1.10.

32.2K 1K 30
                                    

Nem toltam el magamtól. Sőt viszonoztam a csókját. Előre csak finoman lágyan csókolt, majd egyre mohóbb lett. Így falta az ajkaimat, mintha minden problémájára ez lenne a megoldás. Mindkettőnk keze elkalandozott a másik testén.
Kezei le csúsztak a combomra megszorította őket és egyszer csak azt vettem észre hogy felemel. Ezért köré fontam a lábaimat és hozzásimultam.
Cam kinyitotta az ajtómat majd be is csukta utánunk. Oda vitt az ágyhoz és finoman lefektetett rá. Ez alatt egy pillanatra sem váltunk el egymástól. Fölém mászott és elkezdte a nyakam csókolgatni. Kezei a csípőmet simogatták és egyszer csak bele kapaszkodott a pólómba és elkezdte lehúzni rólam. Ami után az enyémmel végzett a sajátjától is meg szabadult. Vissza tért a nyakamhoz és lassú csókokkal kezdett lefelé haladni. Elidőzött a melleimnél, majd tovább haladt a pocakomig. Simogatta, csókolgatta, és valamit suttogott is, csak sajnos nem hallottam. Ha eddig voltak is kételyeim azzal kapcsolatban, hogy ezt nem kellene, most az összes el illant.
Leért a nadrágomig, megállt és felpillantott rám. Mélyen a szemébe néztem és bólintottam. Lehet, hogy holnap megfogom bánni, de most helyesnek gondolom. Lassan le fejtette rólam a nadrágomat. Majd visszatért a számhoz.
Lenyúltam az övéhez és kikapcsoltam az övét. El kezdtem letolni róla a nadrágot és amikor már nem értem, átvette tőlem és villám gyorsan megszabadult a zavaró ruha darabtól. Majd utána rögtön az alsója következett. Ezek után én jöttem. Egyszer letolta a vállamról a pántokat, majd kikapcsolta a melltartómat és megszabadított a csipkés fehérneműmtől. A mellemtől csókokkal haladt le a bugyimig. Miután attól is megszabadított, felegyenesedett és végignézett a meztelen testemen.
- Életemben nem láttam még ilyen gyönyörű lányt, mint te. - mondta majd fölém mászott és szenvedélyesen megcsókolt. Most már, ha akartam volna se tudtam volna megállítani.
Csodálatos volt.
Utána a karjai között aludtam el. Erre vágytam mindig is. Leírhatatlanul boldog voltam akkor.
Arra ébredtem, hogy fázom. Fordultam egyet és egyből tudtam, hogy miért. Egyedül voltam az ágyamban. Kinyitottam a szemem, felültem és körbe néztem a szobában. Eltűntek a ruhái. Kimásztam az ágyból és az ablakomhoz sétáltam. Épp elcsíptem ahogy be lépett az ajtón.
Csak akkor vettem észre, hogy sírok, amikor egy csepp a meztelen karomra cseppent.
Annyira naiv vagyok. Nem tudom mit hittem. Hogy is gondolhattam, hogy ez jelentett neki valamit.
Magamat ostoroztam ami alatt le zuhanyoztam. De többet nem engedhettem meg magamnak. Megtörtént és kész. Mit számít egyszer vagy kétszer.
Egész nap a szobámban kuksoltam. Csak enni mentem le. Őszintén nem volt étvágyam, de muszáj volt ennem a kicsi miatt. Logan többször is hívott, de nem vettem fel és az SMS-eire sem válaszoltam.
A vasárnapomat is ilyenre terveztem, de nem sikerült. Délután át jött Logan és kivallatott. Addig fenyegetőzött ameddig el nem mondtam neki mindent. Féltem attól hogy mit fog gondolni rólam. Azt hittem ribancnak fog tartani de tévedtem. Annyira megértő volt. Még azt is fel ajánlotta, hogy a szart is ki veri a bátyjából. De nem éltem ezzel a lehetőséggel, úgysem változtatott volna semmin. Egész nap nálunk volt. Filmeztünk, úsztunk egyet a medencénkben, majd nálunk vacsorázott, mivel holnap kezdődik a suli.
Reggel rossz előérzettel ébredtem. Tudtam, hogy valami nagyon-nagyon rossz fog történni. Csak azt nem tudtam, hogy mi.
Úgy öltöztetett, hogy ne látszódjon a pocakom. Nem akarom az első nap a világ tudtára hozni, hogy terhes vagyok. A saját autómmal mentem suliba, mert Logannek már az első nap edzése van. Miután beértem első utam az igazgatóhoz vezetett. Anyáék ragaszkodtak ahhoz, hogy beszámoljak az igazgatónak az állapotomról. Így hát meg is tettem. Teljesen ledöbbent. Tudtam, hogy nem gondolta volna rólam és ezt ő is elmondta. Nem csapott ki, sőt azt is felajánlotta, hogy majd ő beszél a tesi tanárral, meg hogy segít megoldást találni arra, hogy hogyan fejezhetném be az iskolát egy kis baba mellet.
Miután végeztem elindultam az osztályom felé. Befordultam az egyik folyosón és meg láttam egy csókolózó párt. Nem foglalkoztam velük egészen addig, amíg észre nem vettem, hogy a srác pólója nagyon ismerős. Lelassítottam a lépteimet és lopva a párt figyeltem. A pár lassan szétvált és én majdnem rosszul lettem.
Cam.
Majd megszakadt a szívem. Láttam, hogy ő is észre vett és a kis barátnője is Britny. Gondolhattam volna. Cam kétségbe esetten nézett, Britny meg hatalmas kár örvendő mosollyal az arcán. Nem adtam meg neki az örömöt, hogy lássa mennyire fáj ez nekem. Érzelem mentes arccal mentem el mellettük. Teljesen tönkre tették a napomat. De a java csak ez után jött.
Sziasztok babák!! 😍
Már most hoztam egy újabb részt hála a ki mondhatatlanul unalmas közgazdaság órának. 😊
Az eleje nem tudom milyen lett most írtam ilyet először. 😊 Azt szeretném kérdezni hogy szeretnétek még ilyen részeket? 😀
Puszi Pillangók!! 😘
C. ❤

Terhes vagyok egy rosszfiútól/Befejezett/Where stories live. Discover now