2.3.

19.9K 784 73
                                    

Cam egy darabig csak bámult ki a kocsi ablakán, majd hirtelen egyetlen egy szó nélkül kipattant az autóból. Én csak néztem ahogy oda szalad a lányhoz, vagyis Emmához és szorosan magához öleli. Majdnem megszakadt a szívem. Ez a lány gyönyörű soha nem értetek a nyomába.
Gyönyör szőke haja a háta közepéig ér, innen a távolból is tisztán láttam gyönyörű, igéző kék szemeit, hibátlan a bőre, az ajkai finom rózsaszínek és teltek. A teste pedig akár egy pornó sztáré. A terhességem előtt se versenyezhettem volna vele nem, hogy most. Nem tudom meddig ölellték egymást de nekem egy örökkévalóságnak tűnt. Csak néztem őket és lassan megszakadt a szívem.
Cam teljesen elfeletkezett rólam és a lányáról. Gondolom beinvitálta Emmát a házba aki el is fogadta a meghívást mivel elindultunk az ajtó felé.
Mit csináljak most? Menjek utánuk? Vagy hadjam itt őket? Úgy gondoltam, hogy jobb lesz ha utánuk megyek. Kiszálltam a kocsiból, össze szedtem Ash cuccait, majd őt is kivettem és bementem a házba. A konyhába voltak így észre se vettek, nekem meg nem állt szándékomban megzavarni őket.
Elmondhatatlanul zavart ennek a lánynak a jelenléte. A vetélytársamnak tekintem aki nem csak tőlem akarja elvenni Camet, hanem a lányomtól is.
Felmentem az emeletre és neki álltam Asht megfürdetni de előtte még gyorsan át öltöztem. A vízben pancsizó kislányom boldog mosolya valamennyire megnyugtatott. Egy fokkal jobban éreztem magam. De ez a javulás nem tartott sokáig. Amint neki fogtam Ash elaltatásának, meghallottam a nevetésüket. Ahogy Ashley is. Már vagy egy órája kínlódtam de Ashley még mindig nem aludt. Ahányszor elkoppant volna felhallatszott egy újabb és újabb hangos nevetés és az egészet kezdhettem elölről.
A kislányom és én is nyügösök és álmosan voltunk, én már addig sétáltam a kezemben Ashhel, hogy nem éreztem a lábam és a hátam majd leszakadt. Amikor Ash már sírdógálni kezdett nálam betelt a pohár. Felkaptam egy kardigánt, Ashleyt bepolyáltam, a vállamra kaptam a baba holmis táskát és el indultam a szomszédba. Én ezt már nem tűröm tovább.
A nappaliba érve szörnyű látvány fogadott. Emma és Cam a kanapén ültek, össze bújva. Emma lassan már Cam ölében ült és úgy látszott, hogy ez az én drága vőlegényemet nem nagyon zavarta. Amikor észre vett lefagyott a mosoly az arcáról.
-Avery.. - fel akart állni de előbb Emmát kellett le emelje magáról.
- Át megyek anyáékhoz. - jelentettem ki. Tudtam, hogy úgyis meg fogja kérdezni, hogy miért ezért még mielőtt kinyitotta volna a száját válaszoltam. - Ebben a hangzavarban lehetetlen elaltatni Asht. - nem hagytam időt Camnek arra, hogy válaszoljon. Egyből Emmához fordultam. - Amúgy én Cam menyasszonya vagyok, Avery. - nem a nevemen volt a lényeg, hanem a státuszomon és nagyon reméltem, hogy ezt az a kis hárpia is észre vette. - Bocsánat az udvariatlanságomért de tele a kezem. - mondtam majd lepillantittam a kislányomra aki újra a sírás határán állt.
-Komolyan gondolod, hogy haza mész a szüleidhez? Mit fognak szólni ha ilyenkor oda mész? - Cam végre felemelte a seggét és oda jött hozzám. Ittak, egyből megcsapott a vodka szaga.
- Menjek anyukádékhoz? Logan be is tud csempészni és semmire nem fognak majd rá jönni. - Cam szigorúan rám nézett tudta, hogy miért viselkedek így. Bassza meg, duzzogni akarok és azt is fogom csinálni.
- Avery.. - nem tudtam meg mit akar mivel Ash felsírt.
- Ez volt a végszavam. Jó éjszakát. - hátat fordítottam nekik és el indultam a kijárat felé. Hallottam, hogy Cam utánunk indul.
-Cam.. - alig hittem a fülemnek. Miután Emma kifejtette a vőlegényem nevét az megállt. Fontosabb neki az a kis fruska mint mi.
Anyáék nem ébredtek fel amikor be mentem a hátsó ajtón, szerencsém volt. Sokkal jobb így. Felmentem a régi szobámba és elaltattam Asht. Mivel itt nem volt rácsos ágy a régi ágyam közepére fektettem és amint megbizonyosodtam arról, hogy tényleg elaludt bemdntem a régi fürdőszobámba.
Magamra zártam az ajtót, majd körbe néztem. Minden úgy volt ahogy én hagytam. A polchoz sétáltam és le vettem a tetején lévő kis neszeszert. Azzal a kezemben a fürdőszoba másik sarkába sétáltam és leültem a földre. Az ölembe vettem a kis kék táskát és szét cipzároztam. A rengeteg tampon tisztasági betét és zsebkendő között ráleltem a poros szappan tartotra. Kivettem és le emeltem a tetejét. Ott volt benne a papírzsepkendő amit már teljesen vörösre festett a vérem és alatta a penge. Majdnem több mit egy éve nem ültem itt és azt hittem, hogy soha nem is fogok újra itt lenni. De hát tévedtem.
A kezembe vettem a pengét és egy új papírzsepit. Remegett a kezem de azért csak felhúztam a rövid nadrágom szárát és a combomra fektettem az aprócska, jéghideg fémet és egy gyors mozdulattal végig húztam a bőrömön, majd csak figyeltem ahogy szép lassan megjelenik az első csepp vér, majd még egy és még egy....
Sziasztok!! 😍
Itt van rész stb, stb már unalmas, úgyhogy ez alá a rész alá egy kis reklámmal jövök. 😀 Ha valakit érdekel akkor nézze meg az Xmas loading című új sztorimat. 😊
Puszi mindenkinek!! 😘
C. 💜

Terhes vagyok egy rosszfiútól/Befejezett/Where stories live. Discover now