16 ~ Mikeys magiske evner

1.3K 117 50
                                    


16

Waste the Night

+

~ Leona ~

Jeg våkner av en behagelig lyd av nynning, og av at en hånd strykes langs tinningen min i runde bevegelser. Det er lyst når jeg prøver å åpne øynene, og lyden og bevegelsene stopper et sekund.

"Nei, fortsett..." mumler jeg med en stemme litt sintere enn ment. Bakken under meg rister litt, før det fortsetter som før. Vent - bakken rister?

Jeg åpner øynene helt, for så å se rett ut på den nydelige byen foran meg - nå i dagslys.

"Sovet godt?"

Det er nå jeg først innser at jeg fortsatt sitter lent inntil Calum, som lener seg på frontruta på den røde bilen. Eller jeg kan vel ikke akkurat si sitte - jeg ligger med hodet inntil den varme brystkassen hans, og armene rundt overkroppen hans.

"Mhm," nikker jeg trøtt, og beveger på hodet for å få se det nydelige mesterverket av et menneske. Området rundt nesa og munnen hans er som vanlig litt hovnet opp etter søvnen, og de mørke øynene hans er brune i sollyset. Han rister nok en gang under meg, noe som betyr at han ler.

"Tid for å stå opp, turtelduer!" hører jeg en av de andre rope, og jeg slipper motvillig grepet om Calum for å strekke meg litt.

"Hvor mye er klokka?" spør jeg, med en fortsatt ganske mørk og trøtt stemme. Jeg smiler mot Calum, som sitter ved siden av meg og smiler så smått. Han ser på meg med hodet litt til siden, og har et ansiktsuttrykk som overbeviser meg om at det ikke finnes noe annet enn marshmallows og latter i verden.

"Åtte."

Jeg nikker, uten å egentlig tenke over svaret, og gjesper inn den friske lufta.

"Vi drar nå, enten dere har hoppet inn i bilen eller ikke!"

"Hva med frokost?" spør jeg den som snakker, og kjenner at jeg egentlig er ganske sulten.

"Vi kjøper noe på veien," svarer noen. Jeg nikker, før jeg hopper ned fra bilpanseret og retter på klærne som har forskyvet seg mens jeg sov. Jeg setter opp håret i en enkel hestehale, og snubler nesten i forsøket.

"Inn i bilen!"

Det er først når alle har satt seg i bilen, som jeg merker hvor klam og varm jeg er. Som dratt rett ut fra tankene mine, spør Max om vi kan bade på veien hjem.

"Tja, hvorfor ikke?" svarer Ashton opplagt fra bak rattet, og trekker på skuldrene. Jeg er plutselig helt opplagt jeg også, og tanken på å bade gjør så det kiler i fingertuppene.

"Denne gangen skal jeg vinne en pølse," sier jeg, og lener hodet til siden for å knekke nakken.

"Jeg taper ikke mot en jente igjen," mumler Calum fra min venstre side, og får noen konkurranseinnstilte fnys tilbake.

Vi var smarte nok til å pakke badetøy i bilen før vi dro, noe jeg helt hadde glemt før det nå er bestemt at det skal brukes.

"Jeg vet om et perfekt badested," sier Luke, som ser ut til å bla gjennom noen bilder på telefonen sin. Han prikker Ashton på skulderen, og viser han mobilen.

Waste the Night ⌲Where stories live. Discover now