hoofdstuk 42

433 13 1
                                    

POV Miley.

Ik word wakker met wat lichte hoofdpijn, ik kijk daarom ook naast me en zie de paracetamol die Jayden gister had neergelegd. Als ik het heb ingenomen kijk ik hoelaat het is en zie dat het 08.00 uur is en besluit eruit te gaan om een lekkere douche te nemen. Ik neem een lekkere lange douche en stap later uit en kleed me op. Ik doe alles zo zachtjes mogelijk om Jayden te laten liggen. Vandaag gaan we weer terug. Ookal was het een ingewikkeld weekend ik heb groot en deels wel genoten. Ik kijk nog even naar de slapende Jayden en loop dan naar beneden. Beneden aangekomen zie ik de familie Caffrey zitten aan de keuken tafel.

'Goedemorgen' zeg ik en maak een kopje thee voor mezelf.

'Goedemorgen Miley' zegt Maudy en Manuel lacht even met een knikje. Lizzy is aan het eten en haar hele mond zit onder de chocopasta. Ik lach even en ga naast Lizzy zitten.

'Miley wat is er met je wang gebeurd?' Vraat Manuel doordringend. Ik kijk hem even vragend aan maar dan vorm ik met mijn mond een O vorm.

'Dat kwam door gisteren toen we uit gingen' zeg ik wat lachend en ze kijken mij nu allemaal vragend aan.

'Nou er was dus een meisje met Jayden in gesprek en ja ik vond het best. Toen ik zei dat ik zijn vriendin was, was ze er niet mee eens zou ik maar zeggen' en ik wijs naar mijn wang. Ze kijken mij allemaal wat geschrokken aan.

'En hoe reageerde Jayden?' Vraagt Maudy voorzichtig.

'Ik reageerde rustig en zei dat ze moest ophouden' zegt Jayden die opeens in de deuropening stond en wij allemaal een beetje schrokken, behalve Manuel.

'En dat zei je precies zo?' Zegt Manuel een beetje verontwaardigd.

'Nou ik zei hoe ze durfde om Miley te slaan met een beetje een bedreigende stem, maar het komt op hetzelfde neer' zegt Jayden en wrijft een beetje in zijn nek. Manuel schiet in de lach en Maudy kijkt streng naar Jayden.

'Jayden je moet niet zomaar mensen een bedreiging naar hun hoofd gooien' zegt ze en kijkt hem aan.

'Het is niet zonder reden, dus ik mag dat doen moeder' zegt hij laag en ik zie dat Maudy een beetje schrikt en haar mond houd. Manuel stopt met lachen en kijkt Jayden aan.

'Klaar' is het enige wat Manuel zegt. Ik zie dat Jayden in strijd is om niks te zeggen, om hem te laten winnen, maar hij stopt toch. Hij zucht even en pakt de muesli en de melk en een kom om te gaan eten. Dit is wat hij elke ochtend eet. Ik zou dat niet aankunnen, maar hij zegt dat het goed is voor de spieren. Hij schild voor mij een appel en doet er wat aardbeien bij, als laatste doet hij er wat yoghurt en een lepel. Hij zet het voor mij neer en gaat zelf ook zitten. Het is ijzig stil aan tafel. Manuel kijkt nog steeds naar Jayden. Jayden kijkt hem boos aan en heeft zijn kaken aangespannen.

'Si cosa' zegt Jayden en kijkt zijn vader uitdagend aan.

'Stai attento a quello che fai, figlio' zegt zijn vader dan weer op zijn buurt.

'Non dimentico mai quello che hai fatto, padre' zegt Jayden en kijkt hem boos aan maar ook zijn moeder nu. Lizzy is stil en kijkt vragend naar haar ouders. Maudy en Manuel geven geen antwoord terug en Jayden ziet dit als het moment om weg te lopen. Ik sta snel op en loop achter hem aan naar zijn slaapkamer. Ik hoor dat ze beneden aan het discussiëren zijn. Als ik in de slaapkamer kom zie ik Jayden niet, ik kijk bezorgd de kamer rond en loop dan naar de kamer van Olivier, maar zie hem daar niet alleen een uitgetelde slapende Olivier. Ik grinnik even en doe dan de deur weer zachtjes dicht. Ik loop door naar de kamer van Brent als ik 2 stemmen hoor bij de deur.

'Ik kan hem echt niet uitstaan man' hoor ik Jayden zijn stem zeggen.

'We gaan zo weg, maar maak het niet erger deze laatste paar uren oke, ze heeft je ook nodig ook al laat ze het niet merken' zegt Brent. Ik vind dat dit niet voor mij bedoelt is en besluit dan ook alvast de koffers te gaan inpakken. Ik loop naar onze kamer en pak de koffer van onder het bed vandaan. Ik lach even als ik zie dat het grootste deel uit de koffer ligt door mij aangezien ik moest zien wat Jayden allemaal had ingepakt voor we weg gingen. Ik zucht even en doe mijn haar in een slordige knot en begin met de toiletspullen in te pakken in onze toilettas. Ik loop terug de kamer in en vouw wat kleren op. Als ik alles heb opgevouwen doe ik het in de koffer maar sluit hem niet voor als we nog wat nodig hebben. Ik leg de koffer op de grond en begin al het beddengoed eraf te halen. De deur gaat open en ik voel 2 armen om mijn middel en een adem in mijn nek.

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jan 12, 2021 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Het internaatWhere stories live. Discover now