1. 30.

26.2K 900 52
                                    

Én reggelit készítettem az új konyhánkban míg Cam a kávéját kortyolgatta a konyha pultnál ülve. Már elkészült csak reggeliznie kellett.
- Édesem délután edzésünk lesz úgyhogy későn jövök haza. - próbáltam nem kimutatni, hogy mennyire elszomorodtam. Vége a téli szünetnek és én újra egyedül maradok.
- Igen. Már mondtad. - válaszoltam és csak bámultam a serpenyőben lévő rántottát.
- Avery valami baj van? - kérdezte Cam és láttam rajta, hogy egy szavamba kerül és ugrik is.
- Semmi baj. Csak nem akarom, hogy itt hagyj . - Cam felállt és oda jött hozzám. Hátulról átölelte a derekamat és kezeit a pocakomra simította.
- Jaj szívem. Ne szomorkodj. Amilyen gyorsan csak lehet haza jövök és csak a tiéd leszek. - bele csókolt a nyakamba, majd eltávolodott és rácsapott egyet a fenekemre. Oda kaptam a kezem és kuncogni kezdtem. Imádtam amikor ilyen.
Amint kész lett a kaja gyorsan megreggeliztünk. Épp amikor kezdtem elpakolni az asztalt akkor dudáltak a házunk előtt. Cam felkapta a táskáját, elköszönt tőlem és már kint is volt az ajtón. Viszont elfelejtett valamit. Az ebédjét. Felkaptam a zacskót és utána eredtem. Szerencsére még nem indultak el. Megvárták amíg oda értem majd Cam kiszállt az autóból.
- Mi lenne veled nélkülem. - nevettem majd a kezébe nyomtam a zacskót.
- Köszi édesem. - hajolt le hozzám egy csókért. A srácok hurrogni és fütyülni kezdtek a kocsiban.
- Sziasztok fiúk. Legyen szép napotok. - köszöntem nekik is.
- Neked is Avery. Amire végzünk csinálj valami finomat ide jövünk ebédelni. - mondte Luke.
- Mit kértek? - kérdeztem és bedugtam a fejem a kocsi ablakán.
- Chilit. - mondták mind a hárman egyszerre.
- Meg van beszélve. - nevettem. - Most már ideje mennetek. Nem lenne jó ha elkésnétek srácok. Hogy nézne az ki? - a szünetben miután össze költöztünk Cammel elég sokat jártak át hozzánk és nagyon jóban lettünk.
- Hát nem valami jól. Szia édesem. - köszönt el Cam majd a többiek is ezt tették én meg vissza mentem a házba.
Délelőtt egy kicsit rendezkedtem, majd pihentem egyet és amint ott volt az ideje hozzá láttam az ebéd elkészítéséhez.
A fiúk úgy 4 körül kellett ide érjenek. Épp ezért volt furcsa, hogy három után tíz perccel csengetek. Biztosan hamarabb végeztek és Cam itthon hagyta a kulcsait. Mosollyal az arcomon nyitottam ki az ajtót de a mosoly hamar az arcomra fagyott. Egy ismerős állt az ajtóban akit nagyon nem akartam látni többet.
Ian arcán hatalmas mosoly terült el amikor meglátott. Reflex szerűen szembe akartam vágni vele az ajtót. De nem jártam sikerrel. A lábával megakadályozta és belökte az ajtót. Épp csak sikerült talpon maradnom.
- Mégis mit keresel itt Ian? - kérdeztem csípőre tett kézzel.
- Camet keresem. Ha jól hallottam össze költöztetek . És rá is jöttem az okára. Hány hónapos vagy? 5 - 6? - vigyorgott rám.
-7. - válaszoltam neki flegmán.
- Megkésve is de had gratuláljak A... A.. - a hideg futkosott a hátamon ettől a pasitól.
- Avery.
- Á igen Avery.
- Megtudhatnám, hogy miért is keresed Camet? - kérdeztem tetetett magabiztossággal.
- Egy jó pár héttel ezelőtt meglátogatta a húgomat. És ígértem Camnek valamit. Ha még egyszer Emma közelébe megy kicsinálom. Azért jöttem, hogy betartsam az ígéretemet. - a szívem kihagyott egy ütemet. Nem ismerem valami jól Iant de annyit tudok róla, hogy ha egyszer valakit el akar intézni az nagyon meg járja.
- Mit akarsz vele tenni?- biztos voltam benne, hogy hallotta mennyire megrémültem. Egy darabig csak nézett engem majd hatalmas mosoly terült el az arcán.
- Úgy terveztem, hogy jól helyben hagyom. De támadt egy sokkal jobb ötletem. - olyan szemekkel nézett rám, hogy majdnem össze pisiltem magam. Ian újra felnevetett és én kihasználtam az alkalmat. Rohanni kezdtem. Fel az emeletre és be az első szobába. Magamra zártam az ajtót és imádkoztam , hogy ne tudja betörni.
- Avery, Avery, Avery... Milyen kis butuska vagy. - mondta majd csend lett. Hirtelen egy hatalmasat rúgott az ajtóba. Majd még egyszer és még egyszer. Aztán az ajtó szép lassan kinyílt. Nem volt hova menekülnöm. Itt a vége.
Ian oda sétált hozzám megragadta a kezem és magával rángatott.
A nappaliba hozzá körözött egy fotelhez és pár pillanatra eltűnt, majd egy hatalmas konyha késsel tért vissza. A szívem majd kiugrott a helyéről.
- Mit tett Cam a húgoddal? - kérdeztem tőle miközben rángatni kezdtem a kezem hátha ki tudom szabadítani magam.
- Ne fáradt kislány. Szükséged lesz még az erődre. - közelebb jött hozzám.- Szóval a kis hős szerelmes nem is mesélte? Ez egyre érdekesebb és érdekesebb lesz. - nevetett és még közelebb jött hozzám. A kést finoman végig húzta csupasz karomon. Lefagytam a félelemtől de ahogy felemelte a bőrömről a kést kifújtam a bennem rekedt levegőt.
- Majd ő elmeséli mit is tett csak érjen haza. - suttogta a fülembe. Újra a karomhoz ért a kés, újra végig húzta a hegyét a bőrömön de ezúttal egy jó hosszú vágást is ejtett rajta.
Sziasztok!! 😍
Tudom, tudom most a francba kívánok engem. 😁 Bocsi srácok. Remélem azért tetszett ez a rész. 🙈🙊😁 Már hamarabb akartam hozni csak hát nem voltam olyan állapotban most meg azt nem tudtam mit írjak de csak össze jött valahogy. Imádlak titeket Pillangók!! El se hiszitek, hogy mennyire!! 😍
Puszi mindenkinek!! 😘
C. ❤

Terhes vagyok egy rosszfiútól/Befejezett/Where stories live. Discover now