Tweeëntwintig

773 56 25
                                    

Zaterdag, Dominicaanse Republiek

Lizzy's POV:

De volgende ochtend word ik wakker naast Feline, met Nova aan haar andere zijde. Beide slapen ze nog. Ik pak mijn telefoon, het is al half 1. Het verbaasd me niets, we waren alle 3 uitgeput. Ik sla mijn benen over de rand van het bed en pak mijn favoriete, bordeaux rode bikini uit de kast. In de badkamer kleed ik me uit en trek ik mijn bikini aan. Ik doe er een simpel tuniekje overheen. Als ik weer in de kamer kom zijn Feline en Nova wakker. 'Goeiemorgen.' Ik glimlach.

'Hoe lang ben je al wakker?' Mompelt Feline. 'Zo'n 10 minuten. Zullen we naar het zwembad gaan om wat te eten en even te zwemmen?' Stel ik voor. 'Ja, goeie.' Nova slentert naar boven en Feline verdwijnt in de badkamer. Ik maak het bed op en wacht geduldig.

'Shit hé, kijk hoe groot dit zwembad ook is.' We zitten aan een tafeltje bij het zwembad te eten. 'Ja, echt niet normaal. En al die bomen er ook bij, en daar achter zie je het strand al gewoon.' 'Ja, het is zo relaxed hier.' Ik knik en eet mijn bord leeg.

'Het is zo raar om je eten gewoon niet hoeven afrekenen.' Grijnst Feline als we in het zwembad liggen. 'Ja, dat mag voortaan altijd wel.' We zwemmen wat rondjes en gaan dan op een ondiep stuk liggen. 'Oh, ik wil hier leven.' Mompelt Nova. 'Hmm.' Ik sluit mijn ogen en voel de zon op mijn huid branden.

'Zullen we even op het strand kijken?' Vraag ik na een uur in de felle zon. 'Ja, goed idee.' We pakken onze handdoeken van de zonnebedjes. Ik trek mijn slippers aan en loop achter Nova aan.

'O my god.' Ongelovig staren we over het kilometerslange witte strand met helderblauwe zee. Maar dan ook echt, helderblauw. We slenteren door het hete zand en leggen onze handdoeken onder een palmboom. 'Het mooiste is nog wel dat er gewoon helemaal niemand is, wat een rust.' Zucht Nova dromerig. 'In dat geval.' Grijnst Feline. Ze maakt haar bikini topje los en gooit hem op haar handdoek. Daarna gaat ze op haar buik liggen. 'Jij schaamt je ook nooit, hé.' Zeg ik lachend als ik naast haar ga zitten. 'Feit, als hier 50 mensen waren deed ze het ook.' Vult Nova me aan. We lachen alledrie. Ik sta op en loop door het zand naar de zee. Ze zon schittert op het heldere water. 'Liz, lach eens!' Ik draai me om en lach naar Nova die met haar telefoon een stukje verderop staan. Daarna ga ik in het water zitten. Ik speel met het zand en kijk naar de kleine visjes die druk heen en weer zwemmen. Ik denk er aan hoe het zou zijn als Kaj hier was, op deze prachtige plek, samen..

Met een plons gaat Nova naast me zitten. 'Waar denk je aan, dagdromer.' Lacht ze. 'Aan Kaj, hier.' 'Is ons gezelschap niet genoeg meer?' 'Tuurlijk wel. Maar zou je het niet geweldig vinden als Dioni hier zou zijn?' 'Tuurlijk, samen hier lopen, zwemmen, eten, 's avonds in dat heerlijke bed.' Ik knik. In stilte staren we over het water. 'Ik kan hier wel dagen lang blijven zitten.' 'Ik ook, dit is echt een prachtige plek.'

'Hé, sufferds!' Nova en ik draaien ons om. Feline staat met haar armen te zwaaien. 'Zullen we terug? Het is al 6 uur, ik heb honger en ik wil ook nog naar de spa.' Nova en ik staan op en slenteren terug. Feline trekt haar topje weer aan. We pakken onze handdoeken en lopen terug naar het resort, de lift in naar onze hotelkamer. 'Kom, we gaan eerst naar de spa, dan kunnen we daarna douchen en eten.' We kleden ons uit en trekken een witte badjas aan die in de badkamer hangt. Daarna lopen we naar beneden. 'Hier is het.' Nova duwt de glazen deur open. 'O god, ik wil dit thuis.' We lopen langs bubbelbaden, massagetafels en zelfs modderbaden. Bij de sauna hangen we onze badjas op en gaan we naar binnen. Ik ga op mijn rug op de houten bank liggen. Al snel glimt mijn lichaam van het zweet.

'Denken jullie echt dat Samuel mij leuk vindt?' Vraagt Feline na een tijdje. 'Ik denk van wel.' Zeg ik. 'De manier waarop hij naar je kijkt als je praat, hoe hij met je omgaat, ik weet het wel zeker.' Ze zucht. 'Vertel het hem gewoon, wat heb je te verliezen?' Vraagt Nova. 'Een goede vriend.' 'Wat wil je, een gewone vriend of een vriend-vriend?' 'Beide.' 'Oké, laat ik het anders zeggen. Wil je seks?' Zegt Nova dan. Ik schiet in de lach. 'Nova!' 'Ik zou het niet weigeren.' Grijnst Feline. 'Oke, dus je wil hem als vriend-vriend. Dan zit er maar een ding op, eigenlijk twee, friends with benefits zou ook kunnen, maar nee dat is geen optie, dus je moet hem vertellen dat je hem leuk vindt.' 'Bedankt voor deze theorie, Noof.' 'Graag gedaan.' Grijnst Nova. Ik schud lachend mijn hoofd. 'Je kunt hem toch gewoon een berichtje sturen?' Zeg ik. 'Oké, vanavond misschien. Na 5 cocktails.' Alle drie lachen we.

'Hmm, dit eten is geweldig.' Mompelt Nova met haar mond vol. 'Uhu!' Ik pak nog een frietje van mijn bord. 'Ik heb zoveel zin om uit te gaan straks.' Zegt Feline dan. 'Me too!' Als we ons toetje ook ophebben drinken we onze wijn op en lopen we terug naar onze hotelkamer om ons om te kleden. Ik trek mijn playsuit van LA Sisters aan met sneakers en mijn haar los over mijn schouders. Nova gaat voor een wit jurkje en Feline heeft een korte tuinbroek aan met een crème kleurig topje er onder. Als we ons opgemaakt hebben pak ik de sleutel en mijn telefoon en gaan we naar beneden. Het is al half 12 als we bij de discotheek van het resort aan komen. Het is druk, en we zoeken een plekje aan de bar om cocktails te drinken.

'Dit had ik nou echt nodig!' Roept Feline na onze 3e cocktail. 'Zullen we dansen?' Nova pakt haar glas van de bar en loopt voor ons uit de dansvloer op.

'Ahh, je bent sexy, ik hou van flexen en vooral als ik m'n ex zie dus ja, ik weet echt niet, wat doe je alleen baby ik weet niet baby.. Vertel mij nu wat jij alleen in de club doet, dans jij met mij als ik wat Grey in je cup doe?' Luidkeels zingen we met de muziek mee.

'Tuurlijk!' Drie bekende stemmen achter ons. Ik blijf doodstil staan en draai me dan met een ruk om. Kaj, Dioni én Samuel staan met een grote grijns achter ons.

All around the worldWhere stories live. Discover now