22 ~ Ikke lov å dynke Lea

1.4K 111 53
                                    

22

Waste the Night

+

~ Leona ~

Jeg våkner opp til en deilig lukt av noe jeg kjenner igjen som nystekte pannekaker. Da jeg åpner øynene, finner jeg en tom seng ved siden av meg.

"Morn," kvitrer Max fra kjøleskapet, som hun tar ut syltetøy og melk fra. Jeg gjesper, og setter meg opp i senga.

"Så godt det lukter," sier jeg med en trøttere stemme enn forventet, og rensker halsen.

"Endelig våken, tornerose," hører jeg en lysten stemme komme inn i vogna med en pakke sukker i den ene neven. Jeg er nødt til å stirre en stund før øynene mine blir vandt til lyset, og jeg ser at det er Ashton.

"Jeg trodde Calum var tornerose," sier jeg, og krøllehodet ler da han setter ned sukkeret foran Max der hun står og steker. De ser ut som et ektepar.

"Han er vel heller prinsen," blunker han lurt tilbake, og jeg ser rødmende bort.

Jeg kan høre Ashton mumle noe om at han måtte låne sukker fra Luke og Calum, og Max nikker.

"Kom ut når du har ordnet deg," smiler Max til meg da de har stekt ferdig røren og lagt alle pannekakene på et fat. De tar med seg pålegg og drikke ut, og gjennom vinduet kan jeg se de dekke på i forteltet vårt.

Jeg kammer gjennom det brune, lange håret og tar på meg en mørkeblå, highwaisted shorts og en stram, hvit croptop. Jeg tråkker på meg et sort par converse - som egentlig er Max sine - og smiler over hvor våken jeg ser ut i speilet, når jeg egentlig fortsatt føler meg som grøt innvendig.

Når jeg går ut av vogna og inn i forteltet, blir jeg først litt slått ut over hvor varmt det er. Jeg ser at alle guttene har satt seg ned på hver sin stol rundt campingbordet de tydeligvis har flyttet inn fra partyteltet.

"Der er du endelig, jo. Jeg inviterte gutta på frokost," sier Max da hun ser meg, og sender en nutellaboks over til Michael, som smører det ujevnt på pannekaka si før han stapper den i seg på ett jafs.

Da jeg møter det brune blikket til Calum, smiler han svakt, og følger meg med blikket til jeg har satt meg ned ved siden av han.

"Så fin du er," sier han og smiler søtt, høyt nok til at alle rundt bordet kan høre det godt og tydelig, til tross for all slafsingen og slurpingen. Jeg rødmer, og klarer ikke la vær å tenke det samme om han. I dag har han på seg en svart snap back for å hindre bølgene i å dette ned i ansiktet, og en genser som fremhever brystkassen hans. Den er hvit på overkroppen, og sort på ermene og kragen. Jeg elsker basketball-tee's.

Jeg kan høre plystring fra rundt bordet, og i sidesynet kan jeg se Ashton dulte borti Michael med albuen, og de to smiler lurt og fnise til hverandre som to ungdomsjenter.

"Takk det samme," svarer jeg høytidelig, og strekker meg for å ta meg en litt brent pannekake. Matlaging har aldri vært Max' sterkeste side, men det ser ut som om guttene elsker det uansett. Men hallo, mat er jo mat.

"Nå som alle er her; hva er planen for i dag?" spør Michael, og alle vender blikket mot den blonde gutten som har klart å fått litt sjokoladepålegg rundt munnen.

"Vannkrig," svarer Luke bombesikkert, og tar en til bit av den stappfulle pannekaken sin.

"JESSS!!!" roper Michael overivrig, og reiser seg ivrig opp fra stolen imens han slår knyttnevene hardt i bordet så Ashtons glass øl velter.

Waste the Night ⌲Where stories live. Discover now