hoofdstuk 19

3.7K 85 52
                                    

Pov Miley

'Miley lig stil' zegt Rick en bind me vast aan mijn bed. Hij is van plan me te verkrachten. Waar blijft Jayden. Hij heeft mij vastgebonden en komt boven me te hangen.

'Zo hehe. Waar waren we gebleven' zegt Rick en kijkt me sluw aan.

'Met het van Miley af gaan en oprotten gedeelte' hoor ik iemand achter Rick zeggen als Rick zich omdraait zie ik Jayden daar staan met mijn vrienden.

'Jayden' schreeuw ik. Rick gaat van me af en slaat me op mijn wang.

'Als je haar nog met 1 vinger aanraakt' zegt Jayden dreigend. Rick doet zijn handen omhoog van overgave. Maar toch moet hij toch nog even met zijn hand over mijn wang strelen.

'Ik ben zo weer terug liefste' zegt hij en staat op. Hij roept en er komen mannen binnen. Ze pakken iedereen vast en zetten ze vast in stoelen.

'Zo Miley kijk toe hoe ik ze stuk voor stuk dood schiet' zegt Rick en pakt mijn kin vast. Ik trek me terug en sta op.

'Leg dat wapen neer nu' schreeuw ik naar Rick. Rick kijkt me boos aan en pakt me vast mij mijn hand en zet me op een andere stoel neer. Hij maakt me vast en zet me tegen over Brent, Olivier, Max, Nathan en Jayden. Rick haalt de trekker om en knalt Brent neer.

'Neeee' schreeuw ik. De jongens kijken me allemaal verdrietig aan. Ze kijken elkaar aan en knikken naar elkaar.

'We houden van je Miles hou je sterk' zeggen ze.

'Zeg tegen Jill dat ik van haar hou, maar het niet heb overleeft' zegt Max met tranen in zijn ogen. Ik kijk ze allemaal met tranen in mijn ogen aan. Daar gaat Max en Olivier volgt. Dan komt Nathan. Bij Jayden stopt hij even.

'Wil je nog wat zeggen voor dat je dood gaat' vraagt Rick aan Jayden. Jayden knikt.

'Miles je bent het beste wat me is over komen. Door jou zag ik weer het licht puntje in mijn leven. Ik hou ziels veel van je vergeet dat nooit. Zorg dat je een leuk en gelukkig leven gaat lijden, maar dan zonder mij. Word opnieuw gelukkig. Ik hou van je' zegt hij en een schot vult de kamer.

'Neeee. Ga niet dood alsjeblieft' schreeuw ik door de kamer. Jayden kijkt me bezorgd aan. Tranen rollen over mijn wangen en Jayden neemt me in zijn armen.

'Je bent niet dood' zeg ik en verstop me in zijn armen.

'Tuurlijk niet. Ik ga nooit dood als jij bij mij blijft. Dan heb ik wat om voor te vechten' zegt hij en kijkt me aan. Ik glimlach.

'Wil je het vertellen of niet' vraagt hij en kijkt me aan. Ik knik. Ik haal diep adem.

'Ik zat bij Rick en had me vast gebonden aan het bed. Hij had zijn shirt uit. Hij hij vroeggg'

'Haal even rustig adem Miles rustig in en uit. Zegt Jayden. Ik doe wat hij zegt en haal diep adem.

'Hij vroeg waar we waren. Toen zei jij met het van Miley afgaan. Uiteindelijk werd het een gewecht. Jullie zaten allemaal vast gebonden aan stoelen en werd ik tegen over jullie neer gezet. Jullie werden stuk neer geschoten.

Max zei 'Zeg tegen Jill dat ik van haar hou, maar het niet heb overleeft'. Hij was dood jayden en de rest ook. Bij jou wachtte hij en je zei nog wat. Toen ssschoot hijj jje ddood' zeg ik en begin heel snel te ademen.

'Miles haal rustig adem. In en uit' zei hij. Ik luister niet en begin te hieper ventileren. Jayden zet mij op zijn schoot.

'Miles leg je hand op mijn borst' zegt hij. Ik doe wat hij zegt.

Het internaatWhere stories live. Discover now