Hoofdstuk 25

2.4K 73 18
                                    

Pov Jayden

ik kan haar nog net opvangen en kijk even geshockeerd naar Miley.

'Jongens help me even' zeg ik met Miley in mijn armen die nog maar een beetje bij bewustzijn is. Brent en Max komen aanrennen en als ze zien dat ik Miley in mijn armen heb komen ze snel naar mij toe.

'Wat is er gebeurd?' vraagt Brent en doet de deur dicht.

'Geen idee ik deed de deur open en toen zakte ze door haar benen' zeg ik en loop naar de slaapkamer. Max komt aanlopen met een nat doekje en geeft het aan mij. is dit mijn schuld? De andere komen en Jill begint te gillen.

'Wat is er gebeurd met haar?'  zegt Jill met een trillende stem en komt dichterbij. de tranen rollen over haar wangen. Max trekt haar in een knuffel en drukt een kus op haar voorhoofd. Ik leg Miley op mijn bed neer en zak door mijn knieën naast het bed.

'Miley kan jij je ogen openen?' vraag ik en leg het doekje op haar voorhoofd. Miley doet voorzichtig haar ogen open en kijkt bang om haar heen. ze gaat overeind en drukt zichzelf in de hoek van mijn bed.

'Blijf uit mijn buurt' zegt ze zacht en stotterend. ik doe mijn handen omhoog net als de andere jongens achter mij.

'Moeten we je broers erbij halen?' Vraag ik en kijk haar aan. ze schud resoluut haar hoofd.

'Nee alsjeblieft niet' zegt ze smekend. Ik kijk hopeloos naar de jongens achter me en Brent knikt.

'Jongens kunnen jullie ons misschien even alleen laten?' Vraag ik en kijk hun aan. Ze knikken en lopen weg. Alleen Miley en ik zitten nog in de kamer. Miley kijkt me de hele tijd aan. ik ga op het bed zitten en Miley drukt zichzelf als het nog kan dichter tegen de muur aan.

'Wees niet bang voor mij, ik zal je niks doen dat weet je' zeg ik en rijk me hand uit. bij Miley stromen de tranen langs haar wangen.

'Kom je hier?' Vraag ik en doe mijn armen open. Ze twijfelt en komt naar me toe. ik zie bij wat ze doet het pijn doet, dus besluit ik om naar haar toe te gaan. Als ik bij haar ben kruipt ze in mijn armen.

'Sshh het is goed je bent veilig iedereen is hier om je te helpen' zeg ik en ga met mijn hand door haar haar. Ik scan haar lichaam voor zover het kan en zie blauwe plekken en een aantal sneeën, wat is er met haar gebeurd. ik krijg een brok in mijn keel en draai haar om zodat ze me aan kijkt.

'Miley wat is er gebeurd dat je er zo uitziet?' Vraag ik en raak haar wang aan waardoor ze terug trekt. ik kijk haar verbaasd aan. ze is bang voor mij?

'Miley waarom ben je bang voor mij, je weet wat ik heb gezegd dat ik je nooit pijn zou doen' zeg ik en kijk haar aan. we zitten tegenover elkaar op mijn bed en ik kijk haar aan en zij kijkt naar haar handen op haar schoot.

'Je zou me nooit pijn doen, maar die belofte heb je ook verbroken' zegt ze zacht en kijkt me aan met tranen in haar ogen. ik kijk haar aan en ik denk terug aan het moment.

'Het spijt me Miley echt waar, ik meen het ik wou dat het nooit zo was gelopen' zeg ik en kijk haar aan.

'Maar wil je me vertellen hoe dit is gebeurd?' Vraag ik en kijk haar vragend aan.

'Mijn moeder' zegt ze en de tranen stromen weer over haar wangen. ik kijk haar niet begrijpend aan.

'Wat is er met je moeder? Heeft je moeder dit gedaan?' Vraag ik verbaasd en kijk haar geschrokken aan. ze schud meteen haar hoofd.

'Het gaat heel slecht met mijn moeder' zegt ze en kijkt naar haar handen.

'Het spijt me, dat wist ik niet' zeg ik en kijk haar schuldig aan. ze schud haar hoofd

Het internaatWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu