hoofdstuk 14

3.2K 92 7
                                    

Pov Miley
Ik schrik wakker en kijk om mij heen als ik zie dat het maar een droom was laat ik me opgelucht weer zakken. Ik probeer weer te slapen maar kom niet in slaap ik kijk op de klok dat aangeeft dat het 2:15 is. Ik zucht en stap uit bed. Ik loop naar de keuken en pak een glas drinken en loop naar de grote ramen en kijk naar het uitzicht. Ik zucht wat als dit allemaal fout gaat en ik nooit meer terug kom. Of dat Rick me weer gaat verkrachten en mishandelen. Of dat Jayden iets overkomt of mijn ouders. Mijn broers weten hier helemaal niks van. Misschien moet ik het ze vertellen. Nee dat moet ik eerst met Jayden bespreken. Wat als dit plan mislukt en Jayden en de jongens doodgaan en ik mee word genomen naar Rick zijn huis en daar weer al die vrienden zijn. Ik begin in paniek te raken en begin moeilijk te ademen. Ik kijk om me heen en begin te hiepervertileren.

'Miley rustig rustig. Er is niks aan de hand. Je bent in je kamer met mij Jayden en er is voor de rest helemaal niemand' zegt Jayden's stem en komt naar me toe. Hij komt voor me staan. En pakt mijn gezicht vast.

'Er is niks aan de hand allen wij zijn hier' zegt hij en kijk me aan. Ik begin te huilen. Hij slaat meteen zijn armen om mij heen en drukt me stevig tegen zich aan.

'Shh er is niks aan de hand' zegt hij om mij te troosten. Ik druk mijn gezicht in zijn shirt. Hij gaat met zijn hand door mijn haar. Als ik een beetje gekalmeerd ben laat Jayden me los en kijkt me bezorgd aan.

'Engel wat is er' vraagt hij. Ik moet blozen bij mijn bijnaam die hij heeft bedacht.

'Ik ben bang dat alles mis gaat. Je zegt dat alles goed komt, maar als het niet zo is en jij gewond raakt of erger. Of mijn ouders gaan dood of jou vrienden' zeg ik en kijk hem paniekerig aan.

'Miles ik snap dat je het eng vind, maar begrijp 1 ding ik zit bij de Maffia net als mijn vrienden. Rick is iemand die het zo speelt. Ik beloof je dat ik niet gewond raak, jij niet, je ouders niet en mijn vrienden niet' zegt hij en kijkt me aan. Ik knik, haal diep adem en blaas het uit.

'Kom' zegt Jayden en slaat een arm om me heen en begeleid me naar zijn bed. Ik kruip erin en Jayden volgt mijn voorbeeld. Hij slaat zijn armen om mij heen en ik kruip dicht tegen hem aan.

'Weltrusten engel' zegt hij en geeft me een kus op mijn voorhoofd.

'Weltrusten duiveltje' zeg ik ik hoor hem grinniken.

Ik lig hier nu al 2 uur naar een plafond te staren. Ik kan echt niet meer in slaap vallen. Er spookt te veel door mijn hoofd. Misschien helpt het door wat te doen. Ik stap uit bed en loop naar de woonkamer. In de hoek van de kamer zie ik een vleugel staan. Bij de wand met ramen.

 Bij de wand met ramen

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Het internaatWhere stories live. Discover now