hoofdstuk 6

4.1K 105 25
                                    

Pov Jayden
Ze rent weg. Shit ik had het haar ook gewoon eerder moeten vertellen. Boos trap ik tegen de voetbal. Ik trap hem het hok in ik sluit de deur en loop naar binnen. Ik loop naar mijn kamer en ga op mijn bed liggen. Ik moest het gewoon eerder vertellen nu is ze boos. Ze wilt me vast niet meer zien. Op dat moment gaat de deur open en komen Nathan en Olivier binnrn gelopen.

'Yo bro kom er gaan gamen' zegt Olivier terwijl hij op de bank gaat zitten met Nathan. Ik sta op en loop naar ze toe. We zitten helemaal in het spel als er geklopt word op de deur.

'Gaan jullie maar verder ik ga wel even kijk wie het is' zeg ik en loop naar de deur. Als ik de deur open heb gedaan zie ik Miley huilend voor me staan.

'Hè wat is er' vraag ik bezorgd. Ze antwoord niet maar stoort zich in mijn armen. Ik sla mijn armen om haar heen. Ik voel hoe mijn shirt nat word door haar tranen. Ik verslap mijn greep en til haar kin op.

'Wat is er' vraag ik

'Ik heb net alles vertelt aan Blake, maar ik kan het niet. Ik ben bang, bang dat Levi het nog een keer doet' zegt ze terwijl de tranen over haar wangen stromen. Ik sla mijn armen weer om haar heen.

'Sshh ik ben bij je. Er zal niks gebeuren. En anders zijn jou broers of vrienden er nog' zeg ik. Ze knik. Ik duw haar iets van me af en veeg haar tranen van haar wangen.

'Kom dan gaan we naar binnen. Olivier en Nathan zijn er ook' zeg ik. Ze knikt en loop samen met mij naar binnen.

We komen binnen en gaan naar de kamer.

'Ooh je bent dik ingemaakt' hoor ik Nathan schreeuwen.

'Hou je kop of ik haal hem er persoonlijk van af' hoor ik olivier schreeuwen. Ik zucht is het weer zover. We lopen de kamer in en zie dat Olivier Nathan aan het wurgen is. Ik ren op ze af en haal Olivier van Nathan af. Nathan haalt diep adem.

'Je kon ook eerder komen hoor' zegt hij geïriteerd.

'Wees blij dat ik er ben' zeg ik bot terug. Hij zucht maar knikt dan toch. Olivier is nog steeds boos.

'Olivier ga even naar de slaapkamer en koel af' zeg ik zuchtend. Hij knikt en loopt erheen.

'Gaat het Nathan' vraagt Miley voorzichtig.

'Ja het gaat wel dankje' zegt hij en schenkt haar een glimlach. Ze loopt op hem af en geeft hem een knuffel. Er gaat een steek door mijn buik, maar ik negeer het.

'Kom we gaan verder gamen laat Olivier maar even afkoelen' zegt Nathan lachend. Miley moet er ook om lachen.

'Kom dan gaan we gamen' zeg ik en ga zitten op de bank.

'Oke maar ik kan niet gamen' zegt Miley beschaamd.

'Oh maakt niks uit ik help je wel' zeg ik. Ze glimlacht naar me ik voel me warm worden van binnen door haar glimlach. Wat gebeurt er met me. Jayden concentreer je.

'Dankje Jayden' zegt ze.

'Kom maar tussen me benen zitten dan kan je er beter bij' zeg ik ze knikt en gaat tussen mijn benen zitten en leunt met haar hoofd tegen mijn borstkas aan ik. Ik moet automatisch glimlachen door haar aanrakingen.

 Ik moet automatisch glimlachen door haar aanrakingen

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Het internaatWhere stories live. Discover now