15 ~ Under en stjernehimmel

1.3K 118 55
                                    

15

Waste the Night

+

~ Leona ~

Max og jeg ser urolig på hverandre. Problem?

Jeg legger mobilen forsiktig i lomma - redd for at den skal bli enda mer ødelagt - og setter farten mot Ashton, som snur seg og går bak vognene da han ser vi kommer. Rundt hjørnet, finner vi både Luke og Calum stå med hodene ned i det åpne panseret på Ashtons bil.

"Hva skjer?" spør jeg, og Calum snur oppmerksomheten sin mot meg med en gang han hører stemmen min.

"Bilen min er ødelagt," sukker Ashton, med en rynke i pannen. "Vi kan sikkert få fikset den, men da må vi utsette turen til i morgen.

Alle sukker, utenom Max og Ashton, som ser ut til å snakke via øynene. De ender "samtalen" med at Max nikker. "Vi tar bilen min," sier hun, og snur seg mot oss andre.

"Men er ikke den alt for liten?" undrer Luke, som tygger på innsiden av kinnet sitt. Max trekker på skuldrene. "Det er vel opp til oss."

Litt senere befinner vi oss i Max sin knøttlille, røde femseter. Med Ashton foran rattet og bursdagsbarnet i setet ved siden av (siden det bare er de, eller Luke, som kan veien), sitter Calum, Michael, Max og jeg klemt sammen i setene bak. Det er så trangt at vi nesten kan kjenne blodet strømme under huden til de vi sitter ved siden av, selvom vi har flere lag med klær på oss.

"Skal vi virkelig sitte sånn her i tre timer?" klager Michael, og flytter på oss alle da han gjør et forsøk på å slå hendene i været.

"Det blir bedre plass hvis du slutter å bevege deg så mye!" kjefter Calum, som sitter klemt mellom meg og rødtoppen.

"Få opp stemninga litt, folkens," sier Ashton fra setet foran Michael og Calum. Vi kan se de brun-grønne øynene hans titte på de to i speilet et lite sekund, før han ser på veien igjen. Det er stille en liten stund, før Luke snur seg mot oss i baksetet, og åpner munnen.

"Så, planen er at vi stopper halvveis, og tanker bilen. Vi kan kjøpe mat og ha en tissepause i samme slengen, før vi fortsetter mot klippen."

"Så sover vi på klippen? Høres ut som rene drapsforsøket. Hva hvis noen går i søvne?" undrer Michael uskyldig. Flere av oss begynner å fnise, og Calum slår lekent til han.

Michael himler med øynene når han finner ut at han ikke kommer til å få et svar.

"Vil noen ha?" spør Luke, og bøyer seg frem en stund, før han holder opp et par ølbokser mot oss.

"Jeg," sier Ashton, og tar imot en boks Luke åpner for han imens han holder blikket fremover. Luke ser nysgjerrig på oss en etter en, og Michael rister på hodet. "Blir bilsyk."

Han snur blikket mot Calum, som trekker på skuldrene og tar en imot. Både jeg og Max rister på hodet, med tanken på at vi ikke er gamle nok.

"Fælt så beskjedne dere er, da," rister Luke på hodet, før han åpner en og legger åpningen mot leppene selv. Et lite klink går gjennom bilen i det ølboksen treffer metallringen i leppa hans.

"Dude, chill out. Du har bare vært myndig i sånn et par timer, og du har allerede drukket hvor mye? Seks bokser?" fniser Ashton, og Luke gliser en smule stolt. "Fire," retter den blonde gutten på sjåføren, som himler smilende med øynene.

"Bare du ikke blir full," mumler han, og et lite fnis kommer ut fra bursdagsbarnet, et tegn på at han kanskje ikke burde få i seg mer på en stund.

Den neste timen har vi på radioen på full guffe, og synger høylytt med med vinduene åpne.

"Er vi ved bensinstasjonen snart? Jeg må tisse!" maser Michael høyt, og dumper hodet bakover i setet.

Waste the Night ⌲Where stories live. Discover now