hoofdstuk 23

3.1K 71 27
                                    

Pov Jayden

Ik word wakker met een blij gevoel. Ik open mijn ogen en zie een slapende Miley in mijn armen liggen. Ik glimlach en plant een kus op haar hoofd. Ik haal voorzichtig mijn armen van haar af en sta op. Ik hoor Miley wat mompelen. Ik doe mijn trui aan die ik gister had mee genomen. Ik loop voorzichtig naar beneden en loop door naar de keuken. Ik zoek in alle kastjes en vind uiteindelijk een koekenpan. Ik pak de eieren en de boter uit de koelkast die ik tussendoor heb gevonden en begin eieren te maken. Ik pak 3 borden en glazen en begin de tafel te dekken.

'Goedemorgen Jayden' hoor ik een zware stem zeggen. Ik draai me om en zie de vader van Miley aan de bar gaat zitten in de keuken.

'Goedemorgen meneer' zeg ik vriendelijk. En draai me weer om naar de eieren

'Ah Jayden noem me alsjeblieft gewoon bij mijn naam, Marcel' zegt hij en geeft mee een schouderklopje.

'Is goed dat zou ik onthouden' zeg ik en leg de eieren op de broodjes.

'Ziet er goed uit mag je wel vaker doen' zegt Marcel lachend ik lach mee en zet het op tafel neer.

'Hey goeiemorgen' zegt Miley en loopt naar me toe en slaat haar armen om me heen. Ik glimlach en sla mijn arm om haar heen en druk een kus op haar lippen.

'Kom we gaan eten voordat het koud word' zeg ik en schuif een stoel naar achter voor Miley. Miley bloost en gaat zitten. Ik geef een aai over haar haar en ga naast haar zitten.

'Miley ik ga vandaag weer naar het ziekenhuis ik weet niet of jullie mee willen?' Zegt Marcel en kijkt ons vragend aan. Miley kijkt me vragend aan en ik knik.

'Wij gaan ook mee, en bovendien kan mama Jayden ontmoeten' zegt Miley blij. Ik glimlach en leg mijn hand op haar been. Nu heb ik pas door dat ze alleen mijn trui aan heeft. We beginnen te eten en als het klaar is staat haar vader op.

'Ik ga me alvast klaar maken doe maar rustig aan we gaan rond 2 uur heen dan is het bezoek uur namelijk' zegt hij glimlachend en geeft Miley een kus op haar voorhoofd.

'Is goed wij ruimen het wel op' zegt Miley vrolijk en stapelt de borden op. Ik hoor wat in de woonkamer en draai me hoofd. Miley is aan het dansen op de muziek en heeft het niet door, ik begin te glimlachen bij het beeld. Ik trek een wenkbrauw op als ik wat hoor blaffen. Miley stopt meteen en krijgt een hele grote glimlach op haar gezicht.

'SNUFFFF!!!' Schreewt ze en rent naar de deur en doet hem open. En komt een hond iets groter dan een pupy op Miley af rennen. De hond genaamd Snuf begint haar te likken en Miley lacht. Ik begin ook mee te lachen en leun tegen het aanrecht aan. Als Snuf door heeft dat ik er ook ben rent hij naar me toe en zet zijn voor poten tegen mijn benen aan en begint te kwispelen. Ik lach en ga door me hurken om hem te aaien.

'Hij mag je' zegt ze glimlachend en gaat tegenover me zitten.

'Het is een lieve hond' zeg ik glimlachend en aai hem nog een keer. Miley heeft een glinstering die ik niet vaak zie een die zegt -wat ben ik gelukkig- ik krijg spontaan een glimlach en sta weer recht.

'Kom dan gaan we ons klaar maken om naar je moeder te gaan' zeg ik en rek me arm uit om haar hand te pakken. Ze glimlacht en pakt mijn hand vast samen lopen we naar boven naar haar kamer. Ik laat me op haar bed vallen en kijk haar aan terwijl ze kleren pakt. Snuf komt binnen en bekijkt Miley even en springt dan op haar bed en komt naast me zitten.

'Kom je ook kijken Snuf wat gezellig' zeg ik en aai hem. Ik hoor Miley zachtjes lachen als ze zich om draait.

'Ik ga me omkleden, hier heb je ook wat kleren van Blake trek maar aan' zegt ze en gooit een wit shirt met een leren jack en een zwarte broek. Ik glimlach en trek me trui uit en het witte shirt aan. Miley is ondertussen al naar de badkamer gegaan. Ik trek me broek aan en klop op de badkamerdeur.

Het internaatWhere stories live. Discover now