hoofdstuk 7

4.5K 103 22
                                    

Pov Jayden
Ik heb mijn armen om haar heen geslagen. Ze is zo mooi en lief. Haar lach doet me smelten van binnen. Haar aanrakingen laten tintelingen achter. Haar knuffels zo onverwachts maar zo lief. We laten elkaar los. Ik wil haar zo graag zoenen, maar ik weet dat ze er niet klaar voor is. Ik hoop wel dat ik degene ben die haar mag kussen. Ik heb nu pas door dat er maar een paar centimeters tussen onze hoofden zit. We komen steeds dichter bij elkaar. Moet ik haar nu zoenen of niet. Zometeen doe ik haar pijn of wilt ze dit niet. Voordat ik het weet zitten haar lippen op de mijne. Het voelt zo magisch, maar dit moet stoppen dit wilt ze niet. Ik trek terug. Ze kijkt me vragend aan.

'Sorry' zeg ik. Ik sta op en loop onze kamer uit. Had ik weg moeten lopen of moest ik meegaan in die zoen. Ik weet het niet meer. Ik ga eerst een even lopen. Ja dat zal goed doen.

Pov Miley
Hij komt steeds dichterbij. Ik zie een twijfeling in zijn ogen. Ik druk zonder erbij na te denken mijn lippen op de zijne. Dit voelt zo goed magisch er zijn geen woorden voor, maar voor dat ik het weet trekt hij terug. Hij kijkt me schuldig aan.

'Sorry' zegt hij. Hij staat op en loopt weg. Ik blijf verbaasd achter. Wat gebeurde er nou. Deed ik het fout of niet goed. Ik ga liggen op bed. Ik denk terug aan het moment en begin te snikken. Ik rol me op tot een bolletje en val al snel in slaap met kleren en al aan.

Pov Jayden
Ik loop over straat ik zie een paar jongens roken ze zien er best eng uit. Ik loop er langs.

'Hè jij' zegt iemand, maar ik negeer het en loop door. Ik word vast gepakt.

'Ga jij mij negeren. Weet je wat ik doe met mensen die mij negeren' zegt hij dreigend. Ik haal mijn schouders op. Ik wil verder lopen maar het lukt niet doordat hij mij vast heeft.

'En nog weg willen lopen ook' zegt hij boos. En voor dat ik het weet word er op mijn neus geslagen. Ik wankel wat naar achteren. Hij slaat me nog een keer op me lip en loopt weg. Ik voel aan mijn lip en neus en zie dat het best wel veel bloed.

'Shit' mompel ik en loop snel terug naar het internaat. Als ik in onze kamer ben zie ik Miley liggen opgerolt in een bolletje. Heb ik het echt fout gedaan. Ik voel me schuldig tegen over haar. Waarschijnlijk denkt ze dat het aan haar ligt maar het is niet zo. Ik kom uit mijn trans door dat er een pijnscheut door mijn hoofd gaat. Ik laat een kreun horen van de pijn.

'Auw' zeg ik net iets te hard. Miley kijkt gelijk om zich heen en blijft mij mij staan. Haar diepe mooie blauwe ogen kijken me aan. Ze loopt naar me toe en doet het licht aan. Als ze het aan heeft gedaan schrikt ze. Ze komt rustig naar me toe en raakt mijn lip met trillende vingers aan. Ik trek een pijnlijk gezicht.

'Jayden g gaat hett' vraagt ze stotterend. Ik knik, niet in staat op wat te zeggen.

'Kom we moeten het gaan verzorgen. Ga maar op het bed zitten dan zal ik de verband doos halen' zegt ze en weg is ze. Ik loop rustig naar het bed met ondersteuning van de meubels die er staan. Als ik zit komt Miley aan met de spullen. Ze komt naast me zitten en pakt mijn gezicht vast. Ze maakt mijn gezicht schoon met een nat doekje. Als ze bezig is, is haar tong een klein beetje uit haar mond wat haar schattig maakt.

'Jayden hoe is dit gebeurt' vraagt ze met tranen in haar ogen.

'Kom hier' zeg ik en open mijn armen vrijwel meteen komt Miley in mijn armen.

'Ik liep op straat en kwam jongens tegen ze zeiden wat maar ik negeerde het. Toen ik dat deed kwam er een jongen en begon me te slaan' zeg ik terwijl ik met mijn hand door haar haren ga. Ze knikt en ze gaapt.

'Ben je moe' vraag ik. Ze knikt weer.

'Kom dan gaan we slapen' zeg ik. Ze staat op en loopt de badkamer in om zich om te kleden. Als ze terug komt hoop ik dat ze bij mij in bed zal kruipen, maar dat doet ze niet ze gaat in haar eigen bed liggen . Een teleurstellend gevoel bekruipt me. Ik laat het maar zitten het is ten slotte mijn schuld. Ik draai me om en sluit me ogen. Ik kom maar niet in slaap. Het begint ook nog eens te onweren lekker dit.

Het internaatWhere stories live. Discover now