2.1.

25.8K 813 45
                                    

  Valahol a tudatom legmélyén hallottam, hogy szól az ébresztő óra és, hogy Cam kimászik az ágyból majd bemegy a fürdőbe. Túl fáradt voltam ahhoz, hogy érdekeljen. Én aludtam tovább. Következőben arra ébredtem, hogy Cam leteszi mellém Asht és a fülemet harapdálja. Tudta, hogy ezzel felkeltheti a figyelmem.
-Hmm? - morogtam és közelebb húztam magamhoz Ashleyt.
-Baby, legkésőbb kilenckor fel kell kelned.  - nem válaszoltam csak bólogattam és amikor közel hajolt hozzám nyomtam egy apró csókot a szájára. Cam elment és én vissza aludtam. Ha Ash ne sírjon fel mert éhes biztos, hogy elkéstünk volna. Bár még így is meredek volt. Meg kellett etettnem Ashleyt, tisztába tenni és felöltöztetni. Majd még nekem is el kellett készülnöm. Még épp annyi időnk volt, hogy valahogy el érjünk és csodák csodája sikerült is két perccel kezdés előtt ott lenni.  De már így is már mindenki bent volt és amikor a sorok között előre sétáltam a pódiumhoz rengeteg kíváncsi tekintett égette a hátam. Többen össze súgtak de voltak olyanok is akik olyan hangosan tettek megjegyzést rám, hogy tisztán hallottam és ezt ők is tudták.  Nem foglalkoztam velük. Az én életem, és boldog vagyok vele. Nem engedem, hogy a szerelmem életének egyik jelentős napját tönkre tegyék.  Felemelt fejjel sétáltam az első sorhoz, kezemben az én egyetlen hercegnőmmel. Leültem a családom mellé és minden figyelmet a kezdődő ceremóniára fordítottam. Na meg persze Ashre aki a hajammal játszott, majd addig nyügölt amíg az egyik  nagypapája el nem vette tőlem, apától meg Aidanhöz szerelemért át az én kislányom. Meg öt hónapos sincs Ashley de mindig eléri amit akar. Örültem, hogy Ash egy picit elvan a nagyszülőkkel, épp akkor kezdték szólítani a végzősöket. Legelőször Willt szólították, majd Lukot, Evant és végül Camet. Amikor a diri át adta neki a diplomát majdnem felszöktem, és ugrándozni kezdtem. Így is úgy tapsoltak minél egy elme beteg és persze én nem értem be ennyivel felálltam és a pódium felé indultam.  Rengeteget küzdött azért, hogy most itt legyen. Éjjelenként tanult, mert vagy dolgozott vagy velünk töltötte az idejét.  Sokszor láttam rajta, hogy már nem sokáig bírja de mégis itt van és majdnem mindenből jelesre érettségizett. Az én  Cammem nem csak ultra szexi hanem kibaszott okos is. Most tényleg nem érdekelt senki. Előre csak sétáltam de amint ki értem a sorok közül szaladni kezdtem. Amikor észre vett Ő is megszaporázta a lépteit és kitarta a karját.  Még gyorsabban futottam és amikor végre oda értem hozzá a karjai közé vetettem magam. Ő szorosan tartott és felemelt a földről.
- Annyira büszke vagyok rád. - suttogtam a fülébe. - Tudtam, hogy ezt is megcsinálod! Annyira szeretlek. - végére le tett a földre és megcsókolt. Minden benne volt ebben a csókban. Talán még szavakkal se tudta volna ilyen jól a tudatom rá adni.
-Én is szeretlek Avery. Az életemnél is jobban. - az egész életemet a karjai között tudtam volna tölteni de sajnos megzavart minket. Egyszer csak azt éreztem, hogy valaki megtagadja a derekam és kihúz Cam csodálatos öleléséből.
- Luke most azonnal add vissza a menyasszonyomat! -  háborgótt Cam és tudtam, hogy most képes lenne megfogtani ezt az idiótát, ahogy én is. Tönkre tette a mi nagy pillanatunkat. Luknak teljesen el ment az esze. Cam fenyegeti kezdte erre nem, hogy letegyen hanem elkezdett velem szaladni. Luke a színpad mögé indult és persze Cam is jött utánunk. Akkor még nem sejtettem semmit.
  Luke a hátsó lépcsőhöz vitt ott letett és nem engedett elmenni onnan. Cam már sehol sem volt.
- Luke? Mi folyik itt? - lenézett rám és kacsintott egyet.
-Majd meglátod. - valami nagyon rosszban sántikálnak.
- Tudom, hogy már mindenki elszeretne tűnni innen, hogy végre kajálhasson és élvezze a család társaságát de előtte had engedjék meg nekem, hogy ezt elmondhassam. - egyből felismerten Cam hangját. Most már biztos vagyok abban, hogy nekem is fel kell mennem a színpadra és ez egyáltalán nem tetszik. -  Van, vagyis már csak volt az iskolának egy nagyszerű diákja. Bátran azt mertem volna mondani, hogy nagyon jól ismerem. Tudtam, hogy mi a kedvenc étele, mi a kedvenc színe, tudtam, hogy retteg a viharoktól. - itt én is és ő is kuncogni kezdtünk. Rajtunk kívül max Logan tudhatta, hogy Cam miért is hozta fel ez. Még Luke is csak furcsán nézett rám.
- Most meg mi van? - kérdezte is egyből ahogy ránéztem.
- Talán majd ha elég idős leszel hozzá akkor majd elmesélem. - Cam mely levegőt vett és folytatta a mondanoját.
-Azt viszont nem tudtam róla, hogy mennyire bátor, gondoskodó, megértő és azt sem, hogy mennyire okos. Egy hét múlva tölti a tizenhetet, de már most bebizonyította, hogy miért is képes. Novemberben abba hagyta az iskolát és otthon tanult. Hét hónap alatt fejezett be két évet egy magán tanár segítségével úgy, hogy terhes, volt, majd miután megszült egy kisbaba mellett. És nem csak egy sikeres érettségije lett, hanem egy nagyszerű ösztöndíjat is kapott attól az egyetemtől amiről mindig is álmodott. - itt az emberek tapsolni kezdtek és én majdnem sírni kezdem.
- Avery kérlek gyere fel a színpadra. -  a lábam a földbe gyökereket Luke szó szerint felrakott a lépcsőn és meglökött, hogy végre el induljak.  Amikor kiképtem a függöny mögül ujján taps hangzott fel.
-Mindig azt mondtad, hogy nem kérheted azt, hogy melletted álljak, mivel egy gyerek túl sok mindent ki kell majd hagynom. De arra soha nem figyeltél, hogy mi marad ki a te életedből. Én viszont figyelek erre. Tudom, hogy már megkaptad a diplomádat de ezt az élményt nem lehet ki hagyni. Épp ezért... - nem beszélt többet hanem oda lépett hozzám, fejemre tette a talárkalapját, egy gyors csókot adott és már el is tűnt a színpadról. Helyette az igazgató jelent meg.
-Avery Adams. - szólított engem is mint a többi diákot. Oda mentem hozzá, kezét fogtam vele, és kaptam egy  olyan mappát mint amiben a többiek a diplomájukat kapták. Újabb tapsot kaptam, úgyhogy integetett egyet de már mentem is le a színpadról. Cam ott várt rám. A nyakába ugrottam és zokogni kezdtem. Soha nem ismertem volna be de vágytam erre és ő mehet ezt nekem.
- Köszönöm.... Cam. Annyira hálás vagyok. - súgtam a fülébe és nem voltam hajlandó elengedni.

Sziasztok!!😍
Sajnálom, hogy csak most van rész de rengeteg dolgom volt. 😞Itt a második évad!! 😁😁 Az eleje egy kicsit nyugis lesz de már van egy pár ötletem a fürdőbe folytatásra. 😉😉
Puszi mindenkinek! ! 😘😘
C. 💜💜

Terhes vagyok egy rosszfiútól/Befejezett/Where stories live. Discover now