Hoofdstuk 2.3

2.7K 77 9
                                    


Het was drie weken later dat Gio zich eindelijk weer in het hol van de leeuw waagde en de deur naar zijn ouderlijke huis opende.

Hij sloot het langzaam achter zich en slenterde richting de woonkamer waar hij zijn moeder voorvond die bezig was wat bloemen in een vaas te schikken.

Tony zat met zijn vader op de bank terwijl er over de koffie tafel tientallen dossiers verspreid lagen hij negeerde de mannen en richtte zijn aandacht op zijn moeder:

"Hè mam." Hij keek toe hoe ze zich met een warme glimlach naar hem toe draaide en toen hij dichtbij genoeg was een kus op zijn wang drukte.

"Ik heb je gemist lieverd, je werkt te hard als je niet eens bij jouw oude moeder op bezoek kan komen voor een halfuur per week."

"Ik zie hier nergens een oude moeder mam, hoogstens een jonge vrouw." Hij zag hoe ze met pretlichtjes in haar ogen haar lippen nogmaals naar zijn wang bracht en er nu een stevigere kus op drukte. "Charmeur." Hij schudde geamuseerd zijn hoofd.

Zijn moeder was makkelijk te plezieren.

"Zijn Gabe en Marc al onderweg?"

"We wachten nog op Gabriel. Marcus zal er vandaag niet bij zijn hij heeft een laat zakendiner." Hoorde hij zijn moeder afwezig antwoordden terwijl ze een stuk stengel van de roos in haar hand knipte.

"Is Sarah thuis?"

"Ze is boven."

Gio haalde diep adem en liep richting de trap. Hij was van plan om haar voor het eten onder vier ogen te spreken.

De laatste weken waren drie lange weken geweest waarin hij geprobeerd had haar uit zijn hoofd te krijgen op allerlei verschillende manieren.

Het waren plezierige en verschillende manieren geweest waarop hij dit geprobeerd had met diverse dames maar het leek er op alsof ze haar gezicht in zijn hoofd geprent had.

Want zelfs na een potje seks kon hij zichzelf niet helpen om aan haar te denken.

Aan haar hunkerende lichaam die laatste keer dat hij haar had gezien. Aan haar kerskleurige lippen en warme adem.

God waarom had hij haar niet gewoon gekust?

Als hij dat zou hebben gedaan hadden ze die verdomde aantrekkingskracht uit de weg gehaald.

Maar die kus zou na wat er gebeurd is nog een tijdje op zich laten wachten maar tot dan wou hij haar spreken voor het avondeten zodat hun probleem later niet voor een oncomfortabele sfeer zou zorgen.

En het laatste waar hij zin in had was zijn moeder uitleggen wat er voorgevallen was.

Diep in gedachte over hoe hij het gesprek het beste moest aanpakken zodat hij haar niet nog meer zou kwetsen dan hij al had gedaan liep hij bij het zien van de half geopende deur zonder aan te kloppen haar kamer binnen.

Met de deurkruk nog altijd in zijn linkerhand verstarde hij op zijn plek bij het zien van het beeld dat hij voor ogen kreeg.

Alsof hij in een verkeerde film was gestapt zag hij hoe Sarah in de armen van Mark lag.

Zijn rechterhand had hij op haar wang geplaatst terwijl hij met zijn linkerhand haar onderrug aan het strelen was.

Hij fluisterde wat in haar oor dat er voor zorgde dat ze in een schaterlach uitbarste voordat ze spontaan haar lippen op zijn nek drukte om vervolgens als een naar ogenschijn verliefde tiener zich in zijn armen te nestelen.

Hij voelde en lichte steek van jaloezie toen het beeld van Sarah met Mark zich eindelijk registreerde.

Hij was jaloers en wist niet eens waarom.

Sad eyes never lie (afgeschreven)Where stories live. Discover now