Vijvenveertig

635 44 12
                                    

Donderdag, Dubai, Ritz Carlton Hotel, Jumeirah

Lizzy's POV:

Mijn ogen gaan langzaam open. Ik moet aan het felle zonlicht wennen, dat door een spleet tussen de gordijnen schijnt. Ik lig op mijn buik onder de witte lakens, ik draag de witte body die ik gisteren van Ethan gekregen heb. Ik draai me op mijn zij, maar hij ligt niet naast me. Ik sluit mijn ogen opnieuw, en luister naar het gestommel in de badkamer. 

'Goodmorning love.' De deur van de badkamer gaat open. Ethan gaat met een handdoek om zijn middel bij me in bed liggen. Hij drukt zijn buik tegen mijn rug en legt zijn arm om me heen. Ik draai me om en kijk hem recht in zijn ogen aan. Hij streelt met zijn hand over mijn wang. Ik glimlach en druk mijn lippen zacht op die van hem. Hij laat zijn hand over mijn lichaam glijden. 'Do you wanna go to the beach?' Vraagt hij als ik rechtop ga zitten. 'I'd love to.' Ik kom uit bed en trek mijn body uit. Daarna pak ik mijn bikini uit de kast en trek ik hem aan. Ik doe er een overhemd van Ethan overheen, pak mijn slippers en zonnebril en wacht tot hij zijn zwembroek aangetrokken heeft. 

Hand in hand lopen we over het privé strand van het hotel. We gaan op een vierkant, houten bed met een wit matras zitten en ik doe het overhemd uit. Daarna ga ik op mijn buik liggen. 'It's so beautiful here.' Zeg ik met een zucht als ik over het strand kijk. 'Absolutely.' Hij knijpt in mijn billen. 'You're so quiet today, what's wrong?' Vraagt hij als ik na een uur nog niks tegen hem gezegd heb. 'I don't know, I'm going for a little walk, I need some time to think, I'm sorry.' Ik pak mijn zonnebril en telefoon en sta op. 'Okay..' 

Terwijl ik langs de kust loop rollen de tranen over mijn wangen. Ik voel me ongelukkig en gelukkig tegelijkertijd. Als ik mijn relatie met Kaj nog enigszins wil redden dan moet ik hier nu meteen mee stoppen, met mijn relatie met Ethan, maar Ethan is verliefd op me en ik kan niet ontkennen dat ik gevoelens voor hem heb, sterke gevoelens.. 

Ik besluit dat er maar een ding op zit en dat is mijn vriendinnen bellen. Ik ga in het water zitten en wacht tot ze mijn Skype oproep beantwoorden. 

'Lizzy!' Nova klinkt blij om me te horen. 'Hé jongens.' Zucht ik. 'Wat is er Liz? Moet je nou huilen?' 'Ik voel me zo kut.' Snik ik. 'Vertel het aan ons! Je kunt alles aan ons vertellen.' Antwoordt Feline. 'Zijn jullie alleen?' 'Jep!' 'Beloof me alsjeblieft dat jullie het met niemand delen, dat kan echt niet..' 'Ik beloof het, jij toch ook Felien?' 'Tuurlijk! Vertel.' 'Ik heb seks gehad, met die leraar waar ik over vertelde.' Ik bijt op mijn lip. 'Wat? Nee, Lizzy, hoe kan je dat doen?' 'Ik weet het!' Huil ik. 'Rustig Lizzy, hoe is dat toch gebeurd?' 'Ik moest oppassen, op zijn dochters, en toen hij thuis kwam is het gebeurd, ik kon het niet meer tegenhouden.' 'Eenmalig?' 'Nog wel.' Zucht ik. 'Sorry?' 'Ik, ik ben in Dubai nu en hij is er ook, we zijn samen. Hij is verliefd op me. Wat moet ik doen jongens? Ik heb het gevoel alsof ik totaal de weg kwijt ben.' 'Ben je ook verliefd op hem?' 'Ik ben niet verliefd, maar ik heb wel gevoelens voor hem..' 'Dat komt gewoon omdat hij ouder is, het is spannend en opwindend, daar ben je echt zo overheen.' Zegt Feline dan. 'Je moet er als eerst voor zorgen dat je duidelijk bent tegenover hem, dat dit nooit zo had moeten lopen en dat het ook niet zo door kan gaan, je hebt een vriend Lizzy, weet hij dat wel?' 'Ja, hij weet het wel. Ik wil zijn hart niet breken, waar ben ik aan begonnen?' 'Je moet het ook weer zelf oplossen Lizzy, ik denk dat het echt beter is als je hem vertelt dat het beter is dat jullie elkaar niet meer zien, ook niet op vakantie of wat dan ook.' Ik zucht. 'Je hebt wel gelijk Noof, ik ga het hem morgen vertellen.' 'Wat ga je met Kaj doen?' 'Ik denk dat ik misschien wel naar Nederland kom om het hem eerlijk te vertellen, ik kan zo niet verder, het schuldgevoel vreet me echt op.' 'Het komt echt wel goed, we helpen je wel..' 'Dank jullie wel, echt, ik kan echt niet zonder jullie. Ik moet weer hangen.' 'Is goed, laat ons morgen weten hoe het is gegaan.' 'Komt goed, ik hou van jullie!' Met een zucht hang ik de telefoon op en loop ik terug naar Ethan. Ik besluit om vandaag nog maar te doen alsof er niks aan de hand is, en het hem morgen te vertellen, ik vind het ook niet eerlijk voor hem om hem nu te dumpen terwijl we hier nog geen 24 uur zijn.

'I'm sorry, I just needed to talk with my friends.' Zeg ik als ik weer op het bed ga zitten. 'I get it, it's okay.' Hij geeft me een glas drinken aan en ik neem een paar slokken. 'How are your girls doing?' Vraag ik glimlachend. 'They're fine, they keep asking about you, Charlie really likes you.' Beide lachen we. 'Are you hungry? We can get dinner at the hotel.' 'Good idea.' We lopen terug naar het hotel en gaan naar onze kamer. Ik trek mijn bikini uit en stap onder een verfrissende douche. Daarna trek ik mijn nieuwe ondergoed aan en pak ik een zwart jurkje uit mijn kast. Ik kleed me aan, maak me op, doe mijn haar in een hoge, strakke staart en trek hoge hakken aan. Als we klaar zijn kijkt Ethan me aan. 'You're so fucking hot, I can't wait to be back in the room later.' Ik glimlach verlegen en we gaan naar het restaurant beneden in het hotel om uitgebreid te gaan eten. 

We praten urenlang met elkaar over alles en nog wat, mijn leven, zijn leven, en ik krijg er steeds meer moeite mee om me af te sluiten voor hem. Ik kan het simpelweg niet, ik voel me heerlijk als ik met hem ben. Na het eten schuiven we aan de bar voor een paar flinke cocktails. 'I haven't been drunk since.. Forever.' Lacht hij als hij een slok van zijn drankje neemt. 'It feels good, huh?' Vraag ik en hij knikt. Ik bestel nog een drankje en onze gesprekken gaan weer verder. 

Om 3 uur sta ik wankelend naast mijn barkruk. Ethan tilt me met een zwaai op en ik begin te lachen. 'Where are we going?' 'Outside.' Grijnst hij. Hij gaat via de schuifdeuren naar buiten en loopt het pad over het strand op. Ik kijk omhoog en zie alle sterren boven me. Ethan zet me op het bed neer waar we vanmiddag ook in de zon op lagen. 'Your serious?' Vraag ik als hij mijn jurkje uittrekt. 'You think I'm kidding? I can't wait any longer, and we're the only one here.' 'It's exciting.' Giechel ik. 'You're so pretty, Lizzy.' Ik trek zijn broek en boxer een stuk omlaag en ga op zijn schoot zitten. 'God, you're so hot, so god damn hot.' Hij knijpt stevig in mijn billen en zoent me op mijn lippen terwijl hij mijn string van mijn heupen laat gaan. Ik til mijn billen een stukje op en druk mezelf dichter tegen hem aan. Hij wrijft even met zijn vingers tussen mijn benen en pakt dan mijn heupen vast. 

'My dear.' Hij hijgt in mijn nek terwijl ik mijn heupen constant op en neer laat gaan. 'Ethan.' Ik zet mijn nagels in zijn vel. 'Louder.' Hij wrijft met zijn duimen over mijn tepels. 'Please, Ethan, I'm coming.' 'Good girl, you're so sexy.' Ik laat me hijgend op mijn rug vallen. Hij komt naast me liggen. 'That was amazing, again.' 'I know right.' Reageer ik, nog steeds onder de indruk van net. 'Come, we're going back to our room.' Ik trek mijn ondergoed en jurkje weer aan en loop achter hem aan naar binnen. 

Hij doet de gordijnen dicht en ik trek mijn schoenen uit. 'Take your clothes off.' Fluistert hij. Ik ga tegenover hem staan en trek stuk voor stuk mijn kleding uit tot ik naakt ben. Hij drukt het licht uit en doet zo snel als hij kan zijn kleren uit. Daarna legt hij me op bed neer en buigt hij zich over me heen. 'In the mood for more, my love?' 

All around the worldWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu