Yazardan

5.6K 436 10
                                    

Merhaba Ankalarım...

Öncelikle bu beklediğiniz yeni bölüm değil. Yb 2 dakika sonra gelecek.

Şu gördüğünüz birbiri ardına dizilmiş üç noktaya, hissettiğim bütün duyguları sığdırabilirsiniz. Yorgunluk, bitkinlik, korku, sinir, endişe...

Haberlerde ve internette gördüğümüz, olan şu olaylara tepkisiz kalmak istemiyorum. Hayır, biliyorum ki bu işler, internet üzerinden atılan böyle durumlarla olacak şeyler değil. Ama patlayacak gibiyim.

Yeni bölümü nasıl yazdığımı bilmiyorum. Ankara'da oturuyorum ve herkes gibi endişe içindeyim. Bölümü, parça parça yazdım ve her bir bitirdiğim paragrafta, telefonu elimden bırakıp, afedersiniz mal mal duvarlara bakıyorum.

Buna, 'sen çok etkilenmişsin, abartma' falan diyebilirsiniz de. Ama yarın bir gün ne olacağımız, iki saniye sonra hayatta olup olmayacağımızın bir garantisi yok.
Buraları kasvete boğmuş olabilirim şuan ama öyle yani.

Şu an siyaset falan yapmıyorum belirteyim, ülkemden de şikayetçi olmuyirum, sadece düşüncelerimi söylemek istedim.

Bu arada eğer bu aralar olan bu patlamalarda yaralanan yakınınız eşini dostunuz varsa, Allah' bol bol şifa versin.
Eğer ki bir yakınınızı kaybetmişseniz Başınız sağolsun.

Şunu da söylemek isterim, hiç bir zaman ülkemden, ülkemizden vazgeçmiyoruz. Söylediklerimden, ülkemden şikayetçi olduğumu çıkatmayın sakin. Ya da Türk, Kürt, bilmem ne diye millet ayrımcılığı da yapmıyorum, asla da yapmam. Hepimiz bu ülkenin bayrağının altında yaşıyorsak, değerini bileceğiz.

Ha eğer bir yakınım, eşim dostum, ya da ben, bu vatan için ölürsem bu uğruna ölmek isteyeceğim ilk şey olur. Zaten biz, okulumuzun önünde sabahları yağmur çamur demeden boşuna bağırmadık,

Varlığım, Türk Varlığına Armağan Olsun. 🇹🇷🇹🇷

MUTANT: Küllerinden Doğan Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin