1. 35.

24.4K 882 27
                                    

  Lassan minden a helyére került.  Lejártak a tárgyalások, Ian egy évet kapott és egy távoltartási végzést. Persze apa és Cam nem voltak ezzel megelégedve és ez hozta köztük rendbe a dolgokat. Két hét után végre vissza mehettem a közös házunkba.
  A babával szerencsére minden rendben volt de már alig vártam, hogy kint legyen. Imádtam terhesnek lenni. De csak imádtam. Az elején még minden nagyon szipi szupi volt, cuki volt a pocakom meg minden de most  már akkora vagyok mint egy hordó. Nem tudom egyedül felhúzni a cipőmet, nem látom a lábam és az én kis hercegnőm egész álló nap rugdos. Biztos vagyok benne, hogy már ő is nagyon kint szeretne lenni.
  Zack ágynyugalomra ítélt és szerinte most már bármelyik percben beindulhat a szülés. Csak most ijedtem meg igazán. Hogy a fenébe fogom én ezt a kis csodát megszülni? Vagy hogy fogok boldogulni vele majd ha megszületik? Minden áldott nap ezen gondolkozok és nagyon félek attól, hogy elbukom majd anyaként.
  A mai nap is olyan mint a többi. Én a kanapén ülök és várom Camet miközben azon gondolkodom, hogy mi fog jönni majd ezután és közbe nézem a tv-t. Az idő az Istennek se akar telni, de egyszer csak végre meghallom a zár kattanását ami azt jelenti, hogy végre megjött a szerelmem. Feltápászkodom a kanapéról és  szembe mentem Cammel. Mire kinyitotta  végre az ajtót én már ott álltam  és felé nyújtottam  a karomat.
- Neked nem a kanapén kellene lenned? -  kérdezi amint meglát.
- Egyszer kérem az ölelésemet és a puszimat utána nyugodtan lecseszhetsz. - Cam lemondóan sóhajt egyet és erre a hatánál lévők felkacagtak. Cam nem szólt semmit, csak megölelt majd egy gyors puszit nyomot a szám sarkába. Elakart engedni de morogtam egyet. Tudja, hogy milyen bajom van mert újra közel hajol a számhoz és végre ad egy igazi csókot. Bár ez se volt elég nekem de mivel vendégeink vannak majd csak később fogom behajtani a tartozását.
Cam elengedett és láttam rajta, hogy a kanapéra akár küldeni de nem tudott érvényesülni mivel valaki félre lökte az útból, hogy hozzám férjen. Ki más lehetett volna mint Luke.  Át ölelt és két hatalmas puszit kaptam az arcomra.
- Helló kislány . - mondta majd a hasamat is megsimogatta. - Vissza szívom. Nem is vagy kicsi. - kikerekedett szemekkel néztem Lukra aki hamar rá jött, hogy rosszat mondott mivel Cam egy jó nagyot rá sózott a nyakára.
-Ilyet nem mondunk egy terhes nőnek te paraszt. -  szólalt meg valahol hátul Will.
- Hagyjátok már szegényt. Ő végre ki merte mondani az igazat. Akkora vagyok mint egy tank és kész. - Meg fogtam Luke kezét és elkezdtem a nappali felé húzni. - Jössz velem tévézni amíg a többiek csinálnak valami kaját? - Luke csak bólogatott és én már indultam is vissza a helyemre.
- Cam csináltatok valami kaját? Már vagy egy órája nem ettem semmit. - ezzel el is tűntünk.
  Amíg a többiek a konyhában ügyeskedtek én és Luke valami mesét néztünk a tv-ben. Amint kész lett a kaja Cam bekiáltott hozzánk és mi amilyen gyorsan csak tudtunk asztalhoz is ültünk. A fiúk spagettit készítettek és isteni lett. Komolyan mondom nem tudtam ellen állni neki. A négy fiú csak csodálkozva figyelte, hogy csak úgy párolog el a kaja a tányéromról.
- Ne nézzetek már. A kislányom éhes és ő az apja étvágyát örökölte. Nem tehetek róla ha ilyen kis mohó. - Cam épp akkor tett a szájába még egy falatot de amit eljutott a tudatáig, hogy mit is mondtam olyan röhögő görcsöt kapott, hogy majdnem szembe köpte velem a kaját. De erre nem került sor inkább fulladozni kezdett. Evan a segítségére sietett és olyan erővel kezdte püfölni a hátat, hogy az már nekem is fájt de legalább nem fulladt meg az én drága szerelmem.
- Már azt hittem, hogy apa nélkül kell felneveljem a gyerekemet. Hálám örökké üldözni fog Evan. - néztem a srácot aki végre vissza ült a helyére.
- Nem kell attól tartanod, hogy egyedül kell felneveld . - mondta Will- Ha ezzel a csókával lesz valami, itt leszek én. - újra kitört belőlünk a nevetés.
- Hát Avery, úgy látszik le akarnak csapni a kezemről. - mondta Cam amikor végre meg tudott szólalni.
- Hát igen Édes, jobb lesz ha igyekszel.
   Fantasztikus esténként volt. Rengeteget nevettünk, meg néztünk két filmet, majd a többiek haza mentek és én végre behajthattam Cam   tartozását, kamatostul.
Sziasztok Tubicáim!! 😍
Végre hoztam egy részt bár nem lett valami érdekes. 😊 Gondolom sejtitek, hogy hamarosan befejezem a sztorit. 😢😢 Még egy pár rész, majd az epilógus és gátá. 😔😔 Egy ideje próbálok elkezdeni egy új sztorit (ezért nem voltak olyan sűrűn részek, még azért mert ezen a héten minden nap írtam valamiből 😑) csak az a baj, hogy nem találtam meg a megfelelő témát. Neki kezdek és írok két részt aztán újra el olvasom és nem tetszik. 😶 Azon is gondolkodtam, hogy a másik két sztorimat kellene át írjam és azokat folytassam de még nem tudom mi lesz. :/ Majd csak ki találok valamit. 😊 Hú basszus mennyit pofázok én itt. 😁
Na Puszi Pillangók!! 😘😘 Sietek a kövi résszel. 😉
C. ❤

Terhes vagyok egy rosszfiútól/Befejezett/Место, где живут истории. Откройте их для себя