Hoofdstuk 1.5

2.8K 80 11
                                    



Dominique bracht Sarah naar het feest en gaf haar een zacht klopje op haar hand terwijl hij vaderlijk zei: "Je ziet er ongelooflijk uit en ik wil dat je vooral veel plezier hebt vanavond" Ze glimlachte dankend drukte een kus op zijn wang voordat ze met een"Dank je wel" uit de wagen stapte en haar weg naar Tony zijn voordeur maakte.

Een jonge vrouw in een schitterende jurk stond tussen twee mannen in bij de entreehal met een map in haar handen en vroeg haar naam ze antwoordde wacht nerveus af hoe het gecheckt werd voordat de vrouw met een vriendelijke glimlach haar er lang liet.

Ze keek verbijsterd om zich heen.

Tony had een schitterende huis en de thema van het feest werd weerspiegeld in de witte rozen, de blinkende kroonluchters en witte doorzichtige gordijnen die van het plafond hingen.

Ze keek rond en voelde hoe een lichte blos zijn weg naar haar wangen maakte bij het zien van de blikken die haar toe geworpen werden.

Om niet door het hele huis en tuin te moeten lopen tikte ze een serveerster op de arm en vroeg haar of ze misschien wist waar de gastheer was. Het meisje dirigeerde haar op haar beurt naar de achtertuin en wees hem aan.

Hij stond samen met zijn broers en een paar dames wat verder op bij de bar.

Dus maakte ze zich een weg langs het zwembad waar witte kaarsen en rozen elegant in dreven en liep hun richting op.

Ze streek nerveus met haar handen over haar jurk heen om het te rechten. Controleerde of ze haar halssnoer nog om had en haalde diep adem.

Het was belangrijk voor haar dat ze hun zou bevallen aangezien ze nu officieel bij hun ouders inwoonde en indirect een stuk van hun familie was geworden en het laatste wat ze wou is hun voor schut zetten of teleurstellen.

Gio die samen met zijn broers bij de bar stond te kletsen hoorde Jason opeens geïnteresseerd aan Tony vragen wie het nieuwe meisje op de blok was.

Hij draaide zich samen met zijn broers om en zag tot zijn verbijstering de kleine Sarah hun richting op lopen.

"Mijn god." hoorde hij Marcus naast zich fluisteren: "Is dat wie ik denk dat het is?" "Wauw kleine meisjes worden toch groot." mompelde Tony verbijsterd.

"Dus dat is wat ze aan het verbergen was onder al die lagen kleding," mompelde hij nu op zijn beurt geamuseerd als hij net als de jongens in de lach schoot.

Sarah die nu geen tien meter bij ze vandaan was glimlachte ze ongemakkelijk toe en hij moest toen eerlijk toegeven dat ze er adembenemend mooi uitzag.

Twee maanden in Los Angeles en het schuchtere eendje werd een vamp.

"He." Hoorde hij haar onzekere stem nu ongemakkelijk zeggen terwijl ze hem en zijn broers een ieder een kus op de wang drukte:"Wel wie is ze?" hoorde hij Jason nu naast hem fluisteren: "Ja, natuurlijk." Mompelde hij terwijl hij uit zijn shock ontwaakte

"Jongens mag ik jullie voorstellen aan Sarah, de nieuwe aanwinst van de Allonzo familie."

"Wauw nu begrijpen we waarom jullie haar de gehele tijd verborgen hebben gehouden," zei Jason grinnikend terwijl hij zijn hand uitstak en zich aan Sarah voorstelde. Onze vrienden waren meer dan gecharmeerd van haar en Sarah kon niet vriendelijker noch grappiger zijn het komende uur.

"Ze is een stuk." hoorde Gio Jason nu naast hem zeggen terwijl hij hem zijn drankje aanreikte. Ze bekeken Sarah van op een afstandje terwijl ze in gesprek was met Mark, het broertje van een goede vriend van hun.

"Dat is ze inderdaad." mompelde hij terug. "Ik had nooit gedacht dat ze er zo uit zou zien, ik wist dat ze mooi was als ze het zou proberen maar dit overtreft alles." Jason schoot nu in de lach.

Sad eyes never lie (afgeschreven)Where stories live. Discover now