Hoofdstuk 6. Ik heb nooit een begin van ....

2.3K 63 3
                                    


                                                                                    Hoofdstuk 6

                                                                         Ik heb nooit een begin

                                                          van een einde kunnen onderscheiden.



"And ever has it been known,

That love knows not its own depth,

                                                                       Until the hour of separation."
                                                                                     Kahlil Gibran


Giovanni die woest zijn wagen parkeert en de alarm erop zet loopt de lobby van de appartementen complex waar Kathy woont binnen.
Zijn vader en Tony hebben de gehele ochtend en voormiddag bij Sarah doorbracht zodat ze niet de hele dag in de cel zou zitten.
De gedachte dat zijn meisje in een koude cel op een ijzeren bed zat in alleen haar hemdje en jeans deed de woede nog hoger oplaaien.
Ze hadden hem verteld wat er gebeurd is. Hoe het zo ver kon komen. Zoals Sarah het altijd zo mooi wist te formuleren was het zijn lul die ook dit maal weer de oorzaak was van deze gehele miserie. Maar hij zou het nu en voor altijd oplossen Sarah zou niet nogmaals lijden voor zijn fouten.
Hij drukt op de bel en wacht op de voetstappen die de deur zouden naderen, hij wist dat ze thuis was hij had het in het ziekenhuis waar zijn moeder werkt en waar ze is binnen gebracht worden na de vechtpartij te horen gekregen. Ze had zichzelf ontslagen nog voor ze het ziekenhuis officieel uit mocht, waarschijnlijk uit angst dat mam haar wat zou injecteren om eindelijk van het probleem Kathy verlost te zullen zijn. Ze was namelijk bij haar geweest had haar een deal gemaakt ze zou haar een som van 200, 000 dollar geven als ze de klacht tegenover Sarah zou laten vallen en ze had geweigerd.
De arrogantie daarvan liet zijn hart alleen nog sneller slaan. Ze gedroeg zich alsof zij elke recht op het geld had, alsof zij ervoor gezweet had, ervoor in de ochtend terwijl elk andere normale persoon nog sliep wakker werd om te werken om die dollars te verdienen. Alleen omdat ze haar benen voor mij gespreid had.
Ze gedroeg zich als een hoertje een hoer die dacht meer geld te krijgen dan ze waard was, alleen al daarvoor zou ik mam geholpen hebben als ze dat wijf voor eens en voor altijd de wereld uit zou willen helpen.
Als de deur open gezwaaid wordt. Haar aanblik liet een sadistische glimlach van genoegdom los, Sarah had haar goed toegetakeld haar hoofd lag in het verband en haar benen en armen waren er net zo erg aan toe als die van Sarah met als verschil dat Sarah's gezicht ongedeerd was en over de rechterwang van Kathy lange krabben liepen.
"Wat is er?" vraagt hij met een opgezette glimlach als hij de angst in haar ogen leest
"ben ik als de liefde van je leven en de toekomstige papa van je kind niet meer welkom bij je thuis?"
Hij ziet hoe de deur dichtgegooid wordt en kon nog net op tijd zijn voet ertussen steken
"Wel dat kwetst me nou enorm" zegt hij droog terwijl ie de deur compleet open duwt en zij snel twee stappen uit angst naar achteren zet.
Hij gooit de deur achter zich toe neemt haar bij haar bovenarm en sleurt haar richting de woonkamer "Ik heb een interessante verhaal vandaag te horen gekregen en ik zou daar graag jou mening over hebben. Ik ben namelijk enorm benieuwd hoe je zwanger van mij kunt zijn als ik elke keer dat we met elkaar geslapen hebben condooms heb gebruikt."
Hij gooit haar op de bank en neemt op de salontafel plaats terwijl hij zijn hoofd lichtjes naar rechts kantelt en haar opneemt.
Ze slikt een brok door en probeert zo onopvallend mogelijk om zich heen te kijken voor een uitweg.
Als ze opschrikt door Gio die woedend met zijn hand op tafel slaat "Ik wacht." zegt hij nu sissend.
"Condooms zijn niet altijd honderd procent betrouwbaar." hoort hij haar met geheven kin en glanzende ogen nu zelfverzekerd zeggen.
Hij neemt haar voor een moment zwijgend op "ik scheen er in het verleden geen problemen mee te hebben gehad maar als ik mijn lul in een smerige kut als de jouwe steek zou ik niet verwonderd moeten zijn"

Sad eyes never lie (afgeschreven)Where stories live. Discover now