Vijvendertig

733 56 31
                                    

Ibiza, vrijdag

Lizzy's POV:

'Mmm..' Ik kreun als er aan mijn schouder geschud wordt. 'Word eens wakker.' 'Ga weg.' Ik rol me op en zucht diep. 'Lizzy.' Het is Kaj. Met tegenzin open ik mijn ogen. Het felle licht van buiten doet pijn aan mijn hoofd. 'Hm, waar ben ik?' Moeizaam kom ik overeind. Een vlaag van misselijkheid overspoelt me. Kaj schuift net op tijd een emmer in mijn handen.

'Gadverdamme.' Ik hoest en spuug in de emmer en zet hem dan weg. Ik neem een paar slokken water uit het glas dat hij me geeft. 'What the hell is er gebeurd? Ik kan me gewoon niets meer herinneren.' Kaj schudt lachend zijn hoofd. 'We hadden een feestje hier op de boot, wat heel goed ging, tot je uit de fles ging drinken.' Hij wijst op de lege vodka fles. 'Fack.' Zucht ik. 'En toen was je zo van de wereld dat ik je hier op de bank neer gelegd heb, je was meteen weg.' 'Waar is de rest?' 'Nova en Dioni slapen nog en Samuel en Feline zijn ontbijt aan het halen.' 'Oh, eten, begin er niet over.' Ik trek een zuur gezicht. Kaj lacht. 'Kom, ik heb het bad voor je vol laten lopen.' Hij tilt me gemakkelijk van de bank en brengt me naar de badkamer. Ik kleed me uit en laat me in het warme water zakken. Meteen sluit ik mijn ogen weer.

'Tijd om er uit te komen.' Kaj komt de badkamer binnen en gooit een handdoek mijn kant op. Ik spoel mijn haar uit en verlaat met tegenzin het bad. Ik droog me af en wikkel de handdoek om mijn lichaam. Daarna loop ik naar het dek, waar de rest zit te eten. 'Aha, daar hebben we Lizzy.' Lacht Nova. 'Shut up.' Brom ik en ik schuif aan. Feline schuift een bord met een croissantje onder mijn neus. De vette geur laat me bijna kokhalzen. Met tegenzin neem ik een hap. Als ik met moeite mijn broodje opheb drink ik een glas sinaasappelsap en neem ik een paar paracetamol.

'Wat zullen we vandaag gaan doen?' Vraagt Samuel. 'Ik dacht dat het wel leuk zou zijn om scooters te huren en dan gewoon een beetje te gaan rond rijden.' Zeg ik dan. Dioni en Kaj ruimen de tafel af. 'Ja, leuk idee!' 'Ik ga me even omkleden.' Zeg ik dan. 'Oh, we gaan mee.' Nova en Feline slenteren achter me aan naar mijn slaapkamer.

Ik pak lichtroze ondergoed uit de kast, trek het aan en doe er een simpel blauw blousje en een wit rokje overheen. Ik doe enkel wat mascara op, trek mijn Adidas sneakers aan en stop mijn sleutels, geld en pasjes in mijn Chanel tas. Ik zet mijn zonnebril op, zwaai mijn tas over mijn schouder. Feline en Nova liggen op mijn bed. 'Let's go girls.'

'No, 3, not 6.' 'Oh, yes. 90 euro's please.' Ik geef de man 2 briefjes van 50. 'It's okay.' Zeg ik voordat hij me 10 euro terug geeft. 'Very sweet, thank you.' Ik pak de sleutels en de helmen aan en loop naar buiten. 'Geregeld!' We zetten allemaal een helm op en ik geef Kaj, Dioni en Samuel elk een sleutel. 'Die zijn voor ons.' Ik wijs naar de 3 rode Vespa's die op de stoep staan. Ik ga bij Kaj achterop zitten en hij rijdt voor de rest uit de weg op.

'Laten we hier even stoppen.' We stappen af en lopen naar het enige terras tussen de rotsen, het uitzicht is geweldig. 'Pff, ik kan hier wel wonen.' Zucht Nova als we allemaal wat drinken besteld hebben. 'Mooi hé, altijd als we hier in Portinatx zijn zitten we op dit terras.' Antwoord ik en ik neem gulzig een paar slokken van mijn Fanta. 'Hierna moeten we naar Cala D'Hort.' Zeg ik. 'Is dat waar die rots in het water ligt, Es Vedra?' Merkt Nova op. 'Juist!'

'Wauw.' Met zijn allen staren we over het schitterende, blauwe water met de grote rots verderop. Enkele boten liggen beneden in de baai. 'Wauw, ik snap wel dat mensen hier naartoe komen. Het is echt prachtig.' We gaan zitten en genieten van het uitzicht.

'Het is al 7 uur.' Merkt Samuel op. 'Zullen we weer richting de boot gaan?' De rest knikt instemmend en we stappen weer op onze scooters om terug naar Ibiza stad te gaan. Als we de scooters weer netjes afgeleverd hebben en we weer terug op de boot zijn zet ik de airco aan en schenk ik voor iedereen wat te drinken in. 'Ik ken een leuke tapa's bar hier, daar kunnen we wel gaan eten.' De rest knikt en iedereen trekt zich terug om zich om te kleden. Ik keer Kaj mijn rug toe als ik mijn kleren uitdoe en een bordeaux rood jurkje uit de kast pak. Ik schrik als hij tegen me aan gaat staan en zijn handen om mijn middel slaat. 'I love you baby.' Ik giechel en trek mijn elastiekje uit mijn haar. Ik draai me om, om hem een kus op zijn lippen te geven. Hij knijpt zacht in mijn bil. 'Mm, zin in je.' Mompelt hij. Ik grijns en maak mezelf los uit zijn greep. 'Bewaar dat voor later.'

'Look at you!!' Roept Nova als ik de kamer in kom. Ik schud lachend mijn hoofd. 'Laten we gaan.' Ik sluit de deur achter ons en loop met Kaj naast me voor de rest uit.

'Je had gelijk, dit is echt super lekker!' Zegt Dioni. Ik neem lachend een slok van mijn rosé. 'I know right.' 'Dus, vanavond feest vieren buiten de deur?' 'Geheid!' 'Maar eerst, eten.'

'Guys, wij lopen wel even langs dat winkeltje om wijn enzo.' 'Is goed, jullie weten hoe je de boot binnenkomt.' Dioni, Nova, Samuel en Feline verdwijnen uit ons zicht en Kaj en ik lopen terug naar de boot terwijl we ons ijsje op eten. Ik open de deur en zet mijn tas op de bank. Kaj duwt me richting de slaapkamer en gooit de deur dicht. Hij trekt de rits van mijn jurkje los en laat zijn handen verlangend over mijn lichaam glijden. 'We hebben 10 minuten.'

_________________________
Alleen ik krijg het voor elkaar om van een rots te vallen en daarmee in het ziekenhuis te belanden voor 6 hechtingen.. Jep that just happend today.. But I'm OK!!

(I love kendall Jenner btw)

Liefs Emma

All around the worldDär berättelser lever. Upptäck nu