hoofdstuk 24

2.3K 81 18
                                    

Pov Jayden

Ik word wakker en zie Miley nog slapen. Ik glimlach en denk na over het gesprek van gisteren. Zou ze gelijk hebben? Lydia deed gewoon aardig toch? Ik weet het allemaal niet meer, maar Miley moet weten dat ik van haar hou en van niemand anders. Ik zucht en sta voorzichtig op. Ik ga op de rand van het bed zitten en kijk nog even naar Miley. Ik stap uit bed en loop naar de badkamer waar ik een douche neem. Als ik terug kom zie ik dat Miley wakker is. Ze draait zich om en als ze mij ziet staat ze op en loopt langs mij en loopt de badkamer in. Ik zucht en kijkt Miley na. Ik heb het idee dat ik het heb verkloot. Ik loop naar de deur en klop aan.

'Miles wil je open doen please' smeek ik en leun tegen de deur.

'Jahoor' hoor ik haar zacht zeggen en ik doe de deur open en zie haar staan voor de spiegel.

'Miles ben je boos?' Vraag ik terwijl ik haar aankijk in haar ogen.

'Nee ik ben teleurgestelt en verdrietig dat je mij niet gelooft wat ik zeg' zegt ze met een verdrietig gezicht.

'Het spijt me echt, maar ze lijkt me zo aardig dat ik het niet kan geloven' zeg ik spijtig.

'Het maakt niet uit misschien kom je er nog achter' zegt ze met een zwakke glimlach en loopt de badkamer uit. Wat moet ik doen? Ik haal mijn handen door mijn haar en leun tegen de wasbak aan. Ik zucht en loop naar beneden waar ik Miley tegen kom. Haar vader is vast weg naar Melissa. Miley staat brood te smeren. Ik loop naar haar toe en sla mijn armen om haar heen van achteren. Ze verstijft en laat haar mes vallen.

'L l laat m me l loss' zegt ze stotterend.

'Rustig ik ben het Jayden' zeg ik rustig en draai haar om. Ze zucht als ze me ziet.

'Gelukkig maar' zegt ze en draait zich weer om en smeert weer verder.

'Hier je broodje' zei ze en geeft het aan mij.

'Dankje' zei ik en neem hem aan. 

'We gaan alvast heen ze zullen er al wel zijn' zegt ze en doet haar jas aan. Ik doe ook mijn jas aan. Als we naar buiten lopen sla ik mijn arm om haar heen ze kruipt nog wel tegen me aan. Ik glimlach en samen lopen we naar het tentje toe. Als we aankomen zijn ze er nog niet. We gaan zitten en wachten. Miley kijkt de hele tijd naar buiten en dan op de klok.

'Miles wat is er?' Vraag ik en pak haar hand. Ze kijkt naar onze handen en krijgt een kleine glimlach die ze niet laat zien.

'Ik wacht tot ze komen' zegt ze en kijk me kort aan.

'Relax Miles' zeg ik en wrijf met mijn duim over de rug van haar hand. Ze knikt en niet veel later komt Lydia binnen met haar vriendinnen.

'Hè Jayden' zegt ze en geeft me een knuffel.

'En Miley' zegt ze en zwaait even.

'Hebben jullie al wat drinken bestelt?' Vraagt Lydia en kijkt me vragend aan. Ik schud mijn hoofd en kijk Miley aan die naar buiten staart.

'Dan bestellen we wat' zegt ze en pakt de menukaart en kijkt erin.

'Ik ga even naar de toilet' hoor ik Miley zeggen en niet veel later verdwijnt ze.

'Wat is er tussen jullie aan de hand?' Vraagt Lydia aan me en kijkt me aan.

'We hebben wat ruzie' zeg ik en kijk naar de deur waar ze net naar binnen liep.

'Oh, zo is ze. Dat heeft ze altijd al met de jongens gehad' zegt ze en kijkt me aan. Ik knik langzaam, omdat ik niet weet waar ze het over heeft.

'Altijd als ze met een jongen in gesprek was werd het nooit wat, omdat ze het altijd fout deed dus ging ik haar altijd helpen maar het werd nooit wat met iemand, behalve met Rick' zegt ze.

Het internaatWhere stories live. Discover now