hoofdstuk 35

1K 26 9
                                    

Pov Miley

Ik word wakker doordat iemand door mijn kamer loopt. Ik schrik een beetje en zie dat het Jayden is die mijn muziek uitzet, mijn box uitzet, daarna mijn telefoon aan de oplader legt en uiteindelijk de gordijnen dicht doet en een lampje aandoet om te zien waar hij loopt. Hij komt naar mij toe en glimlacht als hij ziet dat ik wakker ben.

'Hey' zegt hij zacht en hurkt voor me neer als hij door mijn haren heen gaat.

'Hey' zeg ik zachtjes en wat schor terug.

'Je sliep en ik dacht dat je wel wat hulp kon gebruiken' zegt hij met een kleine glimlach. Ik glimlach terug en pak zijn hand vast.

'Hoe laat is het?' Vraag ik en Jayden kijkt even op zijn telefoon.

'Het is half 9' zegt hij en doet zijn telefoon weg. Ik knik lichtjes en ga rechtop zitten.

'Ga maar slapen hoor' zegt hij en gaat ook recht staan. Ik knik en gaap nog een keertje. Jayden glimlacht en plant een kus op mijn voorhoofd en gaat even door mijn haren. Hij laat voorzichtig mijn hand los, doet het lampje uit en loopt naar de deur. Hij knipoogt nog even en doet de deur dicht. Ik zucht en sluit mijn ogen, maar na een tijdje geef ik het op omdat het niet lukt en sla de dekens van mij af en loop naar de deur. Ik open de deur en loop verder naar de woonkamer. Als ik binnen kom zie ik Emma en Jayden op de bank zitten en tv kijken. Ik zie dat Emma tegen Jayden aanleunt en voel een steek van jaloezie door mij heen stromen, omdat ik weet dat Emma hem leuk vind. Ik loop verder en Jayden kijkt om.

'Hey' zegt hij zacht en kijkt verbaasd.

'Hey, ik kon niet meer slapen' zeg ik en sta daar in te grote kleren van Jayden. Hij moet even lachen en ik loop naar de bank en ga in de hoek zitten. Ik pak een deken en sla die over mij heen.

'Kom je niet hier zitten?' Vraagt hij en trekt een pruillipje. Ik schud lachend mijn hoofd.

'Asjeblieefttt' vraagt hij en pakt mijn hand vast.

'Okeeey' zeg ik nep dramatisch en neem een dekentje mee en kruip tegen hem aan. Nu zit Jayden in het midden en Emma aan zijn linkerkant geleund en ik aan de rechterkant. Hij trekt me nog dichterbij en uiteindelijk zet hij mij tussen zijn benen en rust mijn hoofd tegen zijn borst. De bank is erg breed en lang dus kan ik alsnog lekker zitten. Jayden pakt het dekentje en legt hem goed over mij heen en slaat zijn armen strak over mij heen. Ik kijk naar de televisie en voel hoe mijn oogleden rustig dichtvallen.

......

Ik word wakker door gepraat in de kamer, ik open mijn ogen en zie dat ik een groot bed lig en behoord tot Jayden aan zijn aftershave te ruiken die hij altijd op heeft. Ik kijk op zijn wekker en zie dat het 7uur is en dat we over anderhalf uur les hebben. Ik zucht, rek me uit en stap uit bed. Ik loop naar de deur, open het en loop vervolgens naar mijn kamer waar ik me douche en me klaar maak voor school. Ik loop de kamer uit door naar de woonkamer waar ik de rest zie zitten, dus echt iedereen. Ik kijk bedenkelijk rond en iedereen praat gezellig met elkaar.

'Hey' fluistert waarschijnlijk Jayden en hij slaat zijn armen om me heen van achter.

'Hey' zeg ik en pak zijn armen vast.

'Waar is je tas' vraagt hij en kust me op mijn wang en legt zijn hoofd op mijn schouder.

'Uhm die ligt nog in mijn kamer en moet ik nog even inpakken' zeg ik en maak me los wanneer ik me haast naar mijn kamer. Ik pak mijn telefoon en open mijn app waarvan ik het kan zien welke vakken ik heb en doe ze in mijn tas.

'Miles, kom je? We gaan' hoor ik en pak mijn tas en mijn telefoon en ga naar de rest. We lopen vervolgens naar de kantine en beginnen met eten. Als de bel dan weer gaat lopen we door naar de les en gaan allemaal zitten.

Het internaatWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu