hoofdstuk 32

1.2K 24 3
                                    

Pov Jayden

Ik word wakker en zie dat Miley nog vredig slaapt. Ik glimlach kijk op de wekker en zie dat het al 11 uur is. Het is vandaag zaterdag en dan schiet het me te binnen. Ik zou gister naar mijn ouders gaan. Ik moet mijn moeder gaan bellen maar, wil Miley niet wakker maken. Op dat moment word begint Miley wat te draaien en brengt haar hand naar haar hoofd waarna ze even zucht. Ik lach een beetje en breng het haar uit haar gezicht. Ze opent haar ogen en kijkt me aan.

'Goedemorgen' zegt ze en kruipt meer tegen me aan.

'Goedemorgen' zeg ik earmen weer om haar heen. 'Miles' zeg ik en ze kijkt me aan.

'We zouden gister naar mijn ouders gaan, maar ik bel wel dat we volgend weekend gaan' zeg ik glimlachend. Ze knikt en gaat weer liggen.

'Gaat het' vraag ik nu bezorgd. Ze knikt een beetje en kruipt meer in de dekens. Ik laat me ook weer zakken en pak even mijn telefoon.

'Ik bel haar even en ben weer terug oke?' Vraag ik aan haar ze knikt klein en sluit haar ogen weer. Ik sta op en bel mijn moeder.

'Hey jayden' zegt mijn moeder blij.

'Hey mam' zeg ik en glimlach even.

'We zouden dit weekend komen maar, er was wat tussen gekomen dus komen volgend weekend oke?' Vraag ik en kijk uit het raam.

'Tuurlijk, je bent altijd welkom en Miley ook' zegt ze glimlachend.

'Oke dat is mooi, ik spreek je later weer oke? Zeg ik.

'Is goed, groetjes aan Miley' zegt ze.

'Zal ik doen mam doei' zeg ik en hang op. Ik loop weer terug vaan de slaapkamer en ga weer in bed liggen. Miley opent haar ogen even en kruipt tegen me aan.

'En wat zei ze?' Vraagt ze zacht omdat, Emma nog slaapt.

'Ze vond het niet erg, we zijn altijd welkom' zeg ik en sla mijn armen om haar heen. Ze legt haar hoofd op mijn borst en het deken trekt ze tot haar kin.

'En je krijgt de groetjes van haar' zeg ik glimlachend. Ze kijkt me aan en haar ogen beginnen te glinsteren.

'Echt?' Vraagt ze met een glimlach. Ik knik en druk een kus op haar voorhoofd. Ik wil haar zo graag weer terug, haar knuffelen wanneer ik wil, zoenen wanneer ik wil en bovenal haar de mijne kunnen noemen. Ik had haar beloofd geen pijn te doen en toch heb ik het gedaan.

'Hey waar zit je aan te denken' vraagt ze en kijkt me met haar grote mooie blauwe ogen aan.

'Aan niks' zeg ik snel en ga even door haar haren. Ze trekt een wenkbrauw op en glimlacht.

'Oke' zegt en en gaat weer lekker liggen.

'Goeiemorgen' horen we naast ons en we draaien ons om en zien Emma wakker worden.

'Mogge' zeg ik en Miley begint te lachen.

'Wat lach jij' zeg ik en kijk haar niet begrijpend aan.

'Hoe je het zegt' lacht ze even en zucht dan. Ik ga wat rechterop zitten en trek Miley mee die haar hoofd dan op mijn schouder legt.

'Ik zei het heel normaal' zeg ik en mijn stem krijgt een verhoging waardoor Miley het weer uitproest. Ik lach ook mee en Emma moet ook lachen.

'Gaat het weer Miley van gisteren' vraagt Emma opeens. Ik voel Miley zich aanspannen.

'Ja' zegt ze en kijkt voorzich uit.

'Oke mooi, maar ik ga omkleden om zo te kunnen eten. Ik weet niet of jullie meegaan?' Vraagt Emma en kijkt ons aan. Ik knik en zie Miley ook knikken.

Het internaatWhere stories live. Discover now