1. 23.

27.7K 1K 19
                                    

Igazam volt. A java csak azután jött. Miután végre felöltözött kijött hozzám és együtt mentünk le a nappaliba. Már mindenki itt volt. A szülei, az én szüleim, Logan, Harry na meg a nagyszülei akik még velem jöttek át. Amint meglátták Camet elszabadult a pokol. Mindenki egyszerre rohanta le őt és mindenki egyszerre szeretgette és szidta őt. Hát mit ne mondjak elég érdekes volt a jelenet. Lassan lecsendesedtek de láttam Hanna arcán, hogy neki még van pár szava a fiához. Azt hittem, hogy most egy hangos fejmosás következik de tévedtem. Hanna megragadta Cam vállát és kihúzta a nappaliból. Mi többiek akik ott maradtunk csak csendben álltunk és figyeltünk. Vártuk, hogy melyikünk kommentálja meg először ezt a furcsa helyzetet. De senki nem szólalt meg. Mindenki hallgatózni próbált anélkül, hogy bárkinek feltűnt volna. Pár perc múlva mindketten vissza jöttek. Nem tetszett az a kifejezés ami az arcukon ült. Borzasztóan kíváncsi voltam arra, hogy miről beszélgethetek. De ezzel se voltam egyedül. Logan rám nézett mintha én választ tudnék adni a kérdésére. Megrángattam a vállam és Camre néztem. Fejével az emelet felé intett. Tanácstalan voltam, ez most mi a fenét akar jelenteni. Szerintem látta rajtam, hogy fogalmam sincs arról, hogy mit akar ezért tátogott felém egy hamarosan-t.
Eközben a felnőttek nyomták Camnek a szöveget. "Ilyent nem lehet csinálni!" "Nem az a megoldás, hogy eltűnsz! "" Felelőtlen és gyerekes dolog volt " és a többi és a többi. Miután végre befejezték a többiek indultak volna át a szomszédba.
- Ööö.. Nagy baj lenne ha ma éjjelre itt maradnék? - mindenki másképp reagált erre. Hanna és Aidan arcán mosoly játszott. Ahogy a Loganén is. Anyu előre nem tudta eldönteni, hogy most örüljön vagy se, de végül ő is csak mosolygott és bólintott egyet.
Na de ami ezután következett azt nem akartam látni. Harry arcára kiült a csalódottság. Ami miatt szörnyű lelkiismeret furdalásom volt. De nem az ő reakciója volt a legrosszabb. Apa arcán azt láttam, hogy mindjárt szívinfarktust kap.
- Ohh szó se lehet róla. Nem.. Nem.. Nem.. És nem.
- Ohh na apu kérlek. - néztem rá nagy bocsi szemekkel hátha megenyhül.
- Drágám... - szólalt meg anya. - Szerintem ezzel már elkéstünk. Nem gondolod? - kérdezte és kezét a pocakomra tette. Mindenki felnevetett még apu is ami jót jelentett. Nagyon jót.
- Jól van, jól van. Maradhatsz. - mondta majd lemondón sóhajtott egyet.
A többiek haza mentek, mi még anyuékkal beszélgettünk egy kicsit majd mi is vissza vonultunk.
Én elmentem fürödni míg Cam ágyat vetett. Mire vizes hajjal kijöttem Cam már a paplan alatt várt rám. A földön lévő ruhából arra következtettem, hogy alsóban. Nem törődtem ezzel csak befeküdtem mellé és hozzá bújtam. Olyan jó érzés volt. Nem adtam volna semmiért.
Már majdnem el aludtam de még halkan megszólaltam.
- Holnap reggel én jövök... És válaszokat akarok.
- Tudom édes- nagy sóhaj - és meg is kapod. - miután ezt kimondta álomba merültem.
Sziasztok!! 😍
Bocsánat a rövid részért de most csak ennyi telik tőlem. Túl fáradt és álmos vagyok. De köteleségemnek éreztem ma már részt hozni. 😊 Gyerekek komolyan soha nem reméltem, hogy egyszer eljutok idáig!! 10k+!! 😱😱 IMÁDLAK TITEKET PILLANGÓK!!😍😍
Puszi babák!! 😘
C. ❤

Terhes vagyok egy rosszfiútól/Befejezett/Where stories live. Discover now