hoofdstuk 3

5.3K 135 20
                                    

Zo lagen ze vanochtend toen ze wakker werden^

Pov Jayden.
Toen ik Levi zag met Miley werd ik boos, waarom weet ik niet. Ik moest haar helpen dat zei een stemmetje in mijn hoofd. Toen Levi weg was en ik zag Miley daar zitten wist ik dat er wat aan de hand was en ik zou haar helpen en beschermen. En toen ze mijn arm vast pakte en me terug trok. En toen ze op mijn schoot zat ik voelde tintelingen. En nu ligt ze in mijn armen te slapen omdat ze niet kon slapen vanwege heimwee. Eigenlijk hoop ik dat de heimwee nog even blijft, dan kan ze iedere nacht in mijn armen in slaap vallen. Ik kijk naar haar ze slaapt schattig zo vredig net of er niks aan de hand is. Ik zucht. Ze is zo mooi. Wacht wat Jayden je mag niet verlieft worden je weet hoe het ging met je andere vriendin. Dat mag niet nog een keer gebeuren, maar wie zegt dat Miley zo is. Ik voel iets op mijn borstkas bewegen ik kijk opzij en zie Miley wakker worden.

'Heey' zegt ze en wrijft in haar ogen wat er schattig uitziet.

'Heey' zeg ik glimlachend terug.
Ze word rood als ze ziet dat ze op mijn borstkas ligt.

'S sorry. Ik ben vast zwaar' zegt ze terwijl ze eraf gaat. Meteen voel ik een leegte.

'Nee nee is niet erg. Lag eigenlijk wel lekker' zeg ik en trek haar terug.

'Echt?' Vraagt ze onzeker.

'Ja. Kom nou maar liggen' zeg ik en sla mijn armen om haar heen.

'Heb je lekker geslapen' vraag ik terwijl ik mijn hand door haar haren haal.

'Ja bedankt dat je bij mij wou slapen. En wat je allemaal doet voor mij' zegt ze glimlachend terwijl ze mij aankijkt met haar oceaan blauwe ogen.

'Geen probleem ik doe het graag' zeg ik terwijl ik haar glimlachend aankijk.

'Kom dan gaan we naar de kantine' zeg ik terwijl ik recht ga zitten en Miley meeneem omhoog. Nu zit ze op mijn schoot met haar hoofd tegen mijn borstkas.

'Ja is goed'. Ze springt uit bed en rent richting de kast.

'Ik ga eerst douchen' schreeuwt ze terwijl ze naar de badkamer rent, maar ik sta snel op en pak haar bij haar heupen vast. Ze schrikt en verstijft ik laat haar van schrik los en zet een stap naar achteren.

'Miley' vraag ik zacht en voorzichtig. Ze glijd via de grond naar beneden en trekt haar benen op. Ze legt haar hoofd ik haar handen.

'Sorry' zeg ik als ik voor haar hurk.

'Je hoeft geen sorry te zeggen het ligt aan mij ik ben zwak niemand mag mij ik word achtervolgd ik zie mijn ouders niet meer. Heb een kut verleden. Niks zit mee alleen jij, Nathan, Justin en mijn broers. Zegt ze snikkend. Ik voel een brok in mijn keel ontstaan.

'Je bent niet zwak. Ik mag jou Nathan mag jou Justin mag je ook en je broers mogen je ook. Je ouders kom je nog wel te zien. Maar wie zit achter je aan? Wat is er in je verleden gebeurt?' Vraag zeg ik.

Ze kijkt naar mij met waterige ogen. Dat breekt me.

'Wil je het me vertellen' vraag ik voorzichtig. Ze knikt. Ze kijkt me aan.

'Ik word achtervolgd door mijn ex. Hij heeft vroeger toen we hadden..heeft hij mij verkracht en mishandeld iedere dag, maar niet altijd alleen soms ook met vrienden van hem. Daarom schrik of verstijf ik als iemand me aanraakt, en bij jongens is het erger als ik in de beurt ben van een jongen en ik ken hem niet of nauwelijks ben ik echt heel bang' zegt ze zacht en stotterd veel.

'Daarom zijn mijn broers vaak bezorgd. Daarom vonden ze het raar dat ik op je schoot zat en met Justin en jou praten' zegt ze en zucht. De tranen lopen al over haar wangen.

Het internaatWhere stories live. Discover now