hoofdstuk 9

4.7K 113 134
                                    

Dit is Tyler de ex van Miley ^

Pov Miley
Ik wist niet wat er gebeurd. Zijn lippen zitten op de mijne. Het voelt zo magisch. Ik ga mee in de zoen. We trekken evenlater terug om op adem te komen. Hij kijkt me met twinkelende ogen aan. Ik glimlach.

'Miley' zegt hij twijfelend en krapt een beetje over de achterkant van zijn hoofd wat er schattig uitziet.

'Ja' zeg ik zacht.

'Ik..uhm.. wil het al langer vragen, maare ik weet het nu zeker' zegt hij een beetje verlegen. Hij is schattig als hij verlegen is.

'Jayden je kan me alles vragen en zeggen dat weet je' zeg ik en geef hem een knuffel.

'Oke hier gaat ie' zegt hij en haalt diep adem.

'Ik vind je leuk al een hele tijd' zegt hij in 1 adem. Mijn hart staat even stil hij vind me leuk. Echt ik dacht dat het niet wederzijds was. Maar hij vind me leuk en ik hem ook. Ik krijg een glimlach op mijn gezicht. Jayden speelt wat met zijn onderkant van zijn trui. Hij ziet er niet verkeerd uit. Helemaal niet zelfs.


'Jayden ik vind jou ook leuk' zeg ik kijkend naar hem. Hij kiijkt me aan en onze ogen ontmoeten elkaar. Hij krijgt een glimlach op zijn gezicht.

'Echt?' Vraagt hij onzeker.

'Ja Jayden al een tijdje maar durfde het niet te zeggen' zeg ik verlegen en kijk naar mijn schoenen.

'Dan doe ik het' zegt hij en staat op gaat voor me staan pakt mijn hand vast en met de andere pakt hij mijn kin vast.

'Miley wil jij mijn meisje zijn?' Vraagt hij dicht bij mijn gezicht. Ik knik.

'Ja dat wil ik' antwoord ik glimlachend. Hij drukt zijn lippen weer op de mijne. Ik trek na een tijdje terug om op adem te komen.

'Jayden' vraag ik voorzichtig. Hij kijkt me aan. Ik sta tegenover hem en kijk hem aan.

'Ja' vraagt hij. Hij kijkt me vragend aan.

'Je bent toch niet zo als Tyler' vraag ik bang en onzeker.

'Natuurlijk niet. Dat zal ik nooit doen' zegt hij en slaat zijn armen om mij heen. Ik zucht opgelucht. Hij tilt mijn kin op.

'Geloof me ik zal je nooit pijn doen, want als ik je pijn doe, doe ik me zelf ook pijn' zegt hij en kijkt me diep in de ogen aan. Ik glimlach en leg mijn hoofd tegen de zijne.

'Dankje' zeg ik opgelucht.

'Ben je moe' vraagt hij. Ik knik maar maak geen aanstalte om naar bed te gaan. Ik sta wel lekker te genieten van dit moment.

'Kom dan ga je slapen. Je hebt het nodig morgen weer naar school' zegt hij. Alsnog maak ik geen aanstalten. Hij grinnikt.

'Moet ik je tillen' vraagt hij. Ik knik. Hij tilt me op en sla mijn armen om zijn nek en leun tegen hem aan. Hij is lekker warm. Ik zucht. Hij legt me in bed.

'Kleed je om. Je kan zo niet slapen' zegt hij. Ik knik en Jayden tilt me weer op en brengt me naar de badkamer. Hij zet me neer en doet de deur dicht.

'Jayden wil je mij iets aangeven waar ik in kan slapen' zeg ik vanuit de badkamer.

'Wat wil je een pyjama of mijn shirt?' Vraagt hij. Ik twijfel. Ik wil heel graag in zijn shirt slapen. Hij ruikt naar hem en hij ruikt lekker naar zijn aftershave, maar het is zo raar om het te zeggen. Ik doe het gewoon hij vroeg het ik moet alleen antwoorden.

Het internaatWhere stories live. Discover now