Hoofdstuk 2.4

2.3K 67 5
                                    



Gefrustreerd en kwaad liep Gio de trappen af naar beneden terwijl hij met zijn hand vermoeid door zijn haren ging.

Ze had gelijk, hij mocht haar niet aanraken zonder haar toestemming.

Hij wist niet goed waarom hij zo reageerde. Woede uitbarstingen en eisen stellen was normaal gezien niet zijn stijl bij vrouwen en om eerlijk te zijn had hij dit ook nooit nodig gehad. Vrouwen hebben hem altijd gemocht en hij heeft hen altijd gemogen daarom heeft hij er ook al zoveel gehad in zijn leven.

Maar Sarah verdomme Sarah bracht zijn bloed tot koken. Hij wist dat het kwam omdat zij de eerste vrouw was die verboden... echt verboden was.

Maar naar wie hij lichamelijk toch verlangde en zo lang die honger niet gestild zou zijn.

Zou hij zichzelf waarschijnlijk in de toekomst nog vaker verliezen.

Hij verheugde zich nu al op het moment dat ze haar negentiende verjaardag zou vieren.

En hij er eindelijk voor zou zorgen dat die grote vuurspugende ogen van haar getemd zouden worden met zijn vingers.

Ze zouden dan zien of ze nog altijd de reden wou horen waarom het hem niet beviel als ze in iemand anders armen lag terwijl hij zijn vingers over haar lichaam op onderzoek zou laten gaan.

Een donkere glimlach sierde zijn lippen toen hij beneden aankwam. Hij zou haar weer tot stotteren brengen net als drie weken geleden vlak voordat ze gestoord waren.

Alleen dit keer zou hij haar alleen in zijn woning hebben en zou er niemand hun kunnen storen noch zou er iemand zijn die haar zou reden van hetgeen hij van plan was met haar lichaam te doen.

Hij zou er voor zorgen dat die grote bruine ogen van haar zich weer zo wijd zouden openen als voorheen alleen dan van pure genot in plaats van woede of gekwetstheid

                                 ****

Het avondeten verliep voor Sarah moeizaam. Behalve dat zij en Gio zich om de paar minuten met dodelijke blikken aanstaarden werd hij ook nog eens opgebeld door Kathy die hem vroeg hoe laat hij thuis zou zijn.

Iedere persoon aan tafel wist dat er iets was maar niemand durfde wat over de spreekwoordelijke olifant in de eetkamer te zeggen.

Dus at ze zwijgend haar kippenborst met groenten en vluchtte snel naar boven toen de gelegenheid zich aangaf.

Het was een lange avond geweest en terwijl Sarah haar haren borstelde en zich gereed maakte om te slapen kon ze zichzelf er niet van weerhouden om zich af te vragen wat Gio nu aan het doen was.

Maar de hevige steek van jaloezie bij het besef dat hij waarschijnlijk nu met Kathy in bed lag terwijl zij bezig was aan hem te denken.

Zorgde er voor dat ze in elkaar kromp van schaamte en verdriet.

De dagen vlogen voorbij en weken werden maanden. Sarah die Mark eerst als een leuke bezigheid zag en een middel om Giovanni jaloers te krijgen, begon hem geleidelijk aan leuk te vinden.

Ze was niet verliefd maar hij gaf haar de troost en affectie die ze nodig had van een man en dat hij ervoor zorgde dat Gio alleen maar giftiger werd telkens als hij hun samen zag was de kers op de taart.

Dus glimlachte ze naar hem als dat verwacht werd, lachte als hij een grap maakte en liet de soms best wel leuke tijd met elkaar in haar kamer doorgaan omdat... tja omdat een meisje ook haar noden had.

Sad eyes never lie (afgeschreven)Where stories live. Discover now