hoofdstuk 8

4.5K 112 21
                                    

Pov Jayden
Miley rent met Jill naar de training. Ik zelf blijf nog even staan. Ik loop na een tijdje naar het voetbalveld. Naast het veld van Miley.

'Oke jongens 2 rondjes veld rennen' zegt hij en we beginnen te rennen. Naast ons rennen de meiden ook. Ik ren een hoek om en Miley komt naast me rennen aan de andere kant.

'Hè leuk he rondjes rennen' zegt ze grinnikend.

'Jahoor waar denk je dat mijn goddelijke lichaam anders vandaan komt' zegt ik met een grijns op mijn gezicht. Ze heeft moeite om niet te lachen.

'Oke als jij dat een goddelijk lichaam vind weet ik niet wat ik van het lichaam moet vinden van de andere jongens' zegt ze lachend. Ik kijk haar nep verdrietig aan.

'Geeft niet hoor je komt ook wel in de buurt' zegt ze lachend en rent de hoek om. Ik ren verder tot ik weer bij de hoek ben waar Miley en ik kunnen praten.

'Maar heb je zin om te hockeyen?' Vraag ik haar. Ik zie haar gezicht een beetje betrekken.

'Na weet niet ik had liever op het veld bij jou gestaan om je helemaal in temaken' zegt ze met een glimlach.

'Oh weet je wel zeker dat je van mij kunt winnen?' Vraag ik haar. Ze haalt haar schouders op.

'Moeten we een keer proberen met mijn broers en jou vrienden' zegt ze twijfelend.

'Is goed. Ik spreek je later wel' zeg ik en ren door. Als ik aankom zie ik dat Blake en Tim er aankomen.

'Hè hebben jullie misschien een keer zin om te voetballen met mijn vrienden, Miley en mij?' Vraag ik ze.

'Ja tuurlijk' zegt Blake schouderophalend. Ik loop naar mijn vrienden toe.

'Olivier Nathan, hebben jullie zin om een keer te voetballen met Miley en haar broers?' Vraag ik. Ze kijken elkaar verbaasd aan en beginnen te lachen.

'Kan Miley voetballen dan?' Vraagt Olivier hikkend van het lachen. Ik word een  beetje boos van binnen. Miley kan goed voetballen beter dan jullie in ieder geval denk ik in me zelf.

'Ja dat kan ze ja' zeg ik en loop weg.

'Kom er allemaal bij jongens' roept de trainer naar ons. Alle jongens komen aan rennen.

'Oke we gaan een wedstrijdje doen. Verdeel de teams eerlijk ik ga een voetbal halen' zegt hij en loopt weg. Even later zit ik bij.

Blake, Nathan, Max, Tom, Brandon en ik. Wij mogen de aftrap nemen. De bal word naar mij gepast en ik paseer een paar mensen. Olivier komt op mij af. Ik schiet hij weert hem af en vliegt naar het veld waar ze hockey spelen. Ze zien het niet aankomen.

'Miley geef die bal even als je wilt' schreeuw ik naar haar toe. Ze kijkt om en ziet de bal liggen. Ze rent er naar toe en schiet die bal recht in mijn handen.

'Dankje' zeg ik glimlachend. Ze glimlacht lief terug en loopt weer weg. De jongens kijken haar aan alsof ze haar aan het uikleden zijn in hun hoofd ik word er boos om.

'Oke jongens klaar met staren we gaan weer verder' zeg ik een tikkeltje boos. Ze kijken me aan en we gaan weer verder. Na de training gaan we weer naar de kleedkamers. Ik loop de kleedkamer uit en wacht op Miley. Ze komt samen met Jill de kleedkamer uit. Als ze mij ziet komt ze naar mij toe rennen en geeft me een knuffel. Eerst ben ik verbaasd omdat ze het doet maar sla uiteindelijk mijn armen om haar heen.

'Bedankt' fluistert ze in mijn nek.

'Waarvoor' vraag ik verbaasd.

'Dat je er voor me was net. En er altijd voor me bent' zegt ze en kijkt me aan. Ik glimlach.

Het internaatWhere stories live. Discover now