27 ~ Hun har grått

1.2K 125 112
                                    


27

Waste the Night

(Kan vi bare ta et sekund for å nyte gifen av Calum?^ Fy faen for en hottie mmmm '0_0)

+

~ Calum ~

"...Og så liker jeg å være sosial, for det er veldig viktig for meg," fortsetter den oransje-hårede jenta å bable om seg selv og hennes interesser, og jeg må innrømme at jeg ikke får med meg alt hun sier. Eller rettere sagt noe hun sier. Jeg har for lengst gitt opp i å prøve å snakke selv, siden hun snakker i ett uten pauser.

Jeg zoomer ut av monologen, og ser rundt på de små bomullsdottene som er spredt ut på den knallblå himmelen. Det ser ut som om noen bare har kastet dem ut på forskjellige steder.

"...Ikke sant?"

Jeg snur meg fort mot den lille jenta igjen, og nikker smilende. "Jajaja."

Abby er ganske tynn og liten, faktisk enda mindre enn Leona.

Abby smiler, og biter seg lekent i underleppa før hun fortsetter å snakke. Igjen går fokuset mitt over på noe annet, denne gangen to stykker som kommer gående mot vognene våre.

Jo nærmere de kommer, jo mer tydelig ser jeg at det er Leona og Luke. Leonas nyfargede hår overrasker meg først, men så kan jeg ikke la vær å tenke at hun kler det til 1000.

Vent, nei, det gjør hun ikke.

I et forsøk på å roe meg litt den, puster jeg sagte og dypt inn, men setter pusten fast i halsen i det jeg legger merke til at hånda hennes trygt holder rundt hans. Jeg prøver å holde hostingen så lav som mulig, og jeg nikker da Abby spør om det går bra.

De kan ikke gå rundt sånn! Luke kan ikke gjøre sånn mot meg; hva med bro-koden? Bros before hoes eller noe sånn... Og nå går han der og flørter med-

Knyttnevene mine strammes til knokene er helt hvite, og jeg er sikker på at tennene mine knuser når som helst etter hvor hardt jeg biter de sammen. Jeg mister blikket i bakken når jeg innser at det han gjør er helt lov. For hun er ikke min. Og det er hun ikke ment til å være heller.

Sjalusien pirker meg i bakhodet, men jeg ignorerer den så langt det går. Det er jeg som har avvist henne, jeg er ikke den som skal gi etter. Det skal ikke være sånn.

Men hvorfor hater jeg at hun holder i hånda til en annen da?

Jeg snur fokuset på jenta foran meg igjen, og hører noe om at hun en gang dro til et tivoli med vennene sine, og hvordan pappaen hennes betalte for alle.

Jeg nikker med for å få henne til å tro at jeg hører på, men blikket mitt vandrer stadig vekk tilbake til den lilla-hårede jenta uansett hvor mye jeg prøver å følge med.

***

"Skål for det tiende året her på CTT San Francisco," sier Max i det hun hever glasset sitt i været. Alle vi fem andre gjør det samme, og et par 'skål' lyder rundt bordet.

På bordet mellom oss står en diger kake, og jeg er sikker på at den kunne mettet ti personer. Men med tanke på at Michael og Luke er en tredel av gjengen, så tror jeg ikke det blir noe problem.

"Tusen takk for ti fine år, Leona," sier Max i retning venninna si, og jeg klarer ikke nekte smilet som smyger seg på da jeg ser hvordan Leonas øyne skinner når hun smiler tilbake til venninna si. Denne festivalen er tydeligvis noe som betyr veldig mye for de to jentene, så jeg føler meg skikkelig rotten for å ødelegge det hele.

Ikke visste jeg at et par ord kunne forårsake så mye.

"Noen som vil ha?" spør Ashton, og holder opp en pakke med ølbokser. Luke nikker ved siden av han, og de ender opp med å sende drikken rundt. Luke gir den til Michael, Michael til Leona, og Leona t-

Waste the Night ⌲Where stories live. Discover now