det siste.

"Fotball? Men det har vi jo hele tiden!" klager Michael og slenger hendene i været, noe Max og Ashton ler litt stille av.

Waste the Night ⌲Where stories live. Discover now