hoofdstuk 36

805 21 2
                                    

Pov Miley

Jayden sluit de deur en houd zijn hand in een vuist en ik leg mijn hand eronder en kijk naar Jayden, dan kijk ik weer naar zijn hand en zie dat hij zijn hand in de mijne legt.

'Cadeautje' zegt hij zacht en geeft een kus op mijn wang. Ik glimlach en geef een kneepje in zijn hand.

'Ja kom op' zegt Melanie en ze loopt tussen ons door zodat we onze handen los moeten halen. Ik zucht en doe mijn handen in mijn jaszak en kijk voor me uit. Jayden kijkt me even aan en we lopen naar de lift. Ik ga in de lift staan en zie dat Melanie naast me komt staan.

'Je moet uit zijn buurt blijven, hij verdient je niet. Je bent lelijk, dik, dom en je snijd jezelf' zegt ze fluisterend en pakt mijn arm vast. Ik kijk haar geschrokken aan.

'Ja dat wist je niet hè' zegt ze en stapt de lift uit. Ik sla mijn hand om mijn arm heen waar mijn verband omheen zit onder mijn shirt en loop de lift uit. We lopen richting het park en ik ben erg diep in gedachten.

Zou Jayden mij zielig vinden? Zou hij medelijden met me hebben? Zou hij echt van me houden? Vind hij mij lelijk en dom?

'..foto' zegt Brent en kijkt me aan.

'Wat?' Vraag ik en kijk hem aan. Hij lacht even.

'Of we van dat koppel een foto maken' stelt hij voor en ik kijk naar het oudere koppel die de eentjes voeren. Ik glimlach en knik.

'Ik zal het wel even vragen' stel ik voor en Jayden loopt al met me mee naar de mensen.

'Hallo mevrouw en meneer' zeg ik vriendelijk en ze draaien zich om en als ze ons zien glimlachen ze even.

'Vertel het eens' zegt de vrouw lief en kijkt ons aan.

'Wij hebben voor een school project de opdracht gekregen om iets met liefde te gaan doen. Ons groepje heeft bedacht om foto's te gaan maken van verliefde koppels' leg ik uit en Jayden pakt mijn hand vast om er vervolgens een kneepje in te geven.

'Natuurlijk mag dat' zegt ze nadat ze haar man heeft aangekeken.

'Dankuwel, doe maar gewoon uw ding en dan maken wij een foto' zegt Jayden en we lopen even verderop om de foto te maken. Het oude koppel zijn samen de eendjes aan het voeren op de foto en kijken gelukkig. Als ik de foto heb genomen kijk ik of hij goed is en loop naar ze toe.

'Ik wilde even de foto laten zien aan jullie' zeg ik en geef ze het toestel met de foto en ze kijken en blij naar.

'Hij is mooi gelukt, succes verder' zegt de man en geeft hem terug.

'Dankuwel' zeg ik en loop terug naar de andere en laat hun ook de foto zien.

'Mooi gemaakt' zeggen ze en zo gaan we een middag door.

'We kunnen ook vriendschap doen?' Zeg ik vragend als we nadenken wat we nu kunnen doen.

'Ja dat is een goeie' zegt Brent.

'Na Miles, wij gaan op de foto' zegt Brent en geeft de camera aan Jayden die lachend toe kijkt.

'Spring op mijn rug kleine' zegt hij en bukt een beetje. Ik lach en spring op zijn rug. Ik lach en Jayden maakt de foto en laat hem dan zien. Melanie en Nina staan er arogant bij.

'Jaydie nu gaan wij op de foto' zegt Melanie en pakt zijn arm vast.

'Nin jij maakt de foto' zegt ze en geeft de camera aan haar. Jayden wilt nog tegenspreken, maar ik geef hem een glimlach. Hij zucht en gaat staan. Melanie daarin tegen legt haar hand op zijn borst en pakt zijn arm en legt de om haar heen. Ze lacht naar de camera net zoals Jayden doet. Nina neemt de foto en laat hem dan zien. Jayden komt naar mij toe gelopen en slaat zijn armen om mij heen. Ik lach even en sla mijn armen om zijn nek heen en hij legt zijn hoofd in mijn nekholte.

Het internaatWhere stories live. Discover now