1. 19.

28.7K 1K 60
                                    

Cam Szemszöge :

Hatalmas léptekkel közeledtem feléjük. Többen is felfigyeltek erre. Érezték, hogy itt most balhé lesz. Mindenki figyelt minket de senki nem akarta megakadályozni, vagy nem merte. Logan és Jenna a távolból sas szemekkel figyeltek engem. Ahogy a haverjaim is. A csóró is észre vette, hogy közeledem feléjük. Felém fordította a fejét és amikor megláttam az arcát majdnem megtorpantam.
Ismerem ezt a srácot. Az egyik legjobb barátom. Vagyis már csak volt. Megbíztam Harryben. El meséltem neki az egész sztorit erre ő itt van és azt a lányt ölelgeti akit szeretek és aki a szíve alatt hordja a kislányomat. Már csak pár lépés volt köztünk. Avery is észre vett engem. Kicsúszott Harry kezei közül és szembe fordult velem. A szemeivel könyörgött, hogy ne menjek közelebb. Aggodalmat és egy kis félelmet láttam a szemében. De nem állhatok meg. Nem adhatóm őt csak úgy át Harrynek. Harc nélkül semmiképp se.
Végre oda értem hozzájuk.
- Avery kérlek hagyj magunkra egy picit. - nem néztem rá. Végig Harry szemébe néztem és a tekintetemmel üzenetem neki, hogy ezt nem fogja csak úgy megúszni.
-Cam... - a szívem szakadt meg amikor meghallottam a hangját, de ezt el kell rendeznem.
-Édesem, nem lesz baj. Meg kell pár dolgot beszélnünk. - szólalt meg Harry. Avery felnézett rá és lemondóan bólintott. Mielőtt elment volna hozzám lépett lábujjhegyre állt és a fülembe súgót.
- Cam, kérlek. - nem sok választotta el a sírástól. Én is a füléhez hajoltam.
- Avery nem nézhetem ölébe tett kézzel. Este át fogok menni. Beszélnünk kell. - tudta, hogy nem érdemes fárasztania magát. Újra bólintott és Loganék felé vette az irányt.
Mély levegőt vettem, hogy egy picit nyugtassam magam és ne húzzak be egyből Harrynek.
- Te alávaló féreg.-mondtam Harry arcába.
-Neked is szia, haver.
- Ne merj így nevezni ezek után!-kis szünetet tartottam. - Hogy tehetted ezt vele? Hogy teheted ezt velem? - semmilyen érzelem nem látszott az arcán.
- Cam őszinte leszek veled. Miután meséltél róla kíváncsi lettem. Ezért megnéztem magamnak. Te csak a saját szemszögedből ismered a történetet. Én az övét is hallottam. Megérdemli, hogy boldog legyen valakivel és velem az volt. - késként hasítottak belém a szavak.
- Pontosan tudod mit érzek iránta. De te mégis elveszed tőlem.- Megrázta fejét.
- Nem tudom elvenni tőled. Soha nem engedted, hogy a tiéd legyen. - nagyot nyeltem és ökölbe szorítottam a kezem.
- Azt is tudod, hogy miért nem tehetem!-épp, hogy nem ordítottam.
- Ugyan már Cam. Mindketten tudjuk, hogy ez csak egy kifogás. - közelebb jött hozzám és lehalkította a hangját. - Félsz attól, hogy őt is elveszítenéd mint Emmát. De ő nem Emma!
- Ne keverd bele őt!- kiáltottam az arcába.
- Még a nevét se tudod kimondani! Lépj túl azon ami a múltban történt!- már ő is kiabált.
- Hogy lehetnék túl azon, amit Emmával tettem? Nem tudom elfelejteni. Soha nem is fogom tudni! Egy szörnyeteg vagyok! - teljesen ki voltam készülve.
-Nem te tetted azt vele! Ő döntött úgy ahogy! Te nem csináltál semmit!- legszívesebben elrohantam volna.
- Én... Miattam volt ott, miattam itta le magát, miattam ment bele abba a hülye játékba! Ha én nem vagyok akkor ő most nem ott lenne ahol van!
- Cam... Cam... Cam... Ne gyötörd magad. Azóta csak egy töredéke vagy annak aki voltál. Mindent megteszel azért, hogy ne legyél boldog, csak mert történt valami rossz. Ne hibáztasd magad, ha egyszer nem vagy az!
- Nem értesz semmit!- ordítottam a képébe.
- Dehogynem. Mindent értek. Attól félsz, hogy Averyvel is történni fog valami rossz csak azért mert vele vagy. - még egy lépéssel közelebb jött. - De mondok neked valamit. És ezt vésd az agyadba! Avery nem Emma! És Emma nem Avery! - ezzel elsétált mellettem. Ott hagyott a gondolataim között. Egyedül hagyott a kínzó érzéseimmel. Nem bírtam már tovább. A motoromhoz vágtattam, felpattantam rá és eltűntem a fenébe.
Semmi nem érdekelt. Elakartam felejteni mindent. Amint kiértem a városból nem néztem a sebességórára. Csak húztam a gázt és magam mögött hagytam mindent.

Sziasztok babák! 😍
Remélem elég érdekes rész lett ebből. Vajon mi jöhet ez után? Szerintetek? 😀
Nem is hiszem el, hogy a sztorim a hetedik helyen van most!! Uram Isten!! Imádlak titeket!! 💞💞
Puszi mindenkinek! 😘
C. 💜

Terhes vagyok egy rosszfiútól/Befejezett/Where stories live. Discover now