Tachtig

520 42 11
                                    

Vrijdag, Sydney

Lizzy's POV:

'Wat wil jij drinken Liz?' 'Doe maar cola light.' Ik glimlach en zet mijn zonnebril op. Kaj en ik zijn met mijn oom, tante, neefjes en nichtje in het centrum van Sydney aan het winkelen vandaag.

'Mama, ik heb het warm!' Quinty zucht overdreven. 'Je moet je ook niet zo warm aan kleden.' Lach ik voor dat mijn tante iets kan zeggen. Ik help Quinty uit haar vest en ze gaat naast me zitten. 'Ben je blij met je kleding?' Vraagt mijn tante me. Ik kijk naar de vele tassen die op de grond naast me staan en ik knik lachend. Daarna word ik gebeld. Kaj kijkt nieuwsgierig mee op het scherm van mijn telefoon. Macy haar naam verschijnt in beeld.

'Macy!' Opgewekt neem ik mijn telefoon op. 'Hey Lizzy!' 'Wat leuk dat je belt, is er iets dringends?' 'Niks ernstigs, in ieder geval! Ik, of we, Matt en ik vroegen ons af of jij en Kaj zin hebben om vanavond uit te gaan.' 'Wat een goed idee, ik zal het hem even vragen! Met zijn vieren?' 'Jup!' 'Momentje.' Ik leg mijn hand over mijn telefoon en draai me richting uit. 'Zullen we vanavond uit gaan met Matt en Macy?' Hij knikt enthousiast. 'Nodig ze uit voor het eten!' Roept mijn tante voor dat ze naar de toiletten loopt. 'Hij vindt het goed.' 'Oh, gezellig!' 'Komen jullie vanavond eten? Op verzoek van Hannah.' Lach ik. 'Ja natuurlijk, je ziet ons wel verschijnen.' 'Doei!'

'Je mag je vader wel gaan vragen of hij een grotere kast voor je wil kopen als je weer in Nederland bent.' Plaagt Kaj me als we op het einde van de middag samen in bad zitten. 'Ha ha. Het valt heus wel mee!' We kijken naar elkaar en moeten beide lachen. Kaj pakt mijn hand vast en streelt er over. 'Ik hou van je.' Vertelt hij me. Ik glimlach bescheiden. 'Ik ook van jou.' Ik leg mijn hand in zijn nek en geef hem een lange kus op zijn lippen.

Even later stormt Quinty de badkamer binnen. 'Mag ik nu in bad?!' 'Natuurlijk jongedame.' Grijnst Kaj. Ik ga staan en pak een handdoek voor Kaj en voor mezelf. Als ik me afgedroogd heb trek ik een badjas aan en help ik Quinty in bad. 'Wel voorzichtig doen hé.'

In onze slaapkamer gaan we even op bed liggen. Ik leg mijn hoofd tegen Kaj zijn borst en gaap. 'Geen tijd om te slapen luilak, Macy en Matt komen straks.' Ik zucht en ga rechtop zitten. 'Wat moet ik ooit aan trekken? En deze kamer moet ook nodig opgeruimd worden.' Kaj staat op en baant zich een weg door de tassen en de rommel. 'Dit doe je sówieso aan.' Hij gooit een bordeaux rode bh en string mijn kant op. 'En dat bepaal jij?' Vraag ik lachend terwijl ik het aantrek. 'Je hebt het nu toch al aan.' Hij knipoogt speels naar me en begint zich aan te kleden.

'Deze?' Ik houd een korte, zwarte jumpsuit omhoog. De mouwen lopen wijd uit en er zit een gat op de rug. 'Met deze?' In mijn andere hand houd ik een paar zwarte Jimmy Choo's. 'Absoluut.' Kaj is de kamer aan het opruimen en ik kleed me aan. Ik ga voor de spiegel staan en stijl mijn haren. Daarna doe ik mijn make-up op en trek ik de schoenen aan.

'Shit hé, wat ben je sexy.' Kaj kijkt naar me terwijl ik naar mezelf in de spiegel kijk. Ik ga op bed zitten en pak mijn telefoon om even bij te praten met Nova en Feline. Als beneden de bel gaat sta ik snel op. 'Daar zijn ze vast.'

'Oh god Lizzy, wat zie jij er goed uit!' Roept Macy enthousiast als ze binnen komt. 'Jij dan!' Lachend geef ik haar een kus op haar wang. Achter haar komt een lange, blonde jongen binnen. Macy heeft me wel eens foto's van hem gestuurd, maar ik zie hem nu voor het eerst in het echt.

'I'm Lizzy!' Hij schudt mijn hand. 'Hey Lizzy, I'm Matt, Macy told me a lot about you.' Hij glimlacht vriendelijk naar me en stelt zich voor aan Kaj. Macy ziet Kaj ook voor het eerst vandaag. 'Dus jij bent Kaj.' Grijnst ze. 'De enige echte.' Antwoordt hij lachend en hij geeft haar een hand. 'Ik ben Macy.' We gaan bij de rest aan tafel zitten waar mijn tante net het eten op tafel zet. 'Eet maar lekker jongens, er is genoeg!'

'Is er genoeg zo?' Mijn tante zet 3 flessen wijn op de salontafel in de woonkamer. 'Ja, ja, het is goed.' Lach ik. 'Oké, dan ga ik jullie met rust laten. Als jullie meer nodig hebben staat het in de koelkast.' Met die woorden verlaat ze de woonkamer.

Terwijl Kaj en Matt enthousiast over sport beginnen te praten met elkaar krijg ik uitgebreid de tijd om Macy uit te horen over haar nieuwe vriendje. 'Dus, sinds wanneer is het echt iets?' Vraag ik. Ze glimlacht. 'Ik denk een maand? Zo iets.' 'Leuk hoor, ik ben blij voor je.' Ik knipoog naar haar als Matt haar kant op kijkt.

Na dat we allemaal bizarre drankspelletjes gespeeld hebben drinken we onze laatste glazen leeg en besluiten we om te gaan. Ik ben nog nooit uit geweest in Australië maar Macy beloofde me dat ik het leuk zou vinden.

'Dankje.' Ik geef Kaj een kus als hij mijn leren jasje over mijn schouders hangt. Ik stop de sleutels in mijn jaszak en pak zijn hand vast. Daarna lopen we naar buiten. Macy en Matt lopen voor ons uit, het is maar een klein stukje.

Na een halfuur in de rij gestaan te hebben zijn we eindelijk binnen. Matt en Kaj gaan aan de bar zitten en Macy neemt me mee naar de gigantische dansvloer.

Na zeker wel 2 uren gedanst te nemen neem ik Macy mee naar de bar. Uitgeput gaan we op een kruk zitten en ik bestel 2 drankjes voor ons. 'Het is hier zo anders dan in Nederland!' Roep ik in haar oor. 'Dat wil ik wel geloven ja!' We lachen naar elkaar en pakken ons drankje van de bar.

Ik draai mijn haren in een staart en zie Kaj aan komen lopen. Hij glimlacht naar me en gaat tegen me aan staan. 'Vind je het leuk?' Vraagt hij me. Ik knik.

Mijn adem stokt in mijn keel als ik Ethan zijn postuur kan zien over Kaj zijn schouder. Paniekerig kijk ik weg en ik verberg mezelf zo veel mogelijk achter Kaj. Als Kaj er achter komt dat dát Ethan is loopt het sowieso op ruzie uit.

'Zullen we gaan?' Vraag ik snel. Kaj kijkt me bedenkelijk aan. Ik breng mijn lippen naar zijn oor. 'Ik heb zin.' 'Maar al te graag.' Antwoordt Kaj. Hij pakt mijn hand vast en loopt voor me uit. Zodra we onze jassen hebben nemen we een taxi richting huis. Eenmaal op de oprit afgezet zucht ik opgelucht, ik heb mezelf op het nippertje uit een riskante situatie gered.

Kaj en ik doen geen eens de moeite om de lampen aan te doen en strompelen de woonkamer binnen. Ik trap mijn hakken uit en leun tegen de muur. Ik kijk hem aan en bijt op mijn onderlip. Hij duwt zijn lichaam tegen de mijne. 'Sexy.' Terwijl hij me zoent tast hij met zijn handen over mijn rug om mijn jumpsuit los te maken. Ik help hem, en de zwarte stof valt op de grond.

Hij doet een stap achteruit en neemt de nodige tijd om me te bekijken. 'Shit, wat ben ik gezegend met zo'n mooi meisje.' Hij trekt zijn shirt over zijn hoofd en maakt zijn riem los. Vervolgens tilt hij me op. 'I love you, baby.'

'Gaan we dit echt hier doen?' Giechel ik. Het ondergoed ligt naast de bank en Kaj is bovenop me gaan liggen. 'Waarom niet?' Hij zoent me in mijn nek. 'Het is spannend.' 'Des te beter.' 'Kaj!' Ik verberg mijn gezicht lachend tegen zijn schouder.

'Fuck, Lizzy.' Kaj zijn stem klinkt zwaar in mijn oor. 'Kaj.' Mijn stem is hees. Zijn zwetende lichaam ziet er in het donker nog beter uit. Wanneer het hoogtepunt van ons beide daar is laat hij zich achterover op de bank vallen. Zijn borstkas gaat snel heen en weer en ik kruip op hem. 'I love you.' Giechel ik. Hij haalt zijn hand door mijn haren. 'I love you more.' Hij geeft me een kus en tilt me dan op. Behendig pakt hij onze kleding van de grond en ik laat me naar boven dragen.

Eenmaal veilig en warm in bed kruip ik tegen Kaj aan. 'Het was een fijne dag.' Ik knik instemmend. 'Heb ik je uitgeput?' Vraagt hij plagend. 'Misschien een beetje.' Grijns ik. 'Slaap lekker, liefde.'

All around the worldWhere stories live. Discover now