19 ~ Så lenge du er i nærheten

1.4K 113 98
                                    


19

Waste the Night

+

~ Leona ~

"Kommer du snart, eller?" hører jeg Max smatte utålmodig ved siden av meg, imens hun slenger det lilla håndkleet over skulderen. "Jeg vil bare få dette overstått."

Jeg biter tennene skeptisk sammen, før jeg slipper ut en pust jeg tydeligvis har holdt. Vi marsjerer mot kalddusjene, og jeg kjenner jeg ikke klarer å vente til varmtvannet kommer tilbake på campen.

"Kan vi ikke dusje i de vanlige fellesdusjene, det kan jo hende det fortsatt er litt varmtvann igjen der?" spør jeg håpefullt, men skjønner at det ikke er til noen nytte.

"Skal vi først dusje i kaldt vann, så skal vi dra det helt ut," avviser Max meg, og går enda kjappere mot de få dusjene som ikke har installert varmtvann i det hele tatt. Ikke vet jeg hvorfor de i det hele tatt har sånne, men det er ikke mitt område å dømme.

Jeg må virkelig anstrenge meg for å kunne holde tempoet til Max, til tross for de korte beina hennes. Jeg er så mo i knærne at jeg nesten ikke klarer å holde meg oppe en gang.

Max kom nemlig på den geniale ideen at vi skulle dusje i kalddusjene mens varmtvannet er borte her på festivalen, noe jeg synes er helt idiotisk. Jeg mener det - etter du har dusjet der, føler du deg som en levende isbit. Noe som ikke gjør saken så veldig mye bedre, er at ingen vet når varmtvannet kommer tilbake. Varmtvannstanken ble visst ødelagt etter et tordenvær mens vi var borte.

Men det er ikke bare fordi jeg er så nervøs for å dusje i kaldt vann at jeg er så skjelven i beina at jeg så vidt klarer å gå. Jeg har ikke klart å tenke på noe annet enn de ordene som unnslapp Calums rosa lepper dagen før, da vi nettopp hadde kommet hjem fra road trip'en.

Det var blitt mørkt ute, og det eneste jeg kunne se var de skinnende øynene hans som ble lyst opp av lyktene på campingvognene rundt om kring.

"Det er synd telefonen din er ødelagt, så vi ikke kan chatte."

"Men jeg skal nok klare meg så lenge du er i nærheten."

"Hvorfor tror du de har kaldtvannsdusjer her? Alle vil jo ha varmt vann å dusje i," plopper det ut av meg når jeg finner ut at jeg ikke takler å tenke mer på den hjertesmeltende hendelsen. Da hadde jeg falt rett ned i det friske, grønne gresset.

Han sa basically at han ikke klarte seg uten meg i nærheten.

Eller kanskje jeg bare overtolker det hele - antakeligvis. Det er ikke en sjans i havet at han er så desperat etter å se meg. Han liker jo Eliza.

Max trekker på skuldrene.

"Noen foretrekker vel å dusje alene i stedet for med andre folk de ikke kjenner," konkluderer hun, og drar forsiktig opp en dør.

"Det blir jo ikke særlig mye til privatliv uansett, siden man bare hopper ut med en gang man kjenner det iskalde vannet i ryggen," tenker jeg høyt, og Max fniser.

"Ville du få dette overstått, eller?" spør hun med ett øyebryn hevet, og nikker mot døra ved siden av den hun holder oppe. Jeg nikker, og går inn i det lille dusjrommet ved siden av.

Waste the Night ⌲Where stories live. Discover now