Vijftien

842 58 17
                                    

Donderdag

Lizzy's POV:

De volgende ochtend word ik wakker tegen Kaj zijn warme lichaam. Ik kreun en wrijf over mijn voorhoofd. Ik kijk op de klok, nog maar 8 uur.. Mijn mond voelt kurkdroog aan. Ik sluip zacht uit bed en drink in de keuken een paar glazen water. Ik zucht en loop terug naar mijn slaapkamer. Ik zet een raampje open en kruip weer in bed. Ik gaap een paar keer en val weer in een lichte slaap.

'Lizzy.' Iemand wrijft over mijn schouder. 'Hmm?' Ik wrijf in mijn ogen en kijk op. Kaj ligt op zijn zij naast me. 'Hey.' Hij glimlacht. 'Het is al half 12, ik dacht dat ik je maar eens wakker moest maken.' Ik rek me uit en ga op mijn buik liggen. 'Lekker geslapen?' Vraag ik hem. 'Ja, heerlijk. Jij ook?' 'Hmm, was al vroeg even wakker, maar ben gelukkig weer in slaap gevallen.' Hij streelt door mijn haren die op mijn blote rug vallen. 'Heb je trek?' Vraag ik na een tijdje. Hij knikt. 'Dorst vooral.' Ik grijns. 'Ik zal even wat te eten halen, blijf maar lekker liggen hoor.' Ik zwaai mijn benen over de rand van het bed en trek snel een trui aan om mijn blote bovenlichaam te bedekken. 'Wat een luxe.' Lacht hij.

Ik rommel in de keukenkastjes en pak 2 borden. Ik pak verse sinaasappelsap uit de koelkast en zet het koffie apparaat aan. Ondertussen wacht ik tot mijn tosti's klaar zijn. Ik schenk 2 kopjes met koffie in en 2 glazen met sinaasappelsap. Ik pak een dienblad van de koelkast en zet alles er op. Voorzichtig loop ik terug naar mijn slaapkamer en ik zet het op mijn bed neer. 'Heerlijk, dat heb je goed gedaan.' Kaj drinkt het glas in een keer leeg. Ik begin hongerig mijn tosti te eten. 'Ga je nog iets doen vandaag?' 'Ja, ik moet oppassen samen met Nova. Jij?' 'Rustig beginnen met het inpakken van mijn koffer.' 'Oh ja, natuurlijk, jullie gaan zaterdag op vakantie.' Hij knikt. 'Waar gaan jullie ook alweer heen?' 'Bonaire, Feline stond er op.' Beide lachen we. Kaj zet het lege dienblad op de grond en trekt me naar zich toe. Ik geef hem een lange kus op zijn lippen. 'Hmm, zullen we hier de hele dag blijven?' Mompelt hij. Ik giechel. 'Helaas verwacht Nova me over een uur.' Ik blijf nog even op zijn borst liggen. Daarna ga ik mijn bed uit. 'Ik ga even douchen hoor. Of wil jij graag eerst?' 'Nee, ik ga tegelijk met jou.' Antwoordt hij brutaal. Ik kijk over mijn schouder naar hem en trek een wenkbrauw op.

'Je bent veel te sexy, ik zou snel doorlopen als ik jou was, anders kom je helemaal niet bij Nova.' Ik steek mijn tong uit en loop naar de badkamer. Hij volgt me en trekt de deur achter zich dicht. 'Je was serieus?' 'Ja, tuurlijk. Kan ik bij daglicht naar je mooie lichaam kijken.' 'Heb ik je toestemming gegeven?' Ik ga met mijn armen over elkaar voor hem staan.

'Lizzy, Lizzy, Lizzy, je hebt geen idee hoe aantrekkelijk je bent.' Hij trekt mijn trui over mijn hoofd. 'Mwah.' Ik draai rondjes met mijn vinger op zijn borst. 'Wat een attitude ineens, ik weet niet wat ik leuker vind, de onschuldige Lizzy of de brutale Lizzy.' Hij knijpt in mijn bil. Ik grijns en draai de kraan open. Ik trek mijn string uit, gooi hem in de wasmand en stap onder de douche. Kaj gooit zijn boxer op de grond en komt achter me staan. Hij wrijft met zijn duimen over mijn tepels. Ik leun met mijn achterhoofd tegen zijn schouders, een zachte kreun verlaat mijn lippen. 'Lekkerding.' Hij pakt een fles douchegel en begint me in te zepen. Ik was mijn haar en geef de shampoo aan hem. Als hij zijn haren uitgespoeld heeft draai ik de kraan dicht en pak ik een handdoek. Ik droog me af en wikkel de handdoek om mijn lichaam. 'Hier.' Ik geef Kaj een handdoek.

Als ik mijn ondergoed aan heb getrokken pak ik een spijkerbroek en een witte polo van de Abercrombie. Ik borstel mijn haar, doe wat mascara en parfum op en trek mijn clarks aan. Daarna maak ik mijn bed op, doe ik het raam dicht en ga ik naar de keuken om de ontbijtspullen in de vaatwasser te zetten. Ik stop mijn oplader, huissleutel en zonnebril in mijn tas. Kaj leunt tegen de muur en kijkt naar me.

'Wat?' Vraag ik terwijl ik een kauwgompje in mijn mond stop. 'Hoe lang hebben we nog?' Vraagt hij. Ik kijk op mijn horloge. 'Over zo'n 10 minuten ga ik naar het station, hoezo?' 'Dat bedoel ik niet. Wanneer ga je naar Australië?' Ik bijt op mijn lip. 'Dit is echt niet het moment om het daar over te hebben.' 'Dat is het nooit, volgens jou.' 'Kaj, alsjeblieft.' Zenuwachtig zit ik aan mijn nagels, loopt dit uit tot onze eerste discussie? Ruzie?

'Ik wil niet dat je me achterlaat, ik wil niet dat je naar Australië gaat.' 'Je wist dat ik zou gaan, al voordat we echt iets met elkaar kregen.' 'Je hebt mij hier, je vriendinnen, school en werk, je vader, ik snap jou intense drang om daar heen te gaan niet.' 'Omdat jij een lieve moeder thuis hebt die gelukkig getrouwd is met je vader.' Snauw ik. Ik kijk op mijn telefoon. 'Ik moet gaan.' 'Ik wil hier over praten, ik loop gewoon met je mee.' Eigenwijs loopt hij achter me aan naar buiten.

'Wat wil je hier mee bereiken, Kaj?' Ik loop driftig naar het station. 'Dat je inziet dat je niet weg moet gaan. Je laat me gewoon in de steek.' 'Het is niet eerlijk om dat te zeggen!' Ik knipper met mijn ogen om de tranen tegen te houden en zet mijn zonnebril op. Als we op het perron zijn kijk ik naar hem. 'Ik weet niet of ik wel verder kan als ik moet leven met het idee dat je over een tijdje weg gaat voor onbepaalde tijd.' Zegt hij dan. Ik slik moeizaam. We gaan nog niet eens een maand met elkaar, maar ik kan me niet meer zonder voorstellen. Op dat moment komt mijn trein er aan. Ik kijk nog een keer over mijn schouder naar hem.

'Dan weet ik niet of wij wel samen kunnen zijn.'

All around the worldWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu