32 ~ Likner på de i Kiss

1.3K 115 73
                                    



32

Waste the Night

JEG ELSKER DEN GIFEN AV MICHAEL HELT ØVERST DER HOLY SHIT

+

~ Leona ~

"Hva er det neste punktet på listen da, Luke?"

Luke snur blikket opp fra notatboka si og opp på Calum fra der han sitter plantet i campingstolen, som ser spent bort på den blonde kompisen sin. Lukes lepper utvides til et lurt smil, og han beveger de lyseblå øynene mot Michael, som sitter og fikler med det lilla håret sitt i stolen mellom Luke og Calum.

"Male Michaels vogn."

Michaels hode skytes opp med en gang han hører navnet sitt, og jeg fniser litt over hvor uoppmerksom han er. Michael veksler blikket sitt mellom de to karene, og leppene hans sniker seg opp i et nysgjerrig smil. "Hæ?"

"Vi skal male vogna di," gjentar Luke med himlende øynene, og den lillahårede gutten hopper nesten ut av stolen sin.

"Endelig!" jubler han, og klapper i hendene før han lener seg tilfredsstilt tilbake i stolen igjen. "Nå i dag?"

Luke trekker på skuldrene og strekker munnvikene nedover i et likegyldig ansiktsutrykk. "Så fort Ashton og Max er tilbake med maling og spray."

Alle unntatt Max og Ashton, som er på byen, sitter rundt bordet, og jeg er lettet over at alt er blitt som før igjen.

Jeg kjenner Calums varme hånd flette fingrene våre løst sammen i fanget mitt uten at noen andre merker det.

Vel, nesten alt.

"Maler dere vogna etter hver campingtur?" spør jeg nysgjerrig, og prøver å skjule det faktum at jeg rødmer som en gris, noe Calum fra stolen ved siden av meg ser ut til å merke.

Jeg får bare så vidt med meg at Luke mumler et "nesten" som svar, da Calum et lite sekund plasserer de varme leppene sine lett mot hånda han holder i.

Jeg snur blikket sakte mot Calum, som later som om han er veldig opptatt av fluen på bordet foran seg. Jeg trekker hånda mi avvisende til meg, og dytter hånd hans forsiktig ned fra fanget mitt; kun for å irritere han.

I sidesynet merker jeg at Calum med en gang snur hodet sitt mot meg, og krysser armene misfornøyd over brystet. Jeg fniser der jeg mislykket prøver å overse han, og later som om jeg er veldig interessert i samtalen de andre to guttene har.

"Blomster?" undrer Luke, men pekefingeren på haken.

"Njee... Smilefjes?" foreslår Michael, og ser ikke helt overbegeistret ut over det Luke nettopp har sagt.

"Håndavtrykk!" roper Luke gira, og sperrer opp øynene med et lurt smil om munnen.

"Jaa!" klapper Michael i hendene, og ler en høy og fnisete latter.

Jeg ser nysgjerrig bort på dem, som bare ser lurt bort på hverandre uten å si noe.

Før jeg rekker å finne ut mer av hva de to guttene nettopp har diskutert, blir oppmerksomheten min snudd mot Calums søte stemme som gira sier; "Hei Lubeert!"

Han plukker opp den lysebrune hunden fra bakken, og det lille beistet legger seg godt til rette i fanget hans. "Vet du at du er den fineste skapningen jeg noen gang har sett?" sier han søtt, og klapper hunden på magen før han kikker lurt bort på meg.

"Du er det peneste jeg noen gang har sett..." fortsetter han rettet mot hunden med øynene så godt som låst fast i mine, og jeg bare himler med øynene. Jeg trodde aldri jeg skulle si dette, men jeg tror jeg er sjalu på en hund.

Waste the Night ⌲Where stories live. Discover now